Poradna duly
Jana Čurdová
No, za 14 dní asi i jo, ale za 4 dny?
Ale dr. se tvářil, že je vše ok, a když odpovídá, tak odpovídá. Uvidím příště - to už bude 12.týden. ![]()
No ,mě taky říkal,že pohoda,i když u mě se neustále dohaduje ten termín
,i když nevím proč ,když den oplodnění je u mě naprosto jistý
![]()
No to máš fakt…
Ty to máš jisté skoro na hodinu…
Já jsem moc zvědavá, co řeknou příštou, protože jsem dělala ovu test a podle velikosti mimi vzniklo ještě před ovulací… Tak asi blbý test.
![]()
No já se nechám překvapit do toho Podolí,docela se mi ulevilo,že jsem si už konečně vybrala ,jsou tam jistě odborníci,až tam půjdu tak budu 10tý týden ,tak to už bude naprosto jasný
![]()
Sajso ,no jasně
m,už jsem ti říkala,že se mi zdálo o našem miminku a byla to holka
![]()
Zdravím po ránu…
Já jsem chtěla k těm vitamínům říct, že jsem brala zpočátku Maternu, ale ta zmizela z trhu, tak 1 baleni Calibra a teď beru Mamavit a hodlám sbaštit jen tu jednu krabičku, což vyjde někdy kolem 14.týdne a pak přestat - můj dr. říkal, že první trimestr vitamíny stačí a navíc tady máme léto, takže se budu doufám bohatě zásobovat přírodními zdroji - pak uvidím, jak na konec těhu, ale u prvních dvou jsem vitamíny nebrala žádné a zjevně to na ně nemělo žádný vliv
.
A co se týče velikosti mimin - nebrala bych to zas až tak vážně - jsou to stroje, které mají navolené nějaké hodnoty a ty jsou zprůměrované, rozlišují sice i Asiaty a Evropany a možná i jiná etnika, ale myslím, že je logické, že se všichni do průměru nevlezem. Navíc nevím proč, ale stále je to nastavené na průměrnou porodní váhu 3,40 kg a zkuste si ve svém okolí vzpomenout, kolik mimin se narodí takhle, já myslím, že většina je spíš těžších - všechny moje děti by např. měly být na světe o 3.týdny dřív, což je nesmysl - na Sajsině příkladu s ovulací je to krásně vidět
. Takže leno ty máš to štěstí, že víš naprosto přesně kdy k tomu došlo a tím bych se řídila a my se Sajsou se aspoň trochu orientujem, s tou ovulací
.
Noono omlouvám se, ale zapomněla jsem se včera ve víru debaty zeptat na to echokardio, na kontrolu jdu ale v pondělí, tak to napravím a dám vědět ![]()
Přeji krásné ránko!
Také musím nahlásit,že jsem dnes měla divoké sny o mimi.
Nejdřív se mi zdálo,že se nám narodil kluk a pak se mi zdálo jěště jednou,že jsme měli dvojčátka,chlapečka a holčičku!
Jolmo,jo já to vím naprosto přesně a podle toho mi odpovídá TP na 27.12,což je o méně,než mi dr. řekl,takže jsem teď zřejmě 8+2tt,ale to je fuk
![]()
Sajso,no mluvíme o klukovi ,ale to je jedno ,my bereme všechno
![]()
Slunícko,dvojčátka
Tak to asi nehrozí ,co
![]()
Já když jsem čekala poslední dítko,tak se mi celý těhu zdálo,že to je holka a taky byla
![]()
Jasně že je to fuk…
Já jsem se včera ptala, jestli má můj dr. možnost záznamu na PC, že bych si prťavce nahrála na DVD, ale říkal, že ne
. Tak uvidím, pokud by to uměl ten zázrak co nám dnes dovezou, tak se nakonec možná prohlídnu i doma
.
Jolmo , tak tohle je pravda, asi to bude nastavený průměr a hotovo. To už se nedivím. ![]()
Jinak vitamíny taky hodlám pravidelně brát jen v prvním trimestru, jsem králík, takže v létě si myslím, že na ovoci a zelenině nedostatkem vitamínů trpět nebudu. S Kájou jsem užívala jen kyselinu listovou.
sslunicko ale jsi si jistá tím, že budete mít jedno, ne? ![]()
Zdravím včechny ![]()
Tak mám dva pozitivní testy… Jsem druhý týden po vyvolávačce a pořád nic… Tak to už asi budu těhotná, co
Podle poslední MS bych měla patřit sem k vám. Jen nevím, jestli to tady budu umět
Snad se to podá…
Takže všem nám přeju pohodový těhu a krásný zdravý miminka!!!!!
ono to bylo takové zmatené,ale to první narození kluka bylo jak živé!
ty dvojčátka možná budou někdy za ty dva roky! ![]()