prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
15.5.06 10:34

Sajso mě nekoresponduje metřík Pra:,–(ka - má TP 30.12., ale na metříku 11 týden a něco, tak to je nějaký zmatek, jeden údaj je blbě 8O .
ad porodnice - to řešit naštěstí nemusím, protože jednu ve které jsem byla docela spokojená mám za rohem a hlavně vím, že když si člověk umí říct o to, co chce, takt o dostane /a zubama se skřípe za dveřma/. V Podolí jsem nikdy nebyla, ale Motol na mě působí hrůzně už z venku, tam bvy se mi asi taky nechtělo… :( . Na druhé straně být pořadové číslo… a to se pak chodí na kontroly k jednomu dr. nebo pokaždé k jinému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 10:38

No ,jenomže,já jsem asi riziková,alespoň to mám na neschopence a musím tam začít chodit co nejdřív,protože jak říkám,Vysočany jsou moc daleko a v Berouně teda žádnej výběr :evil: :evil:
Takže to udělám asi jednoduše,zítra si vyzvednu papíry a za nějaký týden zajedu do Podolí a prostě to zkusím 8O a jestli mě nebudou chtít,chudinku malinkou ,tak půjdu do Motola a je to :! :wink:
Hlavně abych nepropásla nějakou důležitou dobu pro odběry a tak ,ale snad ne :oops: :oops: :oops:
Holky ,já jsem z toho fakt magor 8O a taky se bojím,bojím amnia 8O :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 10:42

Jolmo , to by měla mít Pra:,–(ko podobný metřík jako já… Pokud se neupsala a nemá termín 3.12. :wink:
Motol na mě taky nepůsobí dobře. Problém je v tom, že po tom, co se odehrálo tady v porodnici s Kájou sem jít už rozhodně nechci a když nic jiného vím, že v Podolí máš na sále soukromí (ne jako u apolináře boxy) a mají tam slušnou perinatální péči… To je pro mě No. 1 :) Pořadové číslo přežiju a 4 kontroly před porodem taky… Myslím, že objednat se můžeš k tomu samému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 10:45

Jo,sice ti dají pořadový číslo,což je asi divný,ale chodíš pak pořád ke stejnýmu doktorovi,tak alespoň něco :roll: 8O
Jinak prý v Podolí jsou porodní sály,jako by garsonky,pěkně od sebe oddělený a máš krásný soukromý :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 10:45

Jo, 3.12. asi sedí spíš… budeme muset počkat, co nám k tomu řekne Pra:,–(ko.
Leno já z amnia taky nejsem nijak happy, ale půjdu tam a stejně vím, že i kdyby to špatně dopadlo tak na 99% si dítě nechám - už jsme to tu říkala. Teď mě trochu vyvředila ta Bočanová, ale takové věci se holt stávají :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 10:46

Leni,
co já vím, tak jsou odběry kolem 12.týdne na žloutenku, HIV a tak a pak kolem 16.týdne tripple testy. A ještě se může dělat v prvním trimestru kombinovaný test - v 10.týdnu odběr a ve 12. UTZ se zaměřením na markery vrozených vad - šíjové projasnění a tak. Na to právě chci vyrazit z dr. doporučení, protože mi o tom v Gennetu řekli, když jsme tam byli na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 10:48

Co provedla Bočanová? Nejsem v obraze… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 10:50

Jolmo,nevím,co říkala Bočanová,ale já teď možná řeknu ,to co se tady asi nebude líbit,ale pokud by moje miminko mělo být nějak vážně nemocný,tak ho opravdu na svět nepřivedu,vím,že se to teď možná nebude mnoha líbit,ale je to tak :oops:
Mám tři děti a opravdu bych je do budoucna nechtěla zatěžovat ,aby se staraly o nemocného sourozence,nemyslím teď na sebe ani na manžela,myslím to do budoucnosti,co pak ,aby řešily situaci kdo si ho vezme domů a kdo ne :?: :?: To bych jim fakt nemohla udělat :oops:
A proč ty půjdeš na amnio,když jsi rozhodnutá,že si mimčo necháš :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
15.5.06 11:05

Teda děvčata, vy píštete o 106, já to nestíhám číst… Hned se jdu podívat na ten svůj metřík, já jsem s ním dlouho bojovala, takže je možné, že jsem tam nakonec dala blbé datum :oops:
K tématu porodnice - Šimona jsem rodila na Bulovce a moc ráda vzpomínám na porodní astistentku Olinku Richterovou (dofám, že jsem to jméno nezapomněla). To není obyčejná asistentka, to je anděl.
A k tomu vybavení pro mimi - my jsme většinu věcí dostali z rodiny a přebalovací pult jsem si vyrobila sama, akorát kočárek jsme koupili nový, Deltim Rabbit, a přestože byl asi nejlevnější, tak je super a projede i těžký terén. Já nepotřebuju kočár na reprezentaci za 20 tisíc, takže jsem spokojená.
Jolmo já budu muset asi taky amnio a taky se bojím, ale věřme, že to dobře dopadne, prostě musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 11:05

Tak už jsem si to našla na netu ,stačí prý přijít a prostě se zaregistrovat :lol: :lol:
Holky ,doufám,že jsem se tu nikoho nedotkla :oops: :oops: ,Sajso :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 11:06

No, já se musím přiznat, že VELMI doufám, že nic takového nebudu muset řešit, protože v mém případě by to bylo druhé postižené dítě a to bychom asi opravdu nezvládli… :( Bylo by to neskutečně těžké rozhodování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 11:08

protože bych na tu eventulaitu chtěla být připravená… Jasně že když bych stála před podobným rozhodnutím, tak bych třeba nakonec zvolila jinak - ale teď to tak cítím a nejsou v tom žádné náboženské důvody. Taky je asi něco jiného dítě s rozštěpem páteře a s Downovem - to druhé si umím představit spíš. Nicméně nikdy by mě nenapadlo odsuzovat někoho, protože se rozhodl jinak - jako např. Bočanová - plodovka jí vyšla blbě, takže je bez mimina - to je mi líto. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 11:09

Pra:,–(ko a ty půjdeš na plodovku v SRN? To tam bude asi docela palba 8O . Nebo se potkáme i u mého dr? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 11:11

Pra:,–(ko , krááásný metřík… :wink: :lol: :lol: :lol:

Leni , nedotkla, je to jak jsem psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 11:16

Sajso,to jsem ráda,rozhodně nikoho neodsuzuju ,naopak vážím si každého ,kdo tento krok udělá ,ale já na to prostě asi nemám :oops: :oops: :oops:
Bočanová je bez miminka :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital