prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
23.5.06 18:56

sslunicko čauky!! Měla jsem jít dneska,ale doktorka měla najednou školení,takže až zítra…

noemmi jen jsem se chtěla vrátit k té toxoplasmoze…doktorka mě dělala na ni testy a prý je vše v pořádku,takže mi nic nemůže ublížit..pokud máš strach,tak taky popros aby ti je udělali…

Koukám,že některým z vás už rostou bříška jo???No,pravda,že já už džíny taky jen tak nosit nemůžu,protože mě nepěkně tlačí a škrtí na bříško…

Jo a jeden hcoulostivý dotaz :oops: :oops: …Nepotkal nějakou z vás problém se …ehm,jak to nazvat…se zadkem???Ne zevnitř ale zvenku,mám ho docela dost citlivý,ani vlhčené ubrousky po potřebě nejsou na něho jemné… :roll: Nikdy dřív mě tohle netrápilo,jen od té doby co jsem otěhotněla,tak jsem na těch místech začala být dost citlivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.5.06 19:03

Agato , myslím, že nejdůležitější je, že se zadařilo mimi.. :wink: Ani si nějak neumím představit, jak takové učení ke zkoušce na právech vypadá… :oops: Paragrafy se asi nazpaměť neučíte, ale slušnou orientaci v zákonech a vyhláškách po vás asi chtějí, viď?
Každopádně - vysoko nastavený metr je sice zavazující, ale zdravé mimi je podstatně důležitější, než státnice napoprvé. :)

Haidule , zdravím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.5.06 19:09

souhlasím se sajsou :wink:
Není nic nad štěstí počít a porodit krásné zdravé miminko…jo a taky si to těhotenství prožít!!Je to hezké období,které se neprožije po celý život,ovšem pokud si někdo nenaplánuje 20dětí :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.5.06 19:22

No, tak 20 dětí, to už bych řekla, že pomalu nemáš šanci zjistit rozdíl mezi být a nebýt těhotná, to jsi skoro durch… :wink: :lol: Ale nechtěla bych jich tolik, o tom, že už bych to nestihla ani nemluvě… :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.5.06 19:25

sajsa no znám jednu paní,která jich měla 12 a kdyby neměla rakovinu,chtěla jich 15.A nedavno jsem někde četla o 18dětech…Ale že to vůbec jde??Vždyť musí být děloha úplně vytahaná a tím pádem se vajíčko musí špatně držet… :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.5.06 19:28

Ahoj všechny zdravím vás po návratu z pracovního procesu.
Haidule a nemůžou to být začínající hemeroidy, tak nevím nemám s tím žádnou zkušenost, ale v těhu to trápí hodně žen. já mám zase obyvy z křečových žil, moje kamarádka měla v těhotensví křečák přímo na stydkých pyscích takže si celkem užila při každé návštěvy jak gyndy tak wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.5.06 19:33

lindule2 nevím,právěže si myslím že by na to bylo snad ještě brzy :roll: Tak dlouho těhotná nejsem…co by potom dělaly staré babičky nemohoucí,ležící.....Chce to alespoň ty procházky no,je hezky..Na křečáky taky hodně pomáhá masírovat nožičky aby se prokrvovala lýtka a pak nožky hore :wink: hezky doma na gauči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.5.06 19:39

Samo že když jsem doma tak hned dávám nohy hore, ale mám sedavé zaměstnání a to tommu moc nepřidá a nakonec i těm hemeroidům . Chtěla jsem se zeptat jestli někdo používáte míč na sezení já jsem si ho pořídila, ale nemám ho čím nafouknout. A ani nevím čím se nafukuje , je to taková ta žaba na lehátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.5.06 19:45

Haidule , v podstatě by to i hemeroidy být mohly. Já je měla po porodu, ale jsou ženy, které s nimi mají problém už v těhu, zvlášť když tam je nějaká dispozice… Přeci jen je ten „spodek“ tak nějak prokrvenější… :wink: Je to sice choulostivé, ale mohla by ses zkusit zeptat příště na kontrole… :oops: Nebo zkusit nějakou mastičku na hemeroidy sama - Faktu, Procto-glyvenol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.5.06 19:46

lindule2 myslím že tou žabou se může nebo spíš musí nafouknout…heliem se asi nafukovat nebude :lol: Blbej fór co :? Tyhle míče jsou strašně moc dobré,krásně uvolňují páteř..

sajsa mě to přijde ale strašně brzy… :? Fakt je že se to tam všude dole teď hodně prokrvuje no(jak už jsi psala),já mám navíc nakázáno stále odpočívat,žádné cvičení,žádné pobíhání..jen procházky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.5.06 19:51

Jo jo tak díky za radu budu muset někde sehnat abych mohla skákat. Tím hélim no nevim navim, jedině že bych nechtěla skákat, ale poletovat, ikdyž by to někdy taky nebylo špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.5.06 19:55

Haidule , teď jsem ještrě mrkala na www.porodnice.cz a tam řeší hemeroidy už ve 13.týdnu… Prý to je v těhu normální, děloha se zvětšuje od začátku…

Lindule , spíš než žábu bych se zeptala někde, kde prodávají míče, jestli nemají kompresor (měli by, jinak nevím jak je nafukují) - mohli by ti ho nafouknout, je to rychle, akorát bys s ním pak musela dojet domů… Ale žábou to bude asi fuška. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.5.06 19:59

sajsa no tak díky…nepotěšilo mě to :roll: Ale mrknu se tam,co tam píšou…
A s tou žábou…vždyť na ni jen šlapeš :! Náhodou..tolik lehátek jsme s ní už nafoukli a je pořát ve formě 8) :lol: Ale ten obchod není špatný nápad,jen opravdu ta doprava domů…Holky šikovný zvládnou všechno :! :wink: viď lindulko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.5.06 20:00

Díky moc za radu určitě se poptám, jsem ráda , že vás tu mám , že si můžeme takhle vyměňovat zkušenosti. Někdy si fakt připadám jako blb, že se ptám na takové blbosti, ale víc hlav víc ví ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.5.06 20:03

Haidulko,já měla také takové problémy po 1.IVF,jak jsem pořád byla doma,posedávala,polehávala,tak mě to zlobilo.
Přešlo to samo,ale jinak na to jsou masti a ty zaberou poměrně rychle.

Jinak co se týče toho míče,tak my ho nafukujeme na pumpě i kompresoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí