prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
12.5.06 08:45

jolma jolma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 08:49

No, to nevím jestli je to až tak k smíchu, je fakt že na výsledku voleb dost závisí naše budoucnost /tak koho ne, že?/, ale on měl předminulou noc práci a pak prohlašoval, že večer jde spát málem se slepicema, než zjistil, že je čtvrtek a Moravec - a bylo po spánku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.5.06 08:58

Jak je to vlastně s tím rodičákem? Bude od ledna těch 7600,– nebo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 09:01

Ahoj holky,
tak máme zase krásné jarní ráno… :)

Terri , je dobře, že jsi k tomu druhému dr. šla… Aspoň jsi v klidu a víš co se děje. Teď už si můžeš jen užívat těhulkovství. :)

Jinak jsem ráno vlezla na váhu a mám o kilo víc… :oops: A to nikterak moc nejím… No, holt co se dá dělat, dietu teď držet určo nebudu. :roll:

Mě se moc líbily oblečky v H&M… Možná by se tam na léto daly koupit i nějaké plátěné netěhu kalhoty, mají i se šňůrkama v pase, takže malé bříško by se do toho pohodlně vešlo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 09:01

Bude, ovšem záleží na tom, jestli to nezmění ten, kdo vyhraje volby - mně se to v zá:,–(ě stejně netýká, jsem na mateřské jen těch 28.týdnů a objektivně si myslím, že tudy cesta nevede - nemáme na to prachy, tj.když jedné skupině přidají,jiné to budou muset sebrat a nejspíš to bude tak, že každé trošku, včetně těch mladých rodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
12.5.06 09:03

Musím se s vámi podělit o dnešní ranní zážitek.
Když jsem skončila v práci s úklidem, tak šéf říkal, že bude uklízet jeho maminka. No nevím kdy, ale už tu není 14 dní, vlastně 3 týdny uklizeno. Kromě mě tu jsou 3 chlapi (2 šéfové a kolega) a podle toho taky vypadá záchod - dovedete si to představit…kapičky a chlupy a tak). Dneska se mi od rána chce zvracet, ale snažím se to přemáhat. A víte proč hlavně? Protože se mi dělá na zvracení už jen z toho záchoda když jdu na malou a představa, že u něj klečím a blinkám je děsivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 09:05

No fuj, mám rodovou úchylku a nesnáším špinavé hajzly /že to tak hnusně musím říct/ - to běž radši blinkat někam na trávník… Tak asi se mu na to maminka bodla, která máma by měla tohle zapotřebí - zřejmě bude muset najít jinou ochotnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.5.06 09:07

Popelka To to věřím. Ten můj si snad taky myslí, že ho má půlmetrovýho :evil: Zrovna včera jsem myla záchod a natahovalo se mi pěkně :cry: Ale dělat tohle v pracovní době bych asi nezvládla…
jolma doufám, že se to už nezmění..Protože jinak nevím, nevím..Asi bych musela do práce. S 10tis hypotéky bysme to nezvládli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 09:08

Teda fuj, to je hnus… :roll: To bych asi taky šla radši ven… Asi bych to šéfovi ukázala… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 09:09

Noono i tak doufám, že tě nenapadne volit socany - to co totiž vypadá jako chvilková výhoda, do budoucna představuje obrovskou zátěž právě pro toho prcka co nosíš v břiše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
12.5.06 09:12

No já je právě taky nesnáším a hlavně na to nejsem z domova zvyklá. Manžel si jednak sedá a hlavně nenechává prkýnko nahoře. Z tohohle jsem tu byla nešťastná už když jsem uklízela, ale pořád jsem nevěděla, jak to s nima řešit…přeci jen jsou 3 a navíc 2 šéfové :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.5.06 09:16

Jenomže s chlapama je to tak, že dokud jim to neřekneš, tak je taková věc ani nenapadne… prostě se musíš ozvat, blbouni se urazí, inteligentni pochopí oč jde - když to řeknu hodně drsně, asi by taky nebyli happy, kdybys jim ocákávala WC při menses :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.5.06 09:16

Jolmo souhlasím. Nevolit socany. :roll:

Popelko a co takhle přidělat na WC někam na viditelné místo cedulku s pokynem, aby se chovali jako lidi… Nebo ať si utřou, co nadělají, to jim nic neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
12.5.06 09:20

Sajso to už jsem zkusila…napsala jsem tam velkou cedulku a lípla jí na dveře…asi se na dveře nedívají, nevím. No až jim ten záchod poblinkám, tak to tam asi nechám…chi chi chi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.5.06 09:22

Sajsa To s tou cedulkou moc nepomáhá..V práci jí chlapy měli taky a jednou, když jsme měli obsazeno, jsem šla na pány..Myslela jsem, že vrhnu :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí