Poradna duly
Jana Čurdová
Posilam Vam neco pro radost, takhle budou vypadat ty nase drahe miminka
Je nekde je chybicka, jdu to zkusit znovu!
Delam frajerku a nic!!!
http://www.gify.nou.cz/…ubory/21.gif
takze druhy pokus, doufam, ze uz to bude dobre jinak nevim
![]()
Ahojky Terri,
myslím si, že globule můžeš, já je měla v těhu i od dr., jen mě ještě napadlo, jestli problémy nemáš od močáku, když říkáš, že při močení… ![]()
Dnes jsem si uvařila květákový mozeček a najedla jsem se tolik, že asi prasknu…
![]()
Terri,
obrázek je moc pěkný, taky se pokusím ti něco ukázat…
pro Noonu a nenapadne taky pro vsechny ostatni:-)
Az sem zas budes davat seznamek, pokud to bude po 21.5., tak mě prosím oprav na 20 let!!! Díky ![]()
Pohladte bříška a užijte si víkend!!!
Noemmi , tak to vypadá, že ty si víkend užiješ s oslavou kulatin…
Tak vše nejlepší, hlavně zdravé spokojené mimi… ![]()
Noono sorry, jak Noemmi správně pochopila, ten vzkaz byl pro ni
- mě to po ránu nějak nemyslelo
.
Já jdu péct a smažit - večer přijedou švagři, ale jinak dnes budu mít pohodový večer - nejmladší jde na službu, tak budu mít chvíli klídek
.
Terro: Globule myslím můžeš, já jsem měla taky problémy, nějak mě to dole svědilo, tak jsem to řekla doktorovi a ten mi dal přímo v ordinaci nějaké globule, ale netuším, jak se jmenují, mám je v ledničce.
noemmi No tak to přeju všechno nejlepší
Pořádně oslav ( v rámci možností) svoje narozeniny a ať se manžel o tebe pěkně stará
![]()
jolma V poho.. Co víno, už jsi koštovala?
Tak jsem se k Vam dostala az ted, jsem totalne upracovana, dneska jsme meli jit s drahouskem na tu vecu, ale jelikoz mam takovy pocit, ze bych asi hodila celicko do talire, tak na to kakankujeme a objedname si asi neco domu. Jeste uvidim, mozna to cestou vezmu pres vecerku, dala bych si jahody.
SAJSO - ten mozecek ti uprimne zavidim, dostala jsem na nej takovou chut, pekne bramburky, tatarku, no to by byla vecere pro me!!! Hele nezbylo ti tam trosku, ze bych zasla
![]()
Jinak tehulky dekuji za rady, jen jsem chytrak prisla na to, ze asi ty borax uz doma nemam a ne kazda lekarna je proda volne bez predpisu!!! Takze budu muset vydrzet pres vikend a v po naklusat na gyn. pro recept, nebo lepe rovnou pro globule, to jsem z toho vazne cela u vytrzeni. Musim se jeste dokopat k tomu memu druhemu dr.pro tu neschopenku a VUBEC se mi tam nechce!!!!!!!
Noono víno jsem včera otevřeli, ale musím upřímně říct, že z toho růžového jsem byla dost zklamaná - chutnalo to jako mírně zkvašená malinová šťáva
, zjevně jsem svá očekávání přehnala, protože ono asi víno bez alkoholu prostě nikdy nebude víno
. Ještě máme další dva vzorky, tak uvidíme, třeba bude líp…
Terri , mozeček zbyl, ale je ho žalostně málo…
Takže jsem si k večeři vylovila melouna a těším se na zítra na jahodové knedlíky… Mám na ně HROZNOU chuť…
Jahody bych si taky dala, ale u nás není krám… ![]()
A zase jsme u jídla…