Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem to tak dělala, ale pak jsem dávala náhled a tam se zobrazovala jen ta adresa, tak jsem myslela, že je to blbě - obrázek se pak zobrazí asi až na čisto, že?
Tak holky, máte moc krásné děti! ![]()
Taky bych vám ho ukázala, ale když jsem šla na UTZ měla jsem jen 1000,– a oni chtěli za obrázek jen 50,– - bylo mi hloupé si o něj říkat a pak platit tisícovkou, neměli by zpět. Takže příště. ![]()
Sajsa Já když byla na UTZ, tak mě fotka stála stovku a já zase měla jen drobný
Platila jsem dvackama ![]()
jolma
Já fakt nevím…Jen jsem klikla na Img, vložila adresu odkazu, znovu Img a bylo to ![]()
Noono , to by bylo v pohodě, ale platit padesát korun tíckou, to by si asi mysleli, že jsem se zbláznila… ![]()
Noono , příště pojedu do Gennetu, tam jsou fotky dražší a prodávají tam i literaturu a tak, takže drobné by jistě měli…
Ale určitě si nějaké vezmu, teď jsem spěchala, abych stihla toho dr., co není v záběhu. ![]()
Sajsa Uuuuž?
Moje Dr. mi říkala, že do Gennetu objednává okolo 20.týdne na ten velký UTZ a tak jsme hned s manželem chtěli udělat to 4D video.. Ale teď přemýšlíme, že to necháme na trochu později, až bude mimčo trošku větší, aby to stálo za to..
I když nás zajmá jen jedna věc…Když to bude holčička, jestli bohužel zdědila po tatínkovi hrozně velikej nos a nebo pršáček po mě
I když to už by mělo být vidět v tom 20.týdnu..Ještě nejsme rozhodnutí…
A to ses do Gennetu iniciativně objednala sama nebo tě objednal Dr.?
Tak tohle je druhý pokus, pohled z očí do očí /tedy spíše z očí do sondy
/.
No mrkni na to, proč mi to nejde, jestli to nevkládáš krapánek jinak… Díky. ![]()
jolma Já už vím, v čem je problém
![]()
Když si otevřeš stránku s tím obrázkem, klikni na ten obrázek a vyber možnost kopírovat adresu obrázku
Do IMG se musí vkládat adresy s příponou *.jpg, *.gif- prostě obrázků a ne HTML stránky ![]()
No jo, vidíš, tak to byla přesně ta rada, kterou jsem potřebovala
, moc díky
![]()
takže druhý pokus: