Poradna duly
Jana Čurdová
Přeji všem krásné páteční ránko
Tak už tu budeme mít víkend,jen to počasí mě straší,protože hlásí zataženo a déšť!
Jednou jsem se na ty chlupy ptala manžela a on říkal, že jeho kolegové to v práci dělají taky, že prý je to „standardní údržba“, že když jdou na wc, že si to tam vydrbou…hnus.
Cože??? Standardní ÚDRŽBA??? No to je dobré…
Jedině jim tu ceduli dát přímo na prkýnko.
A nebo jim rozepsat služby na úklid WC… možná nejúčinnější bude jim to taky zadělat. Ať si užijou. ![]()
Cože
No to jsem nikdy neslyšela, vydrbat si- se na WC - já bych spíš řekla, že část z nich udržuje úplně jiným způsobem a přitom lítaj chlupy
![]()
Jolmo to mě taky napadlo ![]()
Naštěstí manža to nedělá, ale jsou v práci 4 chlapi, tak ten záchod podle toho za týden taky asi vypadá.
Sajso tak já nevím, kde myslíš že tuhle údržbu chlapi nejčastěji prováděj, mě sice na WC nic erotogenního nepřipadá, ale naše drahé poloviny jsou v tomhle opravdu divné - tedy myslím obecně jako poloviny lidstva - a navíc mají s těmi svými produkty narozdíl od nás menší problém / a kdyby to teď náhodou nějaký četl, tak se asi umlátí smíchy, co tady řeší 5 těhulí
/
Naštěstí můj manža si chlupy pravidelně stříhá strojkem na vlasy, takže chlupy doma nemám…To už bych byla asi hodně nesnesitelná ![]()
Jinak jak jsem si na něj hodně stěžovala, tak ho musím omluvit. Včera si k PC po práci vůbec nesedl a dokonce se mnou sledoval i Ordinaci v růžový zahradě
![]()
Tedy holky,to je téma po ránu. právě jsem dojedla a ted se mi dělá pěkně zle! ![]()
ssluničko z čeho, to je ještě úplně nevinný téma, teda teď to výsledné, ty hajzlíky byly nechutné
Noono to máš kulturního muže, to si teda nemáš na co stěžovat, to já mám doma „starší“ školu ![]()
jolmo asi máš pravdu… ale i v práci? No mají to opravdu náročnější, to se musí nechat…
Po všech stránkách. ![]()
sslunicko nedivím se…
Ahojky… ![]()
Tak já mám asi něco mezi… Neholí se, ale „běžnou údržbu“ provádí neznámo kde… Že by v práci na WC???
![]()
no,já to z domova neznám. manžel je velice pečlivý a hygienický.
ale ta představa mě fakt rozhodila.
včera jsem vyvrhla snídani i bez toho,tak doufám,že dnes ji udržím! ![]()
Sajso já nevím, my jsme v práci samé baby a jediný chlap /vyjma mého muže, ale ten nenavštěvuje společné, nýbrž svoje vlastní domácí WC/, kterého máme, je bezkonkurenčně nejlehčí /váhově
/ ze všech, takže si ho při podobné činnosti ani neumím představit. Ale myslím, že v práci v konečném efektu může být větší nklid jak doma, zvlášť má-li někdo prudérní manželku ![]()