prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
29.5.06 16:22

Ja jsem dneska v praci v sukni, taky sedim cely den u PC a kalhoty mi opravdu vadi, mimo jine mi jsou dobre jen jedny, jinak uz jsou male, rekla bych, ze na tu chvilku co jsem tehu mam brisko docela poradne a je i trosku videt. Mam pujceny fotacek, tak dam nejake fotecky do naseho noveho albicka, jinak jsme meli srazik s holcinama v patek, jestli chcete juknout na fotecky, jsou v TPP :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
29.5.06 16:23

Terro: No není to nic levného, ale já chci vypadat hezky. Myslím, že si pak koncem léta ještě koupím džíny a končím, podívám se i u rákosáků, jestli nemají něco s průžným pasem, na značky si nepotrpím, ale tyhle kalhoty mi prostě padli do oka. Jinak v tchibu mají od středy těhotenské oblečení a věci na mimča, tak se zkus podívat na net, mají docela přijatelné ceny, my se tam pojedeme s manželem podívat a uvidím, jestli mi zase něco koupí, 3. černa máme výročí, tak si myslím že mi bude chtít udělat radost.
Taky přemýšlím o tom, že bříško vyfotím a vložím ještě třeba se svatební fotkou do alba, ale asi mi bude muset pomoc se zmenšením fotek manžel, to já zatím neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
29.5.06 16:27

KRISTI - oni maji mit v Tchibu tehu obleceni? to vubec nevim!!!! To je mi novinka a to mam hned dve tchiba kousek od nas!!! Je to mozne videt i na netu? Jinak si myslim, ze kazda tehulka chce vypadat dobre, je fajn, ze jsi si koupila kalhoty a citis se dobre, nekdy ta cena neni tak podstatna - hlavne ze je v nich briskum fajn. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
29.5.06 16:33

Terro: Tady Ti zasílám odkaz mají tam docela dost věcí, tak se tam podívej, my tam taky pojedeme a asi neodolám koupím i něco na prcka, moc se mi tam líbí pyžámko:http://www.tchibo.cz/…/default.asp
Taky si říkám, že cena není vždy rozhodující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.5.06 16:33

Holky, kde je Tchibo? Já bych se chtěla kouknout do Lave na Karláku, líbí se mi některé jejich věci, i když taky nejsou za hubičku…

Já svoje kalhoty taky oblíknu, ale vadí mi přesně to, co vám - mačkání břicha. :roll: Jsem na tom jako Terra - taky bych šla nejradši v teplákách, ty netlačí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
29.5.06 17:34

SAJSO - kde ze to bydlis?
v Praze je Tchibo na hodne mistech, hodne je i po Kauflandech co ja vim.

KRISTI - dekuju moc, opravdu moc hezke veci, urco udelam taky prepadovku na TCHIBO :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.5.06 17:37

Terri , já bydlím v Příbrami, ale docela často jezdím do Prahy… Koukala jsem na jejich stránkách, je to hodně v nákupních centrech. Tak uvidím. Já se pohybuju, když jedu sama, spíš po centru Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
29.5.06 18:46

Sajso - tak prosim te ja vim o Tchibu na Novych Butovicich, nevim kudy jezdis, ale kdyz jedes do centra, tak bys to mohla nekdy tudy strihnout a taky je na Stodulkach v Kauflandu, a taky je myslim v Carefouru ve Vrsovicich a na CHodove v obchodnich centru Chodov a o jinem nevim, nebo si teda zatim nevzpominam, ale urco jich je jeste hodne, tak se jukni na ten odkaz jak mi posilala Kristi, tam jsou na jejich strankach i adresy prodejen a treba budes mit nejakou blizko. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.5.06 19:17

Terri, díky, taky jsem tam nakoukla, tak až bude cesta, stavím se tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
29.5.06 20:17

Já jsem dneska byla v butiku u Loučkové a koupila jsem si tam jedno triko s krátkým rukávem - stálo 250,– - prodavačka povídala cosi o slevě, ale je to letošní model /podle stránek/, tak nevím, jak to myslela 8O - no hlavně že to bylo levné… Potřebovala bych ale ještě nějaké trika s dlouhým, jestli bude furt taková kosa, a to tam teda neměli nic :? .
Terro myslíš, že ty věci budou mít i taková ta pidicentra Tchibo která jsou přímo v obchodech, nebo jen velké samostatné Tchibo prodejny , nemám s tím žádnou zkušenost 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.5.06 07:09

Ahoj holky,
tak v tchibu už někde mají vyndané věci od včerejška, kamarádka tam už nakoupila, já se tam dostanu až ve středu, tak doufám, že ještě něco budou mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
30.5.06 07:09

Ahoj kočky,ani jsem vás nestihla dočíst,pádím do Podolí,tak jsem zvědavá,jestli mě tam vezmou,když jsem tady četla ,že to není tak jednoduchý :evil: ,takže až dorazím ,budu hlásit,pa pa pa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.5.06 08:04

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5. DNES !!! KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 1.6.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 30.5. DNES !!! SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 31.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 5.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 30.5. DNES !!! TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ???

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.5.06 08:07

Bré ránko!
Tady už zase leje :evil:
Dneska má kontrolu Apolena , Brokyna a Lena123 :! Tak holky, držím všech osum palců a pak dejte vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.5.06 08:31

Krasne dobre ranko tehulinky,
kocicky - vy ktere jdete na ko - moc drzim palecky - dejte hned vedet.

JOLMO - urcite to budou mit i ta mala centra. Jen nekde treba zrovna tu konkretni vec nemaji, ja jsem jednou schanela nejakou hracku pro Oliho a to mi rekli, ze se vubec nezacala prodavat, ze ji hned stahli, protoze byla nejaka zavadna, ale myslim, ze tohle bude jiny pripad. Kazdopadne asi tehulek je hodne a ja jsem sama zvedava, jestli neco zbude, pujdu taky ve stredu :wink: :wink: ale asi na kukacku. Jolmi - kde je ten obchudek?

Kde se jinak toulate ostatni tehulinky? je tady uz par dni docela mrtvo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital