prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
12.5.06 09:26

Přeji všem krásné páteční ránko

Tak už tu budeme mít víkend,jen to počasí mě straší,protože hlásí zataženo a déšť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
12.5.06 09:27

Jednou jsem se na ty chlupy ptala manžela a on říkal, že jeho kolegové to v práci dělají taky, že prý je to „standardní údržba“, že když jdou na wc, že si to tam vydrbou…hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 09:30

Cože??? Standardní ÚDRŽBA??? No to je dobré… :roll: :? Jedině jim tu ceduli dát přímo na prkýnko. :wink: A nebo jim rozepsat služby na úklid WC… možná nejúčinnější bude jim to taky zadělat. Ať si užijou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 09:31

Cože 8O 8O 8O :?: :?: :?: No to jsem nikdy neslyšela, vydrbat si- se na WC - já bych spíš řekla, že část z nich udržuje úplně jiným způsobem a přitom lítaj chlupy :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 09:34

To je zajímavá teorie, Jolmo… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
12.5.06 09:34

Jolmo to mě taky napadlo :lol:
Naštěstí manža to nedělá, ale jsou v práci 4 chlapi, tak ten záchod podle toho za týden taky asi vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 09:37

Sajso tak já nevím, kde myslíš že tuhle údržbu chlapi nejčastěji prováděj, mě sice na WC nic erotogenního nepřipadá, ale naše drahé poloviny jsou v tomhle opravdu divné - tedy myslím obecně jako poloviny lidstva - a navíc mají s těmi svými produkty narozdíl od nás menší problém / a kdyby to teď náhodou nějaký četl, tak se asi umlátí smíchy, co tady řeší 5 těhulí :lol: :lol: :lol: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.5.06 09:40

Naštěstí můj manža si chlupy pravidelně stříhá strojkem na vlasy, takže chlupy doma nemám…To už bych byla asi hodně nesnesitelná :evil:
Jinak jak jsem si na něj hodně stěžovala, tak ho musím omluvit. Včera si k PC po práci vůbec nesedl a dokonce se mnou sledoval i Ordinaci v růžový zahradě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.5.06 09:40

Tedy holky,to je téma po ránu. právě jsem dojedla a ted se mi dělá pěkně zle! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 09:43

ssluničko z čeho, to je ještě úplně nevinný téma, teda teď to výsledné, ty hajzlíky byly nechutné
Noono to máš kulturního muže, to si teda nemáš na co stěžovat, to já mám doma „starší“ školu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 09:44

jolmo asi máš pravdu… ale i v práci? No mají to opravdu náročnější, to se musí nechat… :lol: :lol: Po všech stránkách. :wink:

sslunicko nedivím se… :wink: Ahojky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 09:45

Tak já mám asi něco mezi… Neholí se, ale „běžnou údržbu“ provádí neznámo kde… Že by v práci na WC??? :wink: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.5.06 09:46

no,já to z domova neznám. manžel je velice pečlivý a hygienický.

ale ta představa mě fakt rozhodila.

včera jsem vyvrhla snídani i bez toho,tak doufám,že dnes ji udržím! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 09:47

Snídani se nech, nikam jí neposílej… bude se hodit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 09:49

Sajso já nevím, my jsme v práci samé baby a jediný chlap /vyjma mého muže, ale ten nenavštěvuje společné, nýbrž svoje vlastní domácí WC/, kterého máme, je bezkonkurenčně nejlehčí /váhově :wink: / ze všech, takže si ho při podobné činnosti ani neumím představit. Ale myslím, že v práci v konečném efektu může být větší nklid jak doma, zvlášť má-li někdo prudérní manželku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí