prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
23.5.06 20:04

Jo a ještě k tomu nafukování mám známou, která ho nafukovala pusou, no tak co byste na to řekli? Mě by asi praskli plíce a hlava, mě stačí nafouknout btan malí plážový balon a už mám motáka joko po opici a navíc v poslední době mě dělá problé vyjít i menší kopec trpím nějakou dýchavičností, ikdyž to by taky mělo přijít později tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.5.06 20:07

Končím,běžím se koukat na Ordinaci :lol: páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.5.06 20:11

Tak nafukovat míč pusou, to by mě nenapadlo… Máma právě prodává i míče a kompresor mají, takže by mě nenapadlo nafukovat jinak… :wink: Holt nás je pak v autě o jednoho víc… :lol: A na žábu jsem pravda trochu zasedlá - naposledy jsem s ní nafukovala Káje takovou skákací ohradu a trvalo mi to 1,5 hodiny… :roll: :roll: :roll: Proticelulitidová kůra jako fík… :wink:

Taky jdu na Ordinaci, tu si nemohu nechat ujít. :lol: Dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.5.06 20:15

Tak já taky končím zatím papa a pohlaďte bříška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.5.06 20:16

Holky,dotaz trochu mimo. I když, vlastně až tak mimo ne :oops: :wink: Diskutuju s bratrancem na icq - on se narodil tady, ale uz dlouho žije v Německu. Je takový „divočejší“ a měl tady pár slečen…a teď mi vypráví, že v česku jsou legrační výrazy pro sex pozice - kachnička, chobotnice, kočička… Tlemí se mi, že tohle vlastní sestřenici vysvětlovat nemůže.. Netušíte, co to znamená? Já to nikdy neslyšela
8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
23.5.06 20:20

:o) Leno to je super takže benjamínek:o))) po takové době to bude jak poprvé co:o)

Ad Michal a schody - taky jsem docela čuměla:o) holt je to samostatný dítě, za ruku ne, pomáhat s ničím ne…

Kočárkárnu máme naštěstí dole, takže kočár nahoru tahat nemusím, ale jsem většinou líná chodit na dvakrát, takže na jedné ruce Michala (teda ted už moc nééé) v druhé nákup a nahoře jsem vyřízená … a kabela s mimčem… to už bych nedala:o))))

Nenáviděla jsem bejt těhotná a ted už se na to bříško normálně těším… se nechápu..... doufám že to nedopadně jak posledně… to mě holt museli porod vyvolávat dřív kvůli preekampsii..... no a děkuju za vlídné přijetí:o)

tak dobrou jdu na erpéčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.5.06 20:28

Agato , tak to teda taky netuším… :roll: :wink: Buď bych se potřebovala něco přiučit, nebo je to tím, že většinou ty polohy nijak nenazýváme… :oops: :wink: Teď jsem nakoukla do Kámásútry a tam jich je dost - třeba taky Mandarinské kachny… :wink: No, moc jsem ti nepomohla… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.5.06 22:10

Šmarjá děvčata, to vám závidím, že můžete myslet na sex a na jídlo. Mně je furt blbě.
Ad knížka o těhotenství - já jsem měla půjčenou Velkou knihu o matce a dítěti, je super, spousta obrázků, celé těhu a pak péče o miminko až do batolecího věku. Pořád jsem do ní koukala, protože babička byla daleko a nikdo jiný neporadil.
Mako, máme to podobné, Šimon zvládá schody nahoru taky po čtyřech, ale raději ho nosím, zatím to jde, není moc těžký. Jen mi někdy skočí na břicho, když se spolu „perem“ a to vidím všechny svaté :roll: , takže konec kočkování chlapci :wink:
Ad nafukování míče - já mám velkou pumpičku a je to asi na 200 fouknutí, taky pěkná posilovna :)
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
24.5.06 07:31

Přeji krásné ráno. Tady je nádherné sluníčko,hned se mi do práce vstávalo lépe_!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.5.06 08:08

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 19.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5. DNES!!! LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 1.6.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola ???
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 25.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ???
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 30.5.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 24.5. DNES!!! BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 30.5.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.5.06 08:11

Krásné slunečné ráno!
Tady je taky krásně a já musím dneska do banky :? Snad mi to nezkazí celej den..

Holky, mohla bych poprosit o aktualizaci seznámku? Přesně nový datumy kontrol? Někdy si připadám jak detektiv, jak se to tu snažím v příspěvkách vyštudovat,ale někdy se mi to holt nepodaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
24.5.06 08:44

ahoj děvčátka!

elká kniha o matce a dítěti - vypadá dobře a neni až tak strašně drahá, ale tady na emiminu píšou, že některé info jsou zastaralé a nejde zas tak do hloubky…

Já bych si představovala nějakou knížku ve který by bylo těhotenství a pak tak do třetího roku dítěte…

Tak poradte, prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.5.06 08:49

noemmi Netuším, jestli taková nějaká knížka existuje 8O Ale jestli máte nějakej tip, se s ním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.5.06 09:01

Zdravím poránu…
Tady je pro změnu hnusně, ochladilo se a s mým tlakem je to vražedná kombinace, takže bych nejraději strávila den v posteli…
Noemmi ono je tos těma knihama asi jako se vším - buď je tam dobře pojednané těhotenství a pak letem světem dítě, nebo naopak… Takže lepší by bylo koupit knihy dvě- ta Co čekat v radostném očekávání mi je taky velmi sympatická, je tam spousta informací a odpovědi i na otázky, které tě třeba ani nenapadnou :lol: , jelikož je to překlad a pochopila jsem, že od americké autorky, tak tam praktikují takový ten nepřikrášlovaný přístup k informacím, což oceňuji. No a co se týče mimin, tak já mám v knihovně knihu Dítě a já a ta se mi taky dost líbí - je od narození až dokonce do 5-ti let, mají ji např. i na Vltavě.
Jinak ale myslím, že bránit se informacím např. i z té alternativní stránky není moc moudré - máš přece vlastní úsudek a schopnost analyzovat a vzít si tedy z každého to pozitivní, co pro tebe přínosem - nejde o zacházení do extrémů, ale o „náhled“ z druhé strany :wink: - no tak,m to byla moudrá slova starší sovy na závěr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
24.5.06 09:09

Já zatím našla Kniha knih o mateřství, Velká kniha o matce a dítěti, Těhotenství a péče o dítě. Ale nenašla jsem pořádně která z nich je dobrá a která ne… žádnou recenzi . krom Velká kniha o matce a dítěti. Ta už se prodává 15 let (aktualizovaná) - tak na ní asi něco bude)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí