Poradna duly
Jana Čurdová
Tak bohuzel se mi to nepodarilo i pres velkou snahu vlozit do podpisu, tak je to alespon v galerce TPP ![]()
Holcinky, ktera mate fotecku UTZ v podpisu, poradite mi jak na to?
Jdu na kute, jsem uplne k.o. Tak zase zitra tehulky. Pa a dobrou noc vsem a vsem briskum
![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
DUHOVKA — 26 let — Zlín — čeká první mimčo — TP 19.12. — kontrola 23.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola 13.5. DNES!!! JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 5.5. Plaváček MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 23.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5.
ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 11.5. PRASADKO — ? let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ?
MAJA78 — ? let — ? — ? — TP 24.12. — kontrola ?
Dobré ráno těhulky.
Vítám všechny nové těhulky.
Co se týče toho břišnění, tak je to asi opravdu překrvením a taky záleží na pohybech, který jsi dělala. Já jsem to ve středu riskla a v pohodě. Zátěžovka bude sobota, kdy mám 4 tanečky…navíc to budeme oznamovat ve skupině, tak jsem zvědavá, jak na to budou reagovat.
Naše hejtmanka je trošku nepředvídatelná. Má názor, že pokud jsem nainvestovala do kostýmů a kurzů, tak nebudu chtít hned otěhotnět a počkám ještě rok.
Navíc má naše skupina už 2 rokem existenční krizi a nedostatek lidí a moje těhu znamená další omezení nejen u mě, ale i u manžela. Ale pravda je, že bysme stejně letos předělávali byt a čas by nebyl.
Ještě k tomu krvácení - u mě už úplně ustalo, ale zjistila jsem, že krvácím po orgasmu…nestalo se vám to některý?
Zdravím při pátku
Terro jsem ráda, že je všechno OK, že návštěva dopadla dobře a že ses konečně uklidnila, pořád to zapadá do mé teorie, že nemá moc smysl v těch začátcích do těch prťavců vrtat, protože jediné co se tomu prvnímu dr. povedlo bylo dokonale tě vystresovat a toho zmizelého mrňouse to stejně nezachránilo
. No, teď už snad bude vše jen růžové… ![]()
Čau popelko já jsem četla, že někdy ke krvácení po milování dochází, protože popraskají vlásečnice v krčku - mě se tedy nikdy nic podobného nestalo, ale vysvětlení pro tenhle případ mám, takže klidná jsem už dopředu
. Onehdá jsem ale z knihovny vytáhla jednu porevoluční těhotenskou knihu a tam je psáno, že sex by se neměl provozovat v prním trimestru, pak v druhém jo a pak zas kvůli infekci poslední 4 týdny před porodem ne, tak tomu jsem se musela smát, protože jednak neznám moc chlapů co by to takhle vydrželi /vím, že někteří prostě 100%musí
/ a jednak jak víme sex je dobrá příprava k porodu… ![]()
Dobré ránko!
Vítám nové těhulinky Pra:,–(ko a Maja78 . Že bysme tu měli adepta na Ježíška? ![]()
Holky já si včera dala
Omyla jsem všechny okna, co tu v bytě máme. Dělala jsem to celý odpoledne. Sice s přestávkama, ale i tak. V noci jsem nemohla spát, jak mě všechno bolelo. A dneska jsem myslela, že mě snad někdo zbil železnou tyčí
Bolí mě záda, zápěstí, ramena a píchá mě v pravý části podbřišku. I mimín mi asi dává najevo, že takhle to teda nepůjde
Takže dneska mám naordinován totální klid. Chtěla jsem to vyzkoušet, protože jsem někde četla, že to je dobrý na spuštění porodu. Ale nevím, nevím, jak bych s bachorem lezla v 9.patře po oknech. To bych dřív vypadla, než bych je umyla ![]()
Takže mytí oken škrtám ze seznamu a zůstala mi tam jen dlouhá túra a úklid.
![]()
No tos mě s těmi okny pobavila
, se n:,–( chystáš rodit nebo co
. Já ve svém věku už se úklidem nenechávám rozházet, ale te%d musím dělat výplaty a to se mi taky setsakramentsky nechce
![]()
jolma No chtěla jsem to vyzkoušet.. Víš jako generálka pře porodem
Ale hlavně my kupovali v prosinci byt a ješte ani jednou jsme ty okna nemyli..Nějak nebyl čas ![]()
popelko Já to mám občas taky. Ale u mě to záleží na tom, jak dlouhej ten sex je ![]()
U nás spíše řešíme, že se mi konečně dostavila chuť na tulení a nemá náladu zase manžel ![]()
Terra No vidíš, že všechno bylo v pořádku
Mám z tebe radůstku
![]()
Hm, u nás se to začíná pomalu taky zlepšovat, chuť se pomalu vrací, ale nějak se v té posteli nemůžeme poslední dny potkat - když on uléhá, já už jsem většinou mrtvá a ráno mi pak vyčítá, že jsem dělala, že spím
- nedělám, fakt spím…akorát dnes jsem byla zas uprostřed noci čůrat a pak jsem slyšela ještě první ranní ptáky
- zapomněla jsem si jako obvykle říkat „nesmím myslet, nesmím myslet, nesmím myslet“ ![]()
Noono teda neblázni s těma oknama. My kupovali byt vloni v březnu, okna jsem umyla po koupení někdy v létě a pak až do letošního března ne - máme nový plastový a ty už se myly jedna radost.
K tomu krvácení - nebylo to po styku, ale jen po orgasmu - i když je to teď asi jedno. Manžel pořád není doma ![]()
jolma Tak to s tím myšlením mám stejné ![]()
U nás je to tak, že mě chuť na tulení přepadne vždycky v tu nejnevhodnější dobu
Včera to bylo, když manžel posiloval. Takže jsem měla smůlu ![]()
No, tak já si myslím, že po orgasmu můžou ty vlásečnice popraskat spíš, protože ta děloha aj.vykonává nějakou činnost, tj. smrští se na chvíli - všude píšou, že je to zdravé a že se tím posiluje, tak si s tím nelam hlavu a buď ráda, že seš ho vůbec schopná ne? ![]()
Noono tvůj posiloval a můj prožíval své extáze u debaty s Moravcem, tak to nakonec vyjde nastejno
![]()
Popelka My máme bohužel ještě ty starý, co se musej rozšroubovat
Ale jinak v poho. Vím, že se malýmu nic nestalo. Jen tělo si už odvyklo manuální práci, tak mě bolí
Já mám štěstí, že u nás sex=můj orgasmus
![]()