Poradna duly
Jana Čurdová
Ja jsem dneska v praci v sukni, taky sedim cely den u PC a kalhoty mi opravdu vadi, mimo jine mi jsou dobre jen jedny, jinak uz jsou male, rekla bych, ze na tu chvilku co jsem tehu mam brisko docela poradne a je i trosku videt. Mam pujceny fotacek, tak dam nejake fotecky do naseho noveho albicka, jinak jsme meli srazik s holcinama v patek, jestli chcete juknout na fotecky, jsou v TPP ![]()
Terro: No není to nic levného, ale já chci vypadat hezky. Myslím, že si pak koncem léta ještě koupím džíny a končím, podívám se i u rákosáků, jestli nemají něco s průžným pasem, na značky si nepotrpím, ale tyhle kalhoty mi prostě padli do oka. Jinak v tchibu mají od středy těhotenské oblečení a věci na mimča, tak se zkus podívat na net, mají docela přijatelné ceny, my se tam pojedeme s manželem podívat a uvidím, jestli mi zase něco koupí, 3. černa máme výročí, tak si myslím že mi bude chtít udělat radost.
Taky přemýšlím o tom, že bříško vyfotím a vložím ještě třeba se svatební fotkou do alba, ale asi mi bude muset pomoc se zmenšením fotek manžel, to já zatím neumím.
KRISTI - oni maji mit v Tchibu tehu obleceni? to vubec nevim!!!! To je mi novinka a to mam hned dve tchiba kousek od nas!!! Je to mozne videt i na netu? Jinak si myslim, ze kazda tehulka chce vypadat dobre, je fajn, ze jsi si koupila kalhoty a citis se dobre, nekdy ta cena neni tak podstatna - hlavne ze je v nich briskum fajn.
![]()
Terro: Tady Ti zasílám odkaz mají tam docela dost věcí, tak se tam podívej, my tam taky pojedeme a asi neodolám koupím i něco na prcka, moc se mi tam líbí pyžámko:http://www.tchibo.cz/…/default.asp
Taky si říkám, že cena není vždy rozhodující.
Holky, kde je Tchibo? Já bych se chtěla kouknout do Lave na Karláku, líbí se mi některé jejich věci, i když taky nejsou za hubičku…
Já svoje kalhoty taky oblíknu, ale vadí mi přesně to, co vám - mačkání břicha.
Jsem na tom jako Terra - taky bych šla nejradši v teplákách, ty netlačí… ![]()
SAJSO - kde ze to bydlis?
v Praze je Tchibo na hodne mistech, hodne je i po Kauflandech co ja vim.
KRISTI - dekuju moc, opravdu moc hezke veci, urco udelam taky prepadovku na TCHIBO
![]()
Terri , já bydlím v Příbrami, ale docela často jezdím do Prahy… Koukala jsem na jejich stránkách, je to hodně v nákupních centrech. Tak uvidím. Já se pohybuju, když jedu sama, spíš po centru Prahy…
Sajso - tak prosim te ja vim o Tchibu na Novych Butovicich, nevim kudy jezdis, ale kdyz jedes do centra, tak bys to mohla nekdy tudy strihnout a taky je na Stodulkach v Kauflandu, a taky je myslim v Carefouru ve Vrsovicich a na CHodove v obchodnich centru Chodov a o jinem nevim, nebo si teda zatim nevzpominam, ale urco jich je jeste hodne, tak se jukni na ten odkaz jak mi posilala Kristi, tam jsou na jejich strankach i adresy prodejen a treba budes mit nejakou blizko.
![]()
Terri, díky, taky jsem tam nakoukla, tak až bude cesta, stavím se tam…
Já jsem dneska byla v butiku u Loučkové a koupila jsem si tam jedno triko s krátkým rukávem - stálo 250,– - prodavačka povídala cosi o slevě, ale je to letošní model /podle stránek/, tak nevím, jak to myslela
- no hlavně že to bylo levné… Potřebovala bych ale ještě nějaké trika s dlouhým, jestli bude furt taková kosa, a to tam teda neměli nic
.
Terro myslíš, že ty věci budou mít i taková ta pidicentra Tchibo která jsou přímo v obchodech, nebo jen velké samostatné Tchibo prodejny , nemám s tím žádnou zkušenost
.
Ahoj holky,
tak v tchibu už někde mají vyndané věci od včerejška, kamarádka tam už nakoupila, já se tam dostanu až ve středu, tak doufám, že ještě něco budou mít.
Ahoj kočky,ani jsem vás nestihla dočíst,pádím do Podolí,tak jsem zvědavá,jestli mě tam vezmou,když jsem tady četla ,že to není tak jednoduchý
,takže až dorazím ,budu hlásit,pa pa pa
![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5. DNES !!! KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 1.6.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 30.5. DNES !!! SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 31.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 5.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 30.5. DNES !!! TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ???
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
Bré ránko!
Tady už zase leje ![]()
Dneska má kontrolu Apolena , Brokyna a Lena123
Tak holky, držím všech osum palců a pak dejte vědět ![]()
Krasne dobre ranko tehulinky,
kocicky - vy ktere jdete na ko - moc drzim palecky - dejte hned vedet.
JOLMO - urcite to budou mit i ta mala centra. Jen nekde treba zrovna tu konkretni vec nemaji, ja jsem jednou schanela nejakou hracku pro Oliho a to mi rekli, ze se vubec nezacala prodavat, ze ji hned stahli, protoze byla nejaka zavadna, ale myslim, ze tohle bude jiny pripad. Kazdopadne asi tehulek je hodne a ja jsem sama zvedava, jestli neco zbude, pujdu taky ve stredu
ale asi na kukacku. Jolmi - kde je ten obchudek?
Kde se jinak toulate ostatni tehulinky? je tady uz par dni docela mrtvo ![]()