prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
17.5.06 18:26

Jééééé,to prej moc hezkej film :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.5.06 18:30

Viděla jsem ukázky a vypadá dobře… Mám ráda Viewegha. Román pro ženy se mi moc líbil, toto dělal jiný režisér, ale myslím, že bude pěkný… Ten film teda, režiséra jsem neviděla… :oops: :wink: Podám reference. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.5.06 18:44

Já taky biděla ukázky a moc se mi to líbilo :lol: :lol:
Tak a teď už jsem zase sama doma :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.5.06 18:48

Já s Kájou… Náš taťka jezdí před barákem se sekačkou a seká trávu… Dnes ráno jsem se zasmála, jeli jsme ráno do školy a já mu říkám - to je stejně něco, když si vezmeš, že mimi teď měří necelých 1,5 cm a za 7 měsíců bude mít půl metru, viď? A on na to - no, mě to až tak divný nepřipadá, se podívej na tu trávu, jak roste… :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
17.5.06 19:03

Ahoj holky!
Bavili jste se tu o průkazkách. Já mám bílou, ale bez mimína 8O Žádnej obrázek mimča tam není, je to taková bílá harmonika a obal mám průhlednej od malýho sešitku :lol: A k tomu jsem žádný vzorky nedostala, jen leták na Tveret :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.5.06 19:13

Sajso,tak to si mě pobavila,ten můj je na tom podobně,stavíme na chalupě koupelnu a už mu to asi leze na mozek,už byl vyměnit vodárnu a tak a zjistil,že jí musí jít vyměnit znova ,takže neustále doma řeší vodárnu,dneska ,když přišel tak zas,jak jinak ,řešil vodárnu,už mě chztnul nerv á říkám mu ,prosím tě mohl by si se bavit i o jiných věcech než je ta pos…vodárna :?:
Chvíli mlčel a pak mi přinesl knížku ,aby mu prej ukázala ,jak je naše mimi velký :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,no nepobavilo by tě to :?: :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.5.06 19:20

Noono , tak to je teda ještě nějaký třetí typ průkazky… :wink:

Leno , to je taky dobrý… On tady včera fotky prohlížel taky, koupila jsem si speciál Betynku - těhotenství, tak si tam četl, co píšou u jednotlivých týdnů, včera byl celej zjihlej, ale ráno mi řekne, že nakonec ta tráva taky rostě jak blázen… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.5.06 19:37

Sajso ,já mu dneska ukázala fotku z UTZ a říkal,že to věděl,že je to celý táta :lol: :oops: :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.5.06 19:42

Jo, tak to už mě neudivuje jeho otázka, jestli už je poznat pohlaví… Když pozná ten tvůj, že je celý táta, proč by nemohlo být vidět pohlaví, že? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.5.06 19:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo ,hlavně z profilu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo a ten pindík byl určitě taky zřetelnej :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.5.06 19:46

No, když celý táta, tak se vším všudy, ne? :lol: :lol: :lol: :lol: I s pindíkem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.5.06 19:48

No ,aby jsme se nedivili pipině :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , v tom případě to bude asi celá maminka :lol: :lol: :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.5.06 19:54

To ne, to už by poznal, kdyby byla podobná tobě… :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.5.06 21:02

Sajso,to je fakt :lol: :lol: :lol: :lol:
Přeji dobrou noc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.5.06 21:10

Leni krásnou dobrou noc i tobě a všem ostatním… Jdu rovnou zapadnout, večer jsem nemohla spát, pak byla bouřka a pak zvonil budík… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí