prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
27.5.06 18:44

Myslím, že v Polsku určitě pořídíš… Já jsem viděla asi jiné, než tyto, ale byly taky pěkné. Myslím, že si koupím jedny džíny a nějakou sukni - buď krátkou laclovou, nebo jsem u nás viděla dlouhou do pasu, k tomu nějakých pár vršků a to bude všechno. Jo a asi až bude zima fleecové pončo - dá se pak použít i při nošení mimi - má díru na dvě hlavy. :lol: Mrkni na www.ecobaby.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
27.5.06 19:01

Já jsem nakoupila kalhoty a sukni po bazarech a aukcích, ty už bych ani nemusela, ale mám problém právě s těmi vršky… - přece když mě stály gatě 250, tak teď nedám za triko 600 !
Na té stránce jsou zajímavé věci, v ponču si ale sama sebe při své výšce neumím představit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
27.5.06 19:20

Taky se mi nechce dávat jmění za něco, co budu nosit pár měsíců…

Já měřím 163, pončo si určitě koupím, na výšku kašlu… Když tak se zkrátí trošku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.5.06 09:07

Bré ránko!
Tady je zase pod mrakem :roll: To sluníčko snad nevyleze a nevyleze :?
Včera jste se tady bavili o oblečení v Polsku-docela dobrej nápad :wink: Asi až pojedem k budoucí babičce, odskočíme si do Polska a juknem se tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
28.5.06 09:14

Tady je taky hnusně :cry: , a ještě jsem z toho dostala rýmu a furt kýchám, to je protivné :roll: . Jedem na výlet… tak se mějte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.5.06 09:16

My jsme se chtěli jet podívat na veletrh For Kids, ale stávkuje nám autíčko :cry:
Tak pěknej vejlet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
28.5.06 09:20

Ahoj holky,
tak u nás zrovna teď svítí sluníčko, ale myslím, že dlouho mu to nevydrží… Počasí je letos opravdu bláznivé. Budeme mít červen a ještě nebylo pořádně teplo…

U nás rýmu přinesla Kája, takže sice jsem dlouho vzdorovala, jenže vzhledem k nutnosti a častosti kontaktu jsem tomu prostě nezabránila. Taky mě to štve. Chci létooo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.5.06 12:14

Přeji krásné nedělní poledne,i když u nás zase prší ,co na to říct :?: :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
28.5.06 18:28

Ahojky, u nas taky prsi, ale zacalo svitit slunicko… 8O :roll: Pocasi boduje. Asi se vyplni slova toho vtipu, ze kdyz v tomto roce nam to cervenec a srpen nepokazi, tak budeme mit zimu cely rok :? :D

Jolmo, kdyz pujdes do Polska pres hranici v Tesine, tak na ulici Gleboka je obchod, kde muzes koupit tehu obleceni. Kde presne nevim, ale staci se zeptat. Je tam mnoho butiku, urcite neco najdes. Fakt se to vyplati, kdyz se vymeni ceske koruny na zlote…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
28.5.06 19:50

Ahoj těhule, zdravím po víkendu, tady taky od rána lilo. Včera jsme byli na malém cyklistickém výletě a taky jsme tam trochu zmokli, čímž jsem podpořila svou rýmu :( No ale aspoň jsme viděli krásné lesní dětské hřiště, tak jsem si se Šimonem sjela po skluzavce a pohoupali jsme se na houpačkách. Když měl asi půl roku, tak jsem s ním zase jela dětským vláčkem v Pražské ZOO. On z toho sice nic neměl, ale mně se to moc líbilo :wink: Takže se těšte, díky dětem se dostanete i tam, kam byste samy nemohly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
28.5.06 20:32

Alinko díky, zkusím někde sehnat mapu Těšína, ať jsem připravená… :wink: , půjdeme určitě přes něj, tady od nás se jinam nejezdí…
Tady se počasí docela umoudřilo, sice se honí mraky, ale svítilo i sluníčko a byli jsme i na procházce - to mi umožnilo si pak bez výčitek svědomí nacpat břuch bramborákem :lol: , dneska mám 100% vypozorováno, že blbě už mi je jen navečer - alespoň nějaké zlepšení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.5.06 08:11

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 1.6.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 30.5.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 31.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 5.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 30.5.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 24.5.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.5.06 08:14

Bré ráno těhulky :lol:
Tak zítra proběhne poslední kolo kontrol :wink:
Tady je venku krásně, svítí sluníčko, ale asi se to zase během dne zkazí :?
Včera jsme koukali v PC na film Šifra mistra Leonarda…Nám se moc líbil, ale 3 stovky za dva lístky do kina bysme za to nedali. Tak jsme na to koukali doma :lol:
Jdu na procházku ven, dokud je hezky, ať oba chytnem trošku sluníčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
29.5.06 08:33

KRASNE DOBRE RANKO tehulky!!!
tak jak se dneska mate? ja opet v procesu. Musela jsem si obleknout sukni, jelikoz jedine pracovni kalhoty ktere mi jsou mam ve spine, tak tady zapasim se silonkama, protoze me docela tlaci do bricha a to jsem si je vytahla az pod prsa :wink: :wink: stejne ty sukne nemusim :cry: :cry: :roll: :roll: jo kdyby se mohlo chodit do prace v teplakach, to by bylo super. Co je tady noveho? musim jit juknout co mi uteklo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.5.06 09:11

Hezké pondělní ráno!

Tak nás holky tento týden čeká doba ledová… :roll:

Řeším tady, že si asi budu muset dojít koupit nějaké těhu kalhoty, protože mám použitelné jen krátké džíny a v těch zmrznu. :oops: Moje dlouhé kalhoty mi sice jsou, ale tlačí mě do břicha a jsem z toho nervní. Ach jo, jako by nemohlo být hezky, už je červen, skoro… :evil:

Jinak hlásím, že nevolnosti se nějak vylepšují, o víkendu jsem i mohla večeřet, tak jsem zvědavá, jestli mi to už vydrží… :wink: Jen ta lenost stále ne a ne odejít… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí