Poradna duly
Jana Čurdová
koukala jsem na něco zajímavějšího - v Drahotuších je nějaký slet veteránů, možná to nebude špatné - uvidím, jak se vyspím - jo, jde o auta ![]()
No, mě ani nenapadlo, že by šlo o něco jiného, než auta…
To by mohlo být zajímavé. A malému by se to určitě líbilo… Fajn program. Tady je teď o víkendu živnostenská výstava, tam teda určitě nepůjdeme, ale teď před chvílí byl ohňostroj. Moooc pěkný. Jsme na kopci nad Příbramí, takže to máme opravdu jak „městečko na dlani“ a na atrakce tohoto typu krásně vidíme. I na silvestra koukáme. No, letos asi nebudem… ![]()
Tak já jsem právě zpacifikovala dvě starší děti a ony se mnou zřejmě pojedou - tady se za mnou řehtá to prostřední jakože veteráni ne, ale ona si vybere oběd s maminkou nebo hlad doma ![]()
Tak já bych si vybrala oběd s maminkou… Tuším to u vás dopadne stejně…
Tak si to hezky užijte, hlavně ať máte na veterány krásné počasí a já padám do pelíšku… Dobrou noc. ![]()
AHOJ tehulinky!!!
konecne jsem vas docetla, teda vy jste ale spisovatelky!!! Me nesel cely den net, takze fakt otrava, ale stejne jsme byli venku a potom pulku toho krasneho dne jsme s Olikem prospali, malej usnul o pul treti a vstaval v 6 takze jsme sli na vecerni prochazku a meli jsme srazik se znamyma, tak jsme dorazili az kolem 10!!!Chudacek to mel dneska takove posunute, ale spinka jak zabitej!!!
Zitra se chystame s partickou lidicek s detickama do ZOO tak jsem zvedava jestli to ustojim, protoze kdyz dlouho chodim tak me boli kycle. Ale chtela bych si ty dny volna a hezkeho pocaska uzit nez pujdu do prace.
HOLCINKY - ja jsem tak neskutecne protivna!!! Dneska jsem zase na drahouska byla oskliva, az mi to je lito. Nevim, proste mi vsechno vadi. Taky mi dela docela problemy varit, kdyz citim to jidlo tak mi neni moc dobre, hlavne ho nemuzu potom jist!!! Dneska jsem mela jen mrkvovy salatek, ale bastila jsem ho cely den. Kamaradka rikala, ze na to jak jsem cerstve tehu, tak to je na me docela videt, mam brisko jako ona ve 4 mesici, takze cekam vahovy prirustek jako s malym, takze 20KG to opet jisti!!! Vcera jsem si koupila v HM teplacky, je mi v nich krasne a jsou na snurku, tak porosteme spolecne! Maji u nas krasne tehu dziny a kalhoty na volny cas - jsou z NEXTU - nove, ale nejaky vyprodej takze stoji 450,– coz mi prijde hodne dobra cena!!! Jen je nechci jeste ted kupovat, snazim se obleknout do veci ktere mi jeste jsou, i kdyz uz neoblecu ani jedny dziny!!!
Zlaticka moje, tak ja jdu na kute, hezky se opatrujte a pohladte briska!!! Krasnou sobotku!!!
Bré ránko!
Ať je středa nebo sobota, pravidelně od 7 ráno bulíkuju
Achich.. A já se tak těšila, že budu chrnět aspoň do poledne, když jsem šla spát ve dvě ráno ![]()
My dneska razíme do Hornbachu pro žaluzie a pak chci do Globusu podívat se na nějaký nealko víno. Tak jsem zvědavá, jak pochodím. A pak se chci konečně optat na to těhu cvičení. Už se těším na balóny
![]()
Takže přeju krásnej slunečnej víkend, který budete trávit ať už na zahradě nebo na sletu veteránů
![]()
Ahojk holky,
Terri , taky vypadám teď těhotněji, než s Kájou ve čtvrtém měsíci… Kalhoty oblíknu, ale tlačí mě a váha ukazuje o kilo víc…
Myslím, že je to asi i tím, že mám plná střeva… Dám si sušené švestky.
S vařením jsem na tom podobně, na nic nemám chuť a když mám, tak než to uvařím, je zase po chuti… Takže já to zase vidím na okurkový salát… ![]()
Noono , také si užij krásnou sobotu, u nás to bohužel vypadá, že počasí si zase dělá co chce, přesto že se kazit nemělo, sluníčkoje za mrakama a fouká vítr…
Uvidíme, jestli se ještě umoudří… ![]()
Holky,
jen sem tak nakukuju a mám radost. Je to krásné si psát s holkama, které čekají stejně staré miminka.
Noono , taky jsem koukala…
A chvíli po tom byl na seznamu článek o nejmladší matce - jakési 12-leté Britce, která otěhotněla v 11 se svým 15-letým partnerem. Říkala prý, že je vzrušující čekat dítě… Vzrušující to je, ale ne ve 12 letech… To jsem měla úplně jiné starosti.
Ale proti gustu… ![]()
Sajsa Jo, to jsem četla taky… To snad nemá cenu ani komentovat
Děs běs ![]()
No, ona ta matka 18 dětí teda taky začla v 16-ti.
Je jí 44 a nejstaršímu dítěti 28 let… ![]()
Tak to už jsem dost pozadu, co? ![]()
Já se spokojím se dvěma, max třema dětma…
Tak při troše dobré vůle bys to ještě mohla dohonit…
Holt bys neskončila ve 44… To já už to nestíhám zcela jistě. ![]()