Poradna duly
Jana Čurdová
než tu napíšu něco jako jsi citovala, nebo co?
J fakt svůj názor nikomu necpu… a opravdu už sem nic takovéh psát nbudu a mrzí mě, že jsem to sem psala. Asi jsem nečekala některé reakce ale až tak to neřešim. VIm že sem mladá a blbá - pro hodně lidí c¨ve svym okolí i pro vás. Vim že mě nechápete a taky vim, že vidíte křestanství a víru tak nějak jinak, než já. Jsem protewstant, nechodím do kosstela, ale každou neděli do sboru. A vim, že plno křestanů IVF podoporuje…
noemmi píše:
než tu napíšu něco jako jsi citovala, nebo co?J fakt svůj názor nikomu necpu… a opravdu už sem nic takovéh psát nbudu a mrzí mě, že jsem to sem psala. Asi jsem nečekala některé reakce ale až tak to neřešim. VIm že sem mladá a blbá - pro hodně lidí c¨ve svym okolí i pro vás. Vim že mě nechápete a taky vim, že vidíte křestanství a víru tak nějak jinak, než já. Jsem protewstant, nechodím do kosstela, ale každou neděli do sboru. A vim, že plno křestanů IVF podoporuje…
neříkám že jsi mladá a blbá, ale je fakt že toto je asi citlivé téma, mě třeba můj nastávající varoval abych s ena tu stránku ani na ten článek nedívala, že je to fakt jen pro silné nervy…
a už to nechme, je to fakt každého věc
ahojky,,,,
jen jsem narychlo prolítla… koukám že se bavíte o případných redukcích či neredukcích.....
no já ležela na rizikáči s paní co čekala trojčátka:o) Zavedli 2 a ejhle jedo vajíčko se ještě rozdělilo a byly rázem 3. Jelikož žádné dítě neměla, tak rozhodně o něčem takovém neuvažovala… Měla přislíbenou pomocnici na cca 8 hodin denně atd atd.....
rodila den přede mnou … a všechny děti v poho.
To vidím jako smyslupné… sice se nadře, ale určitě to jde… Upřímě řečeno, kdybych ted došla na UTZ a oni mi řekli že čekám trojčátka (nejsem po IVF takže nepředpokládám:o))) tak prostě nemůžu říct co bych udělala… musí to být strašně těžké rozhodování a závisí na každé ženě. Rozhodně bych neodsuzovala někoho, kdo redukci podstoupil…
Ještě ted mám trošku husí kůži z pořadu výměna manželek - kde byla paní se čtyřčátky… pomocnici v domácnosti neměla… a to co tam předváděli bylo dle mého názoru náročné pro všechny.....
A propos… odborné články říkají že Vaše první dítě bude nejiteligentnější… prostě na něho máme moře času…
Jinak M. má rýmu, takže blbě spí a já to určo chytnu od něj, páč mi pořád užírá nějaký jídlo:o) tak doufám že to bude jen a jen ta rýma
mějte se pohodově, jdu ležet a odpočívat zatímco mládě spí:o)
Mako,
držím palce, aby rýma nepřelezla. Já jí zá:,–(ně také vždy chytnu od Káji, zrovna teď jsme zarýmované obě… ![]()
Mako Teda u nás bohužel pravidlo o inteligenci prvorozeného absolutně neplatí, spíš naopak
, tak musí existovat ty výjimky pravidla potvrzující ![]()
Teda holky, já tu chvilku nejsem a vy si málem roztrháte občanky
K tomu se já nebudu vyjadřovat, jinak strnu další vlnu diskusí.
Nefunguje mi myš, takže všechno ovládám pomocí klávesnice a čekám na manžela, až se mi vrátí z práce a jedem jí reklamovat a asi koupit novou, protože ta reklamace trvá 30 dní a do tý doby bych to bez myši sotva zvládla…
Tak papa zítra a holky, buďte spokojený těhulky ![]()
Ahoj těhulky!!!!
Ještě než odkráčím na víkend domů, chtěla jsem vás pozdravit… Trochu mě děsí dnešní „těžko stravitelné“ téma, tak se radši nebudu vyjadřovat… Už to tady spáchalo zloby dost ![]()
Takže krásný víkend a hlavně odpočívejte!!!!!
Ahoj holky,
tak tu chvili nejsem a tady takova bitva. Nebudu se k tomu uz dale vyjadrovat, i kdyz me pali jazyk, ale myslim, ze uz to tady bylo zbytecne „huste“.
Jolmo, s kocickama me to moc mrzi, snad se to priste povede lepe!!
Me je holky uz od stredy pravidelne odpoledne desne blbe. Dokonce jsem vypozorovala, ze je to snad kdyz se odpoledne nenajim, ze potrebuju nejakou hutnejsi svacu. Je to mozne?
Vcera jsme koupili autosedacku - Chicco Synthesis - meli ji v Hypernove v akci za 1590,–Kc. Jen ted nevim, jstli jsme neudelali kravinu. co myslite?
No stazi , tak to buď ráda, že je to když se nenajíš - a je to možné, mě bylo zezačátku blbě když jsem jedla, pak zas když jsem nejedla a teď jsem ve fázi kdy je mi děsně blbě hlavně večer po jídle - ale až tak za 30min - takže když se najím před spaním /stačí rajče/ a pak hned usnu, tak se to ještě dá…
a ze sedaqčkou jste myslím blbost neudělali, značek je spousta, každá má něco do sebe a vajíčko je používané nejkratší dobu ![]()
Děvčata, vy jste se nějak rozdebatovala
Já hlásím, že mám už týden rýmu jako trám, ale zato nevolnosti postupně potupně a zbaběle ustupují a chuť k jídlu začíná ovládat bitevní pole v mém žaludku ![]()
Dneska jsem uvařila pekelně ostrý kotlíkový guláš, že bude na zítra a začínám se bát, že nezbude… ![]()
Jolmo, k těm koťatům, je to smutné, nevěřila bych, že kočky můžou mít takové problémy. Já si vždycky myslela, jak je to odolné zvíře, že má 7 životů a ono to asi neplatí.
K mateřským podprsenkám - děvčata, vydržte, kojící podprsenka se má kupovat až tak měsíc před porodem a tak aby se do ní vešla ještě dlaň! To byste nevěřily, jak se ty hormony zblázní, co ty prsa udělají
Já myslela, že je budu před sebou vozit na táčkách…
Jo a všem, co mají průkazky gratuluju, já jsem zvědavá, co mi tady dají, každopádně na kontrolu se netěším, ale to je tím, že mám obecne fobii z doktorů.
Když já furt pra:,–(ko nevím, co je lepší, jestli se přežírat nebo mít pořád žaludek na vodě - v pondělí končím 12.týden a blbě je mi furt, tak budu čekat na další metu a tou podle knížek je „během čtvrtého měsíce“ - no to jsem zvědavá
na čurání už jsem si zvykla ![]()
Jolmo, to je přece jasné - přežírat!
Jsem přece prasádko ![]()
No a když je mi pak špatně, tak samořejmě vím, že lepší by bylo bývalo se nepřežírat …
Já myslím, že se ti to taky zlepší, to přece nemůže trvat až do 4. měsíce, to by odporovalo té teorii o kopírování hladiny HCG v krvi.
Mmch. dívala jsem do alba na toho tvého roztomilého chlapečka a nemůžu se zbavit dojmu, že ho odněkud znám… Ale to je asi blbost.
NO jo, Pra:,–(ko, když mně se ty prsa do starých podprd už prostě nevlezou. Kromě jedný jediný
A protože mám normálně 75D, větší košíček už bývá v nadměrných velikostech pro babky a navíc většinou s větším obvodem, což zas nemůžu, protože jsem docela hubená, takže mi nezbyde, než vybrat pěknou těhu-kojo, protože ty dělají i pro pořádný ženský
![]()
Hele, já mám dneska za sebou přesně čtvrtinu těhotenství .. To je fajn
Nevolnosti mi zmizely a začínám se opět přežírat
Akorát dneska mi mamka kontrolovala zuby, tak jsme jí málem pozvracela šťourátko, protože měla rukavice s vůní aloe vera a to mi teda nevonělo ani trochu ![]()
Pra:,–(ko možná jsme se někdy minuly na Marienn platzu, naposled jsme tam byli v lednu
- nejspíš je to náhoda
Mě prostě tohle dítě dává fakt zabrat - zrovna dneska při skládání prádla jsem si říkala, že jestli bude tak líné, jak jsme já teď, tak se mám na co těšit…snad to není nakažlivé ![]()