prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
25.5.06 15:35

Ne, ani není třeba - je to jen geneticky způsobená vada, která jim nijak nevadí,ale vyřazuje ty kočky z chovu a z výstav, takže půjdou na mazly… ale oni jsou stejně divní, nejsem si jistá, jestli vůbec přežijou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.5.06 15:52

Jolmo, to mě mrzí, že jsou kočičí mimísci nemocní. Píšeš chovatelský neúspěch - copak to se dá nějak ovlivnit?? Já mám teda na kočky silnou alergii, takže jsem si k nim nemohla vybudovat vztah, spíš se jim vyhýbám, ale kamarádky mamka je chová a vím, že občas mají „divný“ vrh.. A sousedi našich jich mají doma skoro 20 a jezdí s nima na výstavy…v činžáku hnus, dost smrdí, ale myslim si, že jsou spíš ty sousedi čuňata. Mmch je to strejda herce Davida Prachaře, to jen drb na okraj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.5.06 16:00

Já mám kočky dvě - mámu a její dceru, ta starší už je kastrovaná a ta mladší měla koťata poprvé. Chovatelsky se to nedá ovlivnit, to je jasné - ale s tou mladší jsem na výstavách vyjezdila interšampióna a těšila jsem se, že budu mít další generaci, no tak nebudu… Já zas k tomu dokážu zaujmout docela realistický přístup - prioritou je pro mne zdravé dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
25.5.06 16:05

Holky dala jsem nějaké fotky do našeho alba, můžete si prohlédnout mě na zkoušce svatebních šatů, mojeho skoro manžela našeho pejska a taky našeho piškota :) :lol: :roll: :roll: :roll: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
25.5.06 16:08

Tehulinky, tak uz jsem cela vase, mela jsem tady vedenicko, takze nastala odmlka :(

JOLMO - moc me to s kotatkama mrzi, ale zase na druhou stranu je to takhle mozna lepsi, horsi by bylo, kdyby jim bylo neco co neni videt a umrely pozdeji, to by nekomu asi moc ublizilo. Chudak mamca kocka, ta musi byt smutna vid. Tak ji za me pohlad kocinku, stejne je sikovna, takovych kotatek!!!

NOONO - dekuju za podporu, snad to bude vse ok. Jsem hroznej straspytel, ale neni se co divit, v dnesni dobe.

HOLCINKY - uz mam neschopenku u meho soukr. dr!!! Drahousek je poklad a vsechno vybehal. Sestricka by mu dala snad i sebe kdyby mohla, jak pry se mohla pretrhnout!!!! Jen tomu soukr. budou posilam kartu od toho statniho, to bude neco, ja jsem mu rikala (soukromemu) ze jsem tam byla jen akutne, to bude trapas :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.5.06 16:18

Terro už to neřeš, všechno je tak jak má být a myslím, že budeš mít ještě dost příležitostí tomu dr. férově vysvětlit, jak k tomu došlo. Jestli je normální, jakože podle všeho je, tak z toho nebude dělat žádnou vědu a bude rád, že to vyznělo v jeho prospěch :)
A strašpytel jsem taky, hlavně po porodu té kočky, to si člověk hned připomene, že ne všechno musí být furt růžové… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.5.06 17:59

Krásné odpoledne :lol:

Tak dnes jsem to u dr. zvládla rychle, jen mi napsal žádanku do Gennetu (i když to mi vlastně teď celkem stačí :wink: ). Pročítal zprávu z UTZ, liboval si, že to vypadá vzorně a popovídali jsme si o tom, jak délku těhu vidím já a jak dr. na UTZ… :wink: Průkazku zatím nemám, oni je vyplňují jen ve dnech, kdy je poradna a to není dnes. Dostanu ji 5.6. A příští týden asi v pátek pojedu do Gennetu na ty odběry.....

Jinak včera to byl opravdu jen vzorek pěkného počasí, dnes je opět zima jak v Mrazíkovi. :wink:

Jolmo , moc mě mrzí, že se koťátka narodila nemocná. :( Ale příště to určitě dopadne dobře, teď hlavně zdravé mimi. :wink:

Terri , taky mám občas píchání, včera jsem si říkala, že je to snad močák. Prý to dělají natahující se vazy a píchání může být tak intenzivní jako třeba bolest při slepáku. 8O

Alinko , unavená jsem taky, víc když vstávám, ale i když nevstávám.

Pro Noonu: kontrola 5.6. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.5.06 19:14

Ahoj všem :D
Já měla na začátku silný bolesti jak na ms, pak tak 3 týdny nic a teď mě v bříšku píchne, vždycky když si sedám 8O Dr říkala, že to je normální, ale je to docela legrační, sedám si jak stará bába :lol:
Velchi, Anita Maternity mají i v centru ve Vodičkovce :D Naběhnu tam hned, jak se vrátím do Prahy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.5.06 07:30

Přeji hezké ránko :lol: :lol: ,u nás je hnusně ,zataženo ,pomalu na déšť :evil: ,bude už někdy léto :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.5.06 08:12

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 19.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 1.6.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 30.5.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 31.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 5.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 30.5.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 24.5.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.5.06 08:18

Bré ránko!
Tady je taky pěkně ošklivo a já se tak těšila na hezký a slunečný víkend :(
Sajso Tak gratuluju k úspěšný kontrole a těhu průkazku dostaneš už za chvilku… Pak musíš referovat, jak to v Gennetu vypadá a jak se tam doktoři chovají-čeká náš to taky :?
Pomalu ale jistě, jak se blíží termín tripple testů, začínám mít trošku strach..Ani ne proto, že by vyšly špatně a já bych šla na odběr plodovky, ale že na výsledky budu muset čekat hrooozně dlouho :roll:
A taky mě poslední dobou občas chytají hrozný deprese, kdy si říkám, jestli to zvládnu mít mimčo, jestli budu schopná se o něj postarat, až mě z toho napadne, že bych byla radši, kdybych těhotná nebyla :cry: Naštěstí mě manžel dokáže uklidnit a já jsem za chvíli zase plná optimismu… Nemáte to některá nebo jsem blázen jen já? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
26.5.06 08:24

Přeji krásné ránko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
26.5.06 08:59

NOONO: Tak to já mám taky, občas si říkám, jak to vlasntě všechno zlávdnu a občas si i pomalu začínám uvědomovat, jak se to celé změní, už nebudeme moc chodit nikam jen s manželem, budeme pak tři, ale někdy se bojím, jindy se na to moc těším, že budeme konečně rodina. Asi to je normální, kamarádka to měla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
26.5.06 09:42

Hezké ráno,

u nás je taky hnusně. Nějak nám to počasí letos ne a ne zteplat.

Noono , já už jsem v Gennetu byla. Lituju jediné věci - že nefungují i jako porodnice, protože všichni jsou velice milí, profesionální a vstřícní. Připadala jsem si tam jak v takových těch centrech v americkém filmu - včetně prostředí. V neposlední řadě jsou to opravdu odborníci, takže budeš určitě spokojená.

Jinak si myslím, že obavy z toho, jak to bude vypadat po narození miminka jsou normální, patří to k tomu.

Nefungujou mi dnes nějak smajlíci - když ho zmáčknu, smaže se mi celá zpráva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.5.06 09:44

Ahojte těhulky,
tak u nás je aprílové počasí, ráno pršelo a teď už zas svítí sluníčko, ale na víkend nehlásí nic hezkýho. Musím přiznat, že po včerejším dnu v postýlce je mi opravdu o moc líp, jen mám trochu obavy, jestli ten bacil nějak neublížil tomu prckovi uvnitř. Dnes zůstanu ještě doma v posteli, ale zítra už ne. Budu muset do města, nechat okopírovat fotky z UTZ a udělat nějakou kartičku s oznámením, protože zítra jdeme ke tchánovcům a budeme oznamovat. Jsou oba ještě celkem mladí a mám trochu strach z jejich reakce…

Brokyno ani nevíš cos mi včera poradila. Hned je mi líp :lol:

Velchi moc Ti to ve svatebním sluší :! A už se vám to krátí, co? My jdeme příští pátek taky na svatbu, manželově sestře, už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí