prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
24.5.06 09:17

No, možná bude mít silného nakladatele :wink: . Ale jo, taky ji mám, ale např. těhotenství do 12.týdne je tam probráno velmi povrchně, jdu se schválně podívat na kolika stranách - jo, tak celé těhotenství končí porodem na str.67 z celkových 245, zatímco Co čekat v radostném očekávání má 550 stran a Dítě a já 537 - počítám vždy poslední strany informací, nikoliv rejstříky apod. :lol: - tak si vyber. Možná když budeš hledat, najdeš je někde v aukcích nebo antikvariátech za hubičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.5.06 09:18

jo, a ještě takjy bude záležet, kdo všechny ty knihy recenzuje, což na netu asi nepoznáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.5.06 09:26

Přikláním se ke knížce Co čekat v radostném očekávání-mám jí taky :wink: A jsem s ní max.spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
24.5.06 09:32

tak já hlásím další kontrolu příští středu,tedy 31.4.
jdu se přihlásit ke svému gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
24.5.06 09:32

AHoj Tehulinky,
tak jak se mate? Bylo mi po vas moc smutno, nemela jsem moznost se ale vtirnout k PC, protoze drahousek pracoval doma, tak moje pritomnost u PC byla krajne nezadouci, malej nam onemocnel, takze jsme si pekne volnicko uzivali doma, ale taky dobry, alespon jsme spinkali - ale taky hodne a hodne uklizeli, mela jsem pocit, ze tam proste bordel je a bude naporad.!!! Co je tady noveho? Musim to jit vsechno docist, abych byla v obraze. Moc na Vas myslim tehulinky!!!! Byla jsem u toho meho statniho dr. aby mi dal konec te neschopenky, a on jako naschval tam nebyl a jedina moznost, kdy tam bude je za 14 dni, toho 1/6 a to ja jdu taky k tomu memu soukr. takze budu mit asi fofr, tak me napadlo, ze bych zavolala tomu soukr. aby si to vyzadal pisemne, nebo jako postou ze tam nemuzu toho dr. zastihnout. Ale nevim jestli to jde sestricka totiz rikala, ze bez dr. to neudelame, tak nevim. :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.5.06 09:36

sslunicko Díky ti :wink:
Terra To je teda pech..Ještě že jsi toho Dr. vyměnila :wink:
Já si jdu lehnout, zas mě bolí hlava :evil:

Jinak hlásím, že už je mi zase dobře, jím na co příjdu :lol: Takže to opravdu bylo jen tím Paralenem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
24.5.06 10:09

TEHULINKY - tak jsem Vas uspesne docetla!!!

VSEM MOC GRATULUJI K DOBRYM ZPRAVICKAM Z K.O. :! :! :! :! :! :!

JOLMO - taky bych uz chtela mit dalsi k.o. za sebou. Je to hruza, posledni dobou mam hrozne osklive sny, nemuzu v noci vubec spat. Porad se mi zda, ze se mimiskovi neco stalo. HRUZA :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!
Koukala jsem ze mas stejne problemky jako ja, ja kdyz vidim veprove maso tak utikam, drahousek taky poridil pra:,–(ko a to je pro me konecna, takze se snazim jist hodne jidel uplne bez masa. Kdyz treba varim, tak bych jedla, ale jakmile je hotovo, tak se toho nemuzu ani dotknout!!!!

AGATKO - jak ja ti zavidim, ze ti zkoncila zapca, me trapi teda porad, i kdyz je pravda, ze se nekdy strida s prujmy, nevim cim to, ale je to tak, proste jak aprilove pocasko, kazdopadne HRUZA!!!!

MAKO - ahojky, taky te tady vitam po delsi dobe!!! Mas doma velikeho sikulku!!! My jsme bydleli v 5 patre bez vytahu kdyz jsem byla tehu s Oliverkem, chodila jsem tam s briskem, to v celku slo, ale potom to bylo hrozne, i kdyz jsme meli dole kocarkarnu, tahnout maleho s pytlem a taskama to bylo hrozny jeste se mi casto stavalo, ze jsem neco doma zapomnela a musela jsem se vracet, to byl taky zazitek, tak kdyz byl malemu rok, tak jsme se prestehovali, ja si nedovedu predstavit, ze bych ho nosila, jsou mu 3 a kousek a ma 19 kg!!! Uz takhle ho ted vubec nenosim na ruce, jinak my jsme na nocnik zacali taky pozde. Takze bych si z toho vubec nic nedelala a bez plen jsme uplne az od dvou a pul, to zacal chodit obcas do skolky a tam ho to prestalo bavit nosit plinky, takze si myslim, ze ma prdelka cas :D :D :D :D

SLUNICKO - taky ti moc gratuluji ke KO, ja jsem posledni dobou hodne nervozni a hodne podrazdena, mam takovy pocit, ze jestli se nedam brzo dohromady, tak me drahosek asi vystehuje!!!!

Holcinky, ja vubec nemam chut na sex, nevim co se mnou je, ale nic mi to nerika, s Olim to bylo presne naopak, tak doufam, ze se to nejak upravi :! :! :!

SAJSO - tak konecne dneska jsem si taky udelala do prace kvetakovy mozecek - uz se na nej tesim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.5.06 10:14

Ahoj těhulky,
tak hlásím výsledky ze včerejší kontroly: vše v pořádku, dle UTZ odpovídáme 12+5, jsme 10 cm velcí (takže už žádná klíčící fazolka, ale velký Hugo) a pěkně si tam v bříšku hoví. Bylo to nádherný, viděla jsem i jednotlivý prstíčky na ručičce, tekly mi slzičky a byla jsem přešťatná. Jako bonus jsem dostala dokonce 2 fotky, tak se mám čím kochat :wink: Příště nepůjdu na UTZ, pouze na krev a vyšetření, ale přes příště půjde manžel se mnou.

Noono příští kontrola je 13.6.

Taky mám knížku Co čekat v radostném očekávání, nemám sice s čím srovnávat, ale jsem s ni spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
24.5.06 10:15

Terro,tak to já mám přesně opačný problém se sexem,ale máme to stále jěště zakázané od doktorů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.5.06 10:46

Mě už to jídlo docela štve :evil: - včera jsem vyrobila kotel mrkvového salátu a pak jsme se ho ani netkla - tak je fakt, že jsem oproti předtěhulkovství přibrala jen 1kg, což je tedy rozhodně pozitivum, ale nemuselo by mi být furt tak blbě :? .
VerKo to už je teda opravdu Hugo :lol: , ti prckové rostou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.5.06 12:23

VerKo
Jůůůůů, ten je ale velikej :lol: :lol: :lol: GRATULUJU :! :! :! Tak sem hoď ještě fotečky, ať se můžem podívat :wink:
Terra Já to mám se sexem taky docela špatný..Jeden čas jsme si už myslela, že jsem se srovnala, ale je to tu zase..Manžel jen pronese nějakou narážku na sex a mě vstávaj vlasy na hlavě :oops: Kdybych mohla, tak sex momentálně vymažu ze slovníku.
jolma Mě je dobře, žeru na co příjdu a už jsem 3 kila v mínusu..Normálně bych za to byla hrozně ráda (bojuju s tím celej život), ale takhle..mno nevím…Zatím to moc neřeším, ale kdybych už další měsíc nezačala nabírat, tak se poradím s Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.5.06 12:57

Noono, děkuju :) No já se taky 2× ptala, jestli jsem se nepřeslechla :wink: S fotečkama to bude horší, protože mi přijde že po naskenování na nich nejde nic moc vidět, ale zkusím to. Nejdřív musím přijít jak na to.
No já se v jídle taky nějak neomezuju, normálně bych určitě přibrala, protože tloustnu snad i ze vzduchu, ale teď si držím pořád stejnou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
24.5.06 13:04

Ahoj holky :lol:

Tak jsem si našla alespoň chviličku, abych napsala…

Koukám, že aktuální téma je „chuť na sex v těhotenství“ :P Já tedy nemám chuť skoro vůbec. A to je hodně zvláštní, protože jinak jsem u nás doma já, ten kdo vyžaduje sex co nejčastěji :oops: Dokonce mi můj přítel kolikrát říká, že to co dělám je určitě nezákonný, a že to je na testní oznámení :D Samozřejmě přehání :wink:
No a teď jsem oba překvapení, jak já jsem bez zájmu :? On tedy říká, že si aspoň odpočne, ale já nevěřím vlastnímu já :lol:

Holt to tak má být… Asi si to moje tělo řeklo: Jo, holka už máš splněno… :lol: :lol: :lol:

Každopádně si myslím (a doufám), že se to časem upraví!!!

Takže se mějte moc hezky a opatrujte se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
24.5.06 13:14

Holcinky, jeste k tomu sexu, ja vim, ze se to upravi, rekla bych ze to je tim zacatkem tehu, u Oliverka jsem na to mela chute jen co jsem drahouska videla tak bych na nej zkocila, ale prave jsem to mela taky zakazano a ted nevim, mam strach, tak jeste vydrzim a je jasne, ze v momente, kdy mi dr rekne, ze je vse ok a ze se muzeme malinko tulit, tak ze to treba bude o necem jinem, je pravda, ze ted jsme i hodne unaveni a ja jsem TAK NEPRIJEMNA!!§!!!!!! HOLKY, UPLNE MI JE PRED SEBOU SAMOTNOU TRAPNE :! :! :! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Mela bych se radovat a pritom to je nejak naopak :cry: :cry: To nemyslim, ze nemam radost z mimiska - to ne, jen me proste nekdy stve muj zivot, tak nejak vsechno kolem, nejradeji bych byla s detma sama a dostavala jen penizky i kdyz to by se mi taky nelibilo, POTREBUJU URGENTNE PROFACKOVAT :! :! :! :! PORAD JEN BRECIM :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
24.5.06 13:26

HOLCINKY, ja bych tak chtela jet na dovolenou!!! Malej mi vytahl doma fotecky z posledni dovolene a me uplne pichlo u srdicka, nevim jestli bych to jako tehu zvladla, ale zacinam nad tim fakt premyslet, hlavne kvuli nemu a i kvuli me abych si odpocinula a vypla, co si o tom myslite? asi jsem blazen co!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí