prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7366
17.5.06 11:20

ahoj holky, tak sem po kontrole a mam prukazku:-) Jen teda jako kamaradka chodi k ty samy doktorce a mela i takovej papirovej obal a ja nic:-( Mno, kdovi kde ten obal sehnala. Obal neni dulezitej, mam desky… Jinak miminku srdicko tluce, ale ja to nevidela:-( Minule to bylo tak krasne viet (asi i proto, ze cele mimi vypadalo jako srdicko:-) ale doktorka to videla, cotz je hlavni. Taky sem Rh-, takze priste jdem s manzelem oba, jakej rH JE on. Taky mi namerili vyssi tlak - merila me dvakrat… ale jinak vse ostatni je OK… Tak se mejte krasne!!!

haidule, neboj, nejsi nejmladsi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
17.5.06 11:39

Haidule Doplněno :wink: Snad jen ještě datum kontroly, jestli víš…
Co já vím, tak o fotogalerii jsme tu mluvili, ale zatím žádnou nezaložili :lol:

noemmi Tak to je dobře. Já vyfasovala obal na průkazku takovej ten průhlednej, vypadá jak obal na sešitek pro prvňáky :lol: A datum příští kontroly máš kdy?

Jinak já se teď vrátila od Dr. V pátek ráno musím na Bulovku na tu genetiku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
17.5.06 11:54

noona no datum kontroly…já ještě nebyla ani v poradně.Teprve mě brali krev a jediné co jsem se minulý týden dozvěděla je to,že mám 820jednotek,ale co to znamená mě nikdo neřekl.V úterý jdu na druhé odběry a pak už se to snad rozhýbe.
Fotogalerii bych založila pokud by se mi to povedlo :roll: Snažila jsem se a le nějak to nešlo.. :cry:
noemmi ty máš vyšší tlak :?: Trošku ti závidím,já mám docela nízkej a trápí mě to,neustále se mi motá hlava nebo mám bílo před očima a kafe který tak miluju pít nemůžu jen jedno denně,prý to škodí drobečkovi.Cvičit taky nemůžu jelikož mám rizikové těh. takže nezbývá než pořád ležet nebo chodit na procházky :?
kristinab díky za radu,určitě ho vezmu s sebou :! :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
17.5.06 12:17

Ahoj děvčata, zdravím všechny, včera mi jedna dobrá duše poslala zajímavý odkaz týkající se nevolnosti v těhotenství, tak komu je tak blbě jako mně, zkuste se na to kouknout: http://www.lpp.sk/…evolnost.htm
Jinak jsem se hrozně rozčílila, protože můj přítel jel do Prahy, stavil se i za mojí doktorkou, která mi před tím po telefonu slíbila, že mu pro mě dá nějaký ten výpis z mojí zdravotní karty. Nedala mu nic, protože to prý nestihla udělat a ještě se znovu divila, k čemu mi to prý bude :evil:
Já myslela, že vyletím z kůže !! Ti doktoři si myslí, že pacient je s prominutím nesvéprávný blbeček, který nesmí ani nádhodou dostat dokumentaci o svém vlastním zdraví :evil: !!
Omlouvám se, ale musela jsem si postěžovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.5.06 12:24

Ahojky těhulky - pisálky,
mám tu toho v práci moc, tak vás ani nestíhám dočítat :roll:

Holky, Popelko a Duhovko, moc mě mrzí co se vám stalo a myslím na vás. Až bude líp, ukažte se!

Noono, hlavně se nestresuj a buď v poho! Už kvůli mimínovi :wink: Když je manža jediný, který své práci rozumí, tak ho jen tak nevyhodí! Všechno určitě dobře dopadne.

Noemmi, můžu se zeptat kolik Ti naměřili TK? A co s tím máš dělat? Mě totiž naměřili 124/84 a panu dr. se zdál vyšší než by měl být… Prý by těhule měli mít nižší. Takže jsem vyfasovala jakési přírodní pilule a každý večer polykám. Doufám, že to příště bude v poho.

Vítám novou těhulku Haiduli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
17.5.06 12:28

pra:,–(ko No a představ si že dneska je to tak skvěle udělaný,že pokud by se někomu tvému blízkému něco stalo a umřel nebo já nevím,tak pokud tě nenapsal že smíš vědět o jeho zdrav.stavu tak se prostě NIC nedozvíš!!!Já jsem si to nedávno uvědomila když jsem byla na kyretáži a ptali se,kdo eventuelně smí o mě vědět info,napsala jsem svého manžela ale potom jsem si uvědomila,že kdyby nedejbůh jsme třeba oba bourali v autě tak moje rodina nebude vědět nic protože jsem je nenapsala…Je to poděs :roll:
Jako jsem se třeba až v 15letech :! :! dozvěděla že když jsem se narodila,tak jsem jim"odešla" a museli mě resuscitovat zpět.Ale ani moje máma o tom nevěděla :! :! Až když se mi náhodou dostala karta po 15letech do ruky tak to tam bylo úplně do podrobna popsané…že jsem přestala plakat,pleť začala fialovět…blabla bla.Mámě se z toho tenkrát udělalo zle a já být v její kůži tak mě asi taky. Takoví jsou doktoři,že ani matce vlastního dítěte neřeknou,že se s ním něco stalo a že jí skoro umřelo a dostalo infuzi… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
17.5.06 12:31

verKo pokud já vím tak optimální TK je 120/80 :wink: Takže máš malinko vyšší a taky jsem četla že těhulky ho mají ještě nižžší jelikož jim pracuje naplno překrvená děloha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.5.06 12:43

Haidule
no právě, já to četla taky, ale přišlo mi, že ho zas tak o moc vyšší nemám, abych do sebe musela cpát nějaké pilule, leč přírodní (Vitamarin). Mám přirozenou nechuť polykat jakékoli léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
17.5.06 12:45

Haidule, já fakt nechápu, co k tomu ty doktory vede, že jsou tak nesdílní. Na ten případ, že by se mně nebo mému příteli něco stalo, se radši budu informovat, jestli by nám vůbec něco řekli, když nejsme manželé :roll:
Jo a mne teda jeste tlak nemerili, ale pamatuju si, ze minule tehu jsem ho mivala taky hodne nizky, takze ty pocita na omdleni dobre znam :)
Ale ja jsem nastesti mohla delat cokoliv, cvicit, plavat i jezdit na kole, akorat ted zatim nemuzu, dokud mi neprestane byt spatne, uz aby to bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
17.5.06 12:51

myslím si že na ten tlak se žádné pilulky taky jíst nemusí,asi máš až moc poctivého lékaře(řku)

Co budete mít k obídku??Já si dělám šištičky se sladkou strouhankou a k tomu ještě staročeské zelíčko…dobrou chuť sladkokyselo.. :lol: No asi napřed spořádám to zelí a až potom ty šištičky.Tady burácí hrom,taky máte bouřlivo :?: Já se bouřek bojím :oops: protože to je jakoby se příroda strašně zlobila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
17.5.06 12:53

Já sem dycky myslela, že mám nižší - po mamce. Někd mi bejvá tak divě. Ted mi poprvy namerila newim kolik na 9neco, asi 96? newim a podruhy, kdyz sem sla z ordinace 144/84 - rikala ze je to lepsi, ae furt vyssi. Prej to mam rict svy doktorce, ke ktery mam jit co nejdriv a ona me tam treba bude zvat casteji na mereni nebo me posle jeste na nejaky vysetreni. Prasky zadny. Tak asi omezim MCDonalds:-) A nbudu pkracovat v papani ovoce a zeleniny ve zvysenem mnozstvi a nebudu se nevovat (coz pujde snad az vypadnu z prace, no, ikdyz kdo vi:-))…

noono, dalsi KO 7.6. (i s manzelem, na krev:-)a to jdu i na echo kardio newim co kam me posila genetik, ale to uz as asi nezajima:-)

Jinak devcatka mila, v praci jem priblizne do konce kvetna, maximalne jest tyden v cervnu a pak budu doma, kde nemame iternet (jsme za opicema:-), bydlime na vesnici)))… budeme mi moc chybet:-( Kde jinde se dozvim, ze vajecniky neboli jenom me a ze je to normalni:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
17.5.06 16:37

Ahojky holky,

prave jsem se vratila z Phy, byla jsem na prijimackach na dalkove studium AJ. No byla sem se teda spis jen podivat, protoze nas bylo 180 a berou 15. aspon si nemuzu vycitat, ze jsem to nezkusila. Sem po celem dni docela vyflusla, ted uz jsem i chvilku pospavala u hokeje.

Zitra jdu na odbery krve a s moci, tak doufam, ze je vsechno OK. Nejak uz me zase skoro nic neboli, tak mam obavy, aby bylo vsechno tak, jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.5.06 16:42

AHOJ TEHULINKY!!
tak ja dneska jen na skok, uz je doma drahousek, takze me asi za chvilku vyhodi od PC, malej usnul, protoze ho to osklive pocasi uplne depta, takze ja mam klidecek a pujdu se taky natahnout.

NOEMI - tebe taky boli vajecniky? ja to tady resim uz asi dva dny. Dneska byla moje kamaradka na gyn. je v osmem mesici a ptala se na me, tak ji dr. rekla, ze to je naprosto normalni, ze se nemusim niceho bat, ale ja jsem hrozna cita, takze mam strach snad i z rymy. to je hruza co!!!!

A jak se vsechny mate? JInak NOEMI - ty mas prukazku vid, tak moc gratuluju, ja doufam, ze mi ji daji toho 1/6 jsem fakt zvedava a doufam, ze bude vse ok.

Porad mi je spatne od zaludku, varila jsem kuratko a brambor, tak doufam, ze to budu moc snist, jdu udelat jeste okurkovy salatek, to bude dobrutka.
Tak ja zatim padim, jeste se ozvu. Pa tehulinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.5.06 16:43

Ahoj holky,
koukám, že dnes si všichni užíváte venku… :) Nebo že by to byla siesta? :lol: Dnes jsem zjistila, že i u nás mají celkem pěkné ěhu oblečky, tak až se mi někdy bude chtít svlíkat, něco si dojdu zkusit… :) No, kdyby nic, tak až nezapnu své věci, už se mi jistě bude chtít svlíkat… 8)

Noemmi , to bys měla nějak vyřešit, chyběla bys nám… :lol: Ale jinak chápu, mě se můj dr. včera ptal, kam chodím do práce, když jsem řekla, že nikam, tak jen podotkl, že to je rád, protože by mě stejně hnal na neschopenku, že v lékárně by mě rozhodně nenechal, infekční prostředí… A přitom při minulém (ale taky jiný dr.) jsem pracovala normálně. :roll: A asi to podle toho taky dopadlo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
17.5.06 16:44

Stazko

mám podobné pocity, krom toho že jsem trochu unavenější tak mi nic není nic mě nebolí není mi zle od žaludku.. ale to je prý dobře takže držme si palečky a bude vše v pohodě.
My jdeme až za týden, a to nevím jestli mi už vůbec budou brát krev!!!

Moc jsem se toho minule nedověděla.. tak jsem zvědavá :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

mějte se všechny moc hezky pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital