Poradna duly
Jana Čurdová
sslunicko čauky!! Měla jsem jít dneska,ale doktorka měla najednou školení,takže až zítra…
noemmi jen jsem se chtěla vrátit k té toxoplasmoze…doktorka mě dělala na ni testy a prý je vše v pořádku,takže mi nic nemůže ublížit..pokud máš strach,tak taky popros aby ti je udělali…
Koukám,že některým z vás už rostou bříška jo???No,pravda,že já už džíny taky jen tak nosit nemůžu,protože mě nepěkně tlačí a škrtí na bříško…
Jo a jeden hcoulostivý dotaz
…Nepotkal nějakou z vás problém se …ehm,jak to nazvat…se zadkem???Ne zevnitř ale zvenku,mám ho docela dost citlivý,ani vlhčené ubrousky po potřebě nejsou na něho jemné…
Nikdy dřív mě tohle netrápilo,jen od té doby co jsem otěhotněla,tak jsem na těch místech začala být dost citlivá…
Agato , myslím, že nejdůležitější je, že se zadařilo mimi..
Ani si nějak neumím představit, jak takové učení ke zkoušce na právech vypadá…
Paragrafy se asi nazpaměť neučíte, ale slušnou orientaci v zákonech a vyhláškách po vás asi chtějí, viď?
Každopádně - vysoko nastavený metr je sice zavazující, ale zdravé mimi je podstatně důležitější, než státnice napoprvé. ![]()
Haidule , zdravím… ![]()
souhlasím se sajsou ![]()
Není nic nad štěstí počít a porodit krásné zdravé miminko…jo a taky si to těhotenství prožít!!Je to hezké období,které se neprožije po celý život,ovšem pokud si někdo nenaplánuje 20dětí
![]()
No, tak 20 dětí, to už bych řekla, že pomalu nemáš šanci zjistit rozdíl mezi být a nebýt těhotná, to jsi skoro durch…
Ale nechtěla bych jich tolik, o tom, že už bych to nestihla ani nemluvě…
![]()
sajsa no znám jednu paní,která jich měla 12 a kdyby neměla rakovinu,chtěla jich 15.A nedavno jsem někde četla o 18dětech…Ale že to vůbec jde??Vždyť musí být děloha úplně vytahaná a tím pádem se vajíčko musí špatně držet…
![]()
Ahoj všechny zdravím vás po návratu z pracovního procesu.
Haidule a nemůžou to být začínající hemeroidy, tak nevím nemám s tím žádnou zkušenost, ale v těhu to trápí hodně žen. já mám zase obyvy z křečových žil, moje kamarádka měla v těhotensví křečák přímo na stydkých pyscích takže si celkem užila při každé návštěvy jak gyndy tak wc.
lindule2 nevím,právěže si myslím že by na to bylo snad ještě brzy
Tak dlouho těhotná nejsem…co by potom dělaly staré babičky nemohoucí,ležící.....Chce to alespoň ty procházky no,je hezky..Na křečáky taky hodně pomáhá masírovat nožičky aby se prokrvovala lýtka a pak nožky hore
hezky doma na gauči..
Samo že když jsem doma tak hned dávám nohy hore, ale mám sedavé zaměstnání a to tommu moc nepřidá a nakonec i těm hemeroidům . Chtěla jsem se zeptat jestli někdo používáte míč na sezení já jsem si ho pořídila, ale nemám ho čím nafouknout. A ani nevím čím se nafukuje , je to taková ta žaba na lehátka?
Haidule , v podstatě by to i hemeroidy být mohly. Já je měla po porodu, ale jsou ženy, které s nimi mají problém už v těhu, zvlášť když tam je nějaká dispozice… Přeci jen je ten „spodek“ tak nějak prokrvenější…
Je to sice choulostivé, ale mohla by ses zkusit zeptat příště na kontrole…
Nebo zkusit nějakou mastičku na hemeroidy sama - Faktu, Procto-glyvenol…
lindule2 myslím že tou žabou se může nebo spíš musí nafouknout…heliem se asi nafukovat nebude
Blbej fór co
Tyhle míče jsou strašně moc dobré,krásně uvolňují páteř..
sajsa mě to přijde ale strašně brzy…
Fakt je že se to tam všude dole teď hodně prokrvuje no(jak už jsi psala),já mám navíc nakázáno stále odpočívat,žádné cvičení,žádné pobíhání..jen procházky ![]()
Jo jo tak díky za radu budu muset někde sehnat abych mohla skákat. Tím hélim no nevim navim, jedině že bych nechtěla skákat, ale poletovat, ikdyž by to někdy taky nebylo špatné.
Haidule , teď jsem ještrě mrkala na www.porodnice.cz a tam řeší hemeroidy už ve 13.týdnu… Prý to je v těhu normální, děloha se zvětšuje od začátku…
Lindule , spíš než žábu bych se zeptala někde, kde prodávají míče, jestli nemají kompresor (měli by, jinak nevím jak je nafukují) - mohli by ti ho nafouknout, je to rychle, akorát bys s ním pak musela dojet domů… Ale žábou to bude asi fuška. ![]()
sajsa no tak díky…nepotěšilo mě to
Ale mrknu se tam,co tam píšou…
A s tou žábou…vždyť na ni jen šlapeš
Náhodou..tolik lehátek jsme s ní už nafoukli a je pořát ve formě
Ale ten obchod není špatný nápad,jen opravdu ta doprava domů…Holky šikovný zvládnou všechno
viď lindulko
Díky moc za radu určitě se poptám, jsem ráda , že vás tu mám , že si můžeme takhle vyměňovat zkušenosti. Někdy si fakt připadám jako blb, že se ptám na takové blbosti, ale víc hlav víc ví ne?
Haidulko,já měla také takové problémy po 1.IVF,jak jsem pořád byla doma,posedávala,polehávala,tak mě to zlobilo.
Přešlo to samo,ale jinak na to jsou masti a ty zaberou poměrně rychle.
Jinak co se týče toho míče,tak my ho nafukujeme na pumpě i kompresoru.