prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
11.5.06 12:44

No, jestli se ještě někam dohrabem… mě ten čas teď začíná nějak utíkat a připadá mi, že prázdniny jsou cobydup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.5.06 12:49

No to máš pravdu..Já jsem vlastně už skoro 2 měsíce doma a přesně za týden mi končí 1.trimestr :lol: :lol: :lol:

No nic, já to jdu tady doma trochu pofackovat.. Mějte se.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
11.5.06 15:04

Ahoj holky,

hlasim se zpet z kontroly. Mame doma prvni fotecku, Fifis ma 0,5cm. stari podle Dr. 6tt+5, termin podle ni 30.12.2006. Pristi tyden jdu na odbery rano, dalsi kontrola 14.6.!!!!! - dostanu tehu prukazku. Me to prijde jak za rok… :roll:

Ptala jsem se Dr na cviceni v tehu, rekla mi, ze muzu delat aerobic uplne normalne, prislo mi, ze muzu delat uplne vsechno, dokad nezacnu spinit. Tak jsem z toho jelen. Taky jsem si dneska koupila tehu vitaminy - Dr rikala, ze nutny nejsou, nicmene skodit nemohou - zvlast ted, kdyz se vsechno vyviji.

Videlo nas tam pul mesta - sousedka z baraku, kamaradky, takze nezbyva nic jineho, nez to hned dnes natvrdo oznamit nasim. Nechci totiz, aby se to dozvedeli odjinud.

tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
11.5.06 15:06

No vidíš stazko , ten rozdíl 4 dnů není tak velký a máme tu prvního aspiranta na první dítě roku 2007 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.5.06 15:15

Ahoj holky,
ssluníčko , vítám tě plzeňačko !
Stazce blahopřeji k úspěšné kontrole.
U mě nic nového, po ránu je mi furt blbě,občas jsem unavenější, hlavně když malej v noci nespí , jako dneska měl 3 hodinovou pauzu.
Tedka jsem těhu kamarádce koupila super knížku, už tady asi o ní byla zmínka od Magdaleny Mikulandové Těhotenství a porod aneb Průvodce české ženy od početí do šestinedělí. Bleskově jsem jí přečetla a můžu jen doporučit , přehledná,obsáhlá, neodchyluje se od zažité praxe,dost podrobná.Moc se mi líbí.
Ještě tady myslím včera byla zmínka o mykozách a infekcích, dobrá prevence ,ale i při lehčích formách jsou výplachy z Tantum rosa (v těhu půl sáčku)
pro Noemmi :pokud si užívala ATB v prvních 3 týdnech tak to nemá vliv na těhu. Možná by bylo dobré i se domluvit s dr. at ti napíše doporučení na genetiku,zde ti řeknou daleko víc. Je nutné ,ale vědět ,kdy jsi ho brala, jak dlouho , sílu a dávkování.Pak vypočítají případné riziko,příp. nutnost amniocentezy.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
11.5.06 15:18

Stazko: Je to hrozný, já jdu na další kontrolu až 21. června, nejraději bych chodila každý týden, abych věděla, že je mimčo v pohodě.

CHtěla jsem se zeptat, jestli někomu z Vás nerovnali kostrč, čeká mě to asi příští týden a tím, že nemůžu žádné léky, tak bych chtěla vědět, jak moc to bolí a jak se to přesně provádí. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
11.5.06 15:21

apolen noemmi právě na té genetice byla, myslím už 2× víš, proto je z toho tak nešťastná. Ale já si taky myslím, že by už dávno bylo po miminu kdyby to bylo špatné. Doxybene patří pod tetracykliny, tam snad hrozí hlavně poškození zubů u malých dětí , ale nevím o tom, že by byl teratogenní, no, zas až tak jsem to nestudovala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.5.06 15:39

Tak to se omlouvám, já jak nejsem pořád na drátě tak nestíhám. Koukala jsem se do chytrých knížek a tyky jsem nic konkretního , kromě toho co píšeš Jolmo nenašla.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
11.5.06 16:58

Ahoj, zdravim vsechny nastavajici mamky prosincatek, muzu se k vam pridat? Dnes jsem byla poprve u Dr. jsem pry v 7 tt a termin mam 30. prosince, takze se da ocekavat nezapomenutelny silvestr :wink:
Ovsem momentalne je mi uz nekolik dni tak blbe, jako mi jeste po zadnem silvestru nebylo :roll:
Ocekavane ditko by melo byt me druhe, uz doma jednoho raraska mame, tak moc doufam, ze i ten druhy bude zdravy a v poradku.
Jinak jsem si vsimla, ze jste tady psaly o oleji Weleda, taky jsem ho pouzivala v prvnim tehu a mela jsem trika na spani tak promastena, ze jsem je pak nakonec vyhodila :) Ale strie nemam, tak asi to funguje :-)
Tak a ted jdu zkoumat, jak si vyrobit dalsi metrik :-)
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
11.5.06 17:06

Ahoj Pra:,–(ko,
vitam te mezi nami. Jak tak koukam,mas stejny termin jako ja, i ja jsem dnes byla poprve u Dr. Silvestr bude jako vino, budeme souperit o prvni ditko roku 2007?!? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
11.5.06 18:17

Ahoj Stazko, to mne nenapadlo, ze by bylo prvni v roce :-) Ja bych rada soutezila, akorat nevim, jestli ho udrzim, Simon se taky narodil o 10 dni pred terminem, nemohl se dockat a ja jeste nemela ani sbaleno do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
11.5.06 18:35

Ahoj holky,

vítám mezi námi Pra:,–(ko , moc pěkně se nám to rozrůstá… :wink:

Jinak dnes jsem si vzpomněla na Noemmi a Mc Donalda… Celý den je mi nic moc, nějak jsem si nemohla vymyslet oběd, na nic jsem neměla chuť, už jsem si říkala, že budu o hladu a nakonec jsem vlezla do lahůdek a tam jsem konečně narazila na něco, co můj žaludek nekomentoval : ruské vejce :roll: :wink: Takže jsem ho poobědvala… :)

Těhotenský pěstící olej od weledy mám také v plánu, používám jejich masážní a je skvělý… A lacláče rovněž v plánu nemám. Měřím 163 cm, nejsem sice nějak moc oplácaná, ale 49 kg jako na začátku minulého těhu to také není… to jsem byla fakt dost hubená… :wink: A lacláče jsem nosila. :D Teď ale jdu určitě do kalhot pasových, přijde mi to i praktičtější.

Noono , Jujka po kontrole psala, myslím v pátek, nebo tak nějak.

Stázi, gratuluji k úspěšné prohlídce. Dnes říkal manža, že můj dr. ultrazvuk nemá, tak uvidím, jestli mě někam pošle, nebo jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.5.06 18:36

Ahoj Pra:,–(ko, vítám tě.Taky se ti potvrzuje teorie ,že u druhého mimi je víc blbě než u prvního ? U mě teda na 100%.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
11.5.06 18:39

Apoleno,
mě tedy taky ano. Nezvracím (ale co není může být… :roll: ), ale dobře mi taky není. Dnes jsem šla s malou do jídelny na oběd, divně to tam smrdělo, tak jsem už přemýšlela, kde je na tomto patře WC. Nikdy jsem ho tam nepotřebovala. Naštěstí nebylo třeba… :wink: Poprvé mi špatně nebylo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.5.06 19:03

ahoj těhulky zdravím nové i stálice.

Tak jsem včera byla tancovat -břišní tance - cítila jsem se dobře do doby než jsem sedla do autobusu a ujížděla domů. Začalo mě píchat v podbříšku a dnes celý den špiním :x :x :? takže asi budu muset na chvíli přestat.

dnes jsem měla dlouhý den a asi půjdu brzy spát,jsem hrozně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí