Poradna duly
Jana Čurdová
Duhovka Je dobře, že nám noční výlety na WC pomalu ustávají..Však mi si je ještě ke konci těhu ještě užijem ![]()
noemmi Já párkrát u Mc Donalda v těhu byla taky…Jeden čas jsem tam chodila na ovocný taštičky
Ale na hambáče bych spíš chodila do KFC-je to z kuřecího…Ale nevím, snad to neuškodí. Přece mimi není z cukru ![]()
Já stále pravidelně ulítávám na kyselým…Zelí, okurky, utopenci. Sladký mě nebere, ale po kyselým se můžu utlouct ![]()
tady KFC neni, mozna to je dobre, ikdyz musim se priznat, uz jsem jim psala e.mail, jestli nebudou stavet v usti. no fuj, ja uplne ulitavam na nezdravych tloustnoucich fastfoodech!!!! je to nrmalni?
No to já nevím
Já bych to omezovala max. kvůli následnýmu tloustnutí ![]()
ahoj holky,už vás tu nějakou dobu čtu,ale bála jsem se připojit.
Včera jsem byla na svém 1.UZ a máme jednoho mimíska i srdíčko.
Něco o mě. Jsem po 2.IVF.
1. jsem měla před půl rokem a také bylo úspěšné,bohužel se miminko přestalo v 9tt vyvíjet. Prodělala jsem revizi a poté několik vyšetření.
Na genetice mi našli nějakou mutaci,tak ted píchám fraxiparin na ředění krve a doufám,že bude vše ok.
Den před včerejším UZ jsem začala špinit. Měla jsem velký strach,ale doktorka mě uklidnila,že když je krev hnědá,že to je v klidu. Také říkala,že je to spojitost právě s tím fraxiparinem na ředění krve. Dotala jsem Ascorutin,tak to snad přejde.
Tak doufám,že mě mezi sebe vezmete.
TP mám 28.12.
a další KO mám 23.5.
Jééééé,ahoj slunícko
,já jsem tu takýýýýýý,já beru jen ten duphaston 2×1
![]()
Ahoj holky,
tak koukám, že jste toho za ty dva dny napsaly požehnaně…
My jsme včera byli s malou v kině a pak už jsem byla tak utahaná, že jsem neměla ani sílu zapnout počítač.
![]()
sslunicko vítáme tě mezi námi, teď to bude určitě v pořádku, uvidíš.
cvičení - koupila jsem si knížku na jógu pro těhotné, je tam i dýchání při porodu, začnu ale cvičit až tak od toho 14. týdne.
3D ultrazvuk dělají v Podolí a v Gennetu. Určitě na něj chci jít ( a asi na něj i dá žádanku gyndr.) - je tam vidět všechno, i orgány, takže rozhodně ho absolvuju, ať ho budu platit, nebo ne…
noemmi mimi bude určitě v pořádku, ta atb jsi brala poměrně brzy, myslím si. A Mc Donalda bych neřešila - pokud nejíš hambáče k snídani, obědu i večeři, neměl by to být problém. Já zase pořád jím želatinové tenisky. (Katjes
)
duhovko při Káje jsem taky byla zvláštní těhulka - nebylo mi vůbec nic, břicho mi lehce poporostlo asi ve 20. týdnu, takže jsem pořád vypadala, jako by to dítě nosil někdo za mě. Teď to tak ale nebude, to už je jasné - mám to podobně jako Agáta. Těhotná střeva. ![]()
Terro , pan doktor působí aspoň takto zprostředkovaně opravdu dobře. Tak ať má pro tebe jen pozitivní zprávy. ![]()
Jinak taky doufám, že vyhraje ODS, sice ani já nevěřím, že budou nějaké jo velké změny, ale snad se aspoň nedočkáme takových perel, jako že by měly zaměstnanecké pojišťovny vykazující přebytek tento přebytek dávat VZP.
By mě zajímalo, jestli Rath své přebytky také někomu převádí.
![]()
Tak, napsala jsem román, za to se omlouvám
- mám teď asi deficit a napovídaly jste toho tolik, že to nějak kratší nešlo.
![]()
Ahoj holky,
hlasim po skoro 2 dnech, ze je mi docela blbe. Zacalo to uz o vikendu a pokracuje to stale, cas od casu pichani a krece v podbrisku a hlavne nevolnosti. Neni to vubec urceny casem, je mi proste chvili divne - zaludek jako na vode a pak zase OK a sem schopna snist cokoli. Nastesti me to zatim docela mijelo v praci, i kdyz dneska teda nic moc. Ted odpoledne lezim v posteli jako lemra neschopna cehokoli!!
Mozna, ze to bude z casti i lenost..... ![]()
Zitra jdu na kontrolu (13h), tak jsem zvedava. Mam obrovsky strach, aby vsechno bylo OK!!
stázko,určitě bude,neboj,mě je dneska taky divně ,chce mi i blinkat a chce se mi taky moooc spát a tak nevím
,třeba je to přechod k lepším zítřkům
![]()
Stazi taky mi není úplně dobře… A je úplně jedno, jestli jsem najedená, nebo ne. Spíš odpoledne a večer moc chuť k jídlu nemám. Bříško mě sem tam taky bolí, některý den víc, některý den míň… Bude to dobré, uvidíš. ![]()
Četla jsem na porodnici, že bolesti bříška jsou časté, že třeba takové píchání od toho, jak se natahují děložní vazy, případně stahy dělohy, se dají zaměnit s apendicitidou. Hlavně proto, že mimi je nejčastěji vpravo, takže lokalizace odpovídá i na slepé střevo. A to myslím nebudou malé bolesti, od slepáku. ![]()
Holky,
diky za podporu, musela jsem od pocitace odebehnout objimat zachod.....
Bohuzel se ale nic nekonalo, tolik by se mi ulevilo…
Nebo si to jen myslim?!?
Jak jste na tom s oznamovanim rodine a dalsim lidem? My teda zatim nerekli nikomu nic, jenom ja ve skole zastupkyni a holce, ktera by se za me mela vratit z materske (ja ji zastupuju) a asi bysme to nejak chteli uz pomalu zverejnit - aspon doma. Jak jste to udelaly? Me nejak prijde divny rict „mami, tati budete babi a deda“
Stazi,
těžko říci, třeba ulevilo, třeba ne… Zase to není střevní chřipka, tam se uleví jasně. Nemám zkušenosti…
![]()
My jsme napsali babičkám a dědům dopis (našla jsem inspiraci tady v diskuzi o tom, jak to holky oznamují) : Ahoj babi a dědo, radši si u vás nechám ponožky, protože pokud vše půjde jak má, přijdu v prosinci a to už asi bude zase pěkná zima. Vaše vnouče. K tomu ponožky do taštičky a bylo to… Moc se jim to líbilo, viděla jsem tchána poprvé v životě málem brečet. ![]()
Jo a dalším lidem jsem zatím většinou nic neříkala, ví to nej kámoška a Jardy kamarád. Myslím je ještě čas. I když poprvé jsem dostala týden po vynechání MS průkazku a řekli jsme to všem… No, holt poprvé je jen jednou… ![]()
ahoj tehulinky,
tak jak se dneska mate? Ja jen na skok, jsem hrozne unavena, ted jsem si byla koupit juicik a pujdu si dat neco k jidlu, i kdyz mam zaludek uplne na vode, dneska jsem snidala a pak snidane zkoncila na wc - no co se da delat, treba to je dobry priznak ze mimisek bojuje.
Zitra me ceka navsteva meho draheho dr. tak mi drzte palecky, jsem vazne zvedava jak dopadneme!!!!!
Jdu povesit pradlo a hura do pelisku, malej je u tchyne, takze ja mam klidecek a odpocivam i kdyz bych mela delat spoustu jinych veci. Jinak mi je docela dobre, az na ty nevolnosti, nekdy mam pocit, ze se mi stahuje deloha, na to jsem trpela s malym, musela jsem brat magnesium, jen nevim, jestli na to neni brzo. No nebudu predbihat, berunky, drzte mi palecky mam ohromny strach
![]()
SSLUNICKO - vitam te mezi nami!!!