Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím…
Tady lilo ráno, ale je hnusně a naprosto neuvěřitelná kosa, neúpřekvapilo by mne, kdyby zítra sněžilo…
. Z tohoto pohledu je koupě trika s krátkým rukávem úplná blbost
…
Terro obchůdek Loučkové je v OV - tož kdybys chtěla přijet, tak dej vědět
, ale jejich věci si můžeš prohlédnout na www.maternity.cz - doufám, že to mám dobře uloženo v paměti
.
Těsně před spaním jsem došla k závěru, že gaťulí mám dost, takže Tchibo už vynechám - a trika bez rukávků se zdráhám nosit, tak nemusím nikam spěchat ![]()
nazdárek
tak já oblečení zatím neřeší, před 4 měsícama jsem si koupila rifle- stáááášně krásný a vony se jak na potvoru po vyprání strááááášně vytáhly… značkový mrchy… takže zatím se do nich vejdu naprosto v pohodě:o)
Jinak se cítím úplně netěhotně… stejně jak s Michalem - na kontrolu jdu pozítří:o) ale je fakt, že už to není jak s prvním, kdy jsem to málem počítala na hodiny..... mám pořád co dělat, tak na to moc nemyslím, a v mém případě je to to nejlepší co můžu udělat:o)
Jinak rýma už je snad na ústupu, u mě zatím dobrý … tak to třeba nechytnu:o)
tak se mějte pěkně:o)
Ahoj,tak jsem ,tu ,slavnostně jsem se šla zaregistrovat do Podolí a tam mi zdělili,že do poradny mám chodit kam chci ,ale k nim ne ,mají plno ,k porodu mě vezmou ,ale to je vše ,berou od 36 tt
![]()
Tak jsem navštívila Motol,tam to samé
![]()
Vzhledem k tomu ,že u nás gynekoligii v nemocnici zrušili a k mýmu dr. v žádným případě chodit nechci ,je to násoska,tak vůbec neví co budu dělat ,ještě zkusím jedniho známého dr. v tom Podolí ,jestli si mě vezme k sobě ,dnes tam samo nebyl,
,jinak fakt nevím… ![]()
Takže hlásím ,dneska neproběhlo nic ani UTZ ani nic,ozvu se později,jak to dopadlo,zatím čauky ![]()
LENO - teda to je mazec!!! Ja mam kamaradku u Apolinare, tak se ti tam zeptam, jestli by te nevzali, nebo se muzu zeptat meho dr. ale je to soukr. takze v tehu platis 400,– za prohlidku.
ale zase pece - super
![]()
Holcinky, vim ze to je naprosto brzo, ale tak me napadlo, premyslely jste na kocarkem? ja jen tak brouzdam po netu a jukam kam se da a nemam naprosto predstavu s Olim jsem byla blazen a menila kocarky jak na bezicim pase a nechci dopadnout stejne. Nemate nejaky typ?Jen tak pro info
![]()
Zdravím těhulky,
ještě pár minutek a fičím z práce domů, hurááá. Dneska teda k ségře za jejíma raubířema. Se na ně moc těším.
Teda to počasí si dělá co chce, úplný apríl
Takže se pořádně zachumlete do svetrů, ať se nenachladíte ![]()
TERRO jako bys mi četla myšlenky
Před chvílí jsem dočetla diskuzi o kočárkách Inglesina Magnum a musím říct, že mě zaujaly. Ale samo musím zjistit i něco o ostatních.
Hezký odpoledne.
Ahoj holky! Poslední dobou nestíhám psát, ale sleduju poctivě. Poslední dobou mám pořád žaludek jak na vodě, jíst moc nemůžu a hlavně jsem k smrti unavená. Pořád bych jen spala ![]()
Až se to trošku uklidní, zase se sem napíchnu ![]()
leno teda to vám Pražandám vůbec nezávidím, takový stres se sháněním doktora, a ještě ta formulace "ať chodíš kam chceš hlavně ne k nim
", to je rvačka o místa a nakonec abyste se bály jestli vás nechají vůbec porodit
, brrr
Noono i na tebe došlo? to snad ani není pravda
Já už mám žaludek na vodě jen po poledni a navečer, takže aspoň nějaké minimální zlepšení je, unavená jsem stále a čurám taky stejně, ale už jsem si asi zvykla, tak vítej v klubu
![]()
Terro kočárek mám už vybraný, volba padla na Mutsy, mám několik přesných požadavků, které asi jako jediný splňuje ![]()
Jo,jo ,Jolmo ,to je život ,co
Do Podolí mě nevezmou,vím to už jistě
,ani ze známosti,mají totiž opravdu stopstav,takže jsem volala svýmu dr.do Vysočan a sestřička říkala,že to ví ,že jsou těhotný hrozně drahý a že se jim to vůbec nevyplatí
,s porodem je to něco jinýho,ten se jim vyplatí
,tak holky ,jsme pro lékaře drahou záležitostí ![]()
Udávám informace do seznámku - kontrola 7.6
![]()
JOLMO - Mutsy je super, znam ho moc dobre, akorat nevim, kdyz bych chtela se vsim vsudy na kolik vyjde, me se hodne libi i Quinny formula, ale myslela jsem i na to, ze bych koupila nejakej bazarkovej - stejne na tom clovek hodne prodela. Nebo teda alespon ja jsem vzdycky prodelala, ale normalni maminky asi ne
![]()
NONNO - teda to koukam, ze to na tebe prislo, me je po nevolnostech docela dobre, je fakt, ze prijdou vzdy najednou a bez vyzvani, ale jen obcas. Zatim docela valcim. Jen ten hlad, prsa necitim jak porad boli a na male jsem taky porad
![]()
No to je přesně to, co říkal můj dr. při té soukromé návštěvě, že na půl roku dostane na RČ nějakou sumu a je úplně jedno, jestli se tam ta ženská zjeví 1× nebo jako těhotná 6× - logicky jsme pak nevýhodné a člověk se ještě cítí trapně, že je na obtíž… když celá rodina cáluje do „bezplatného zdravotnictví“ tolik, že z toho žije měsíc 5 důchodců
. Ten systém je prostě blbě nastavený - ještěže máme teď o víkendu alespoň trochu možnost něco změnit…
Přeji hezký den.
Právě jsem se probudila. Jsem celé dopoledne doma,protože nám dělají kancelář.
tedy Leni,to jsou problémy s doktorama,to jsem ani nevěděla,že existuje.
¨Jinak kočárek už mám vybraný dávno.
Už když jsem byla poprvé těhu. Naši známý ho mají a nemůžou si ho vynavhválit. Máme na něj stejné nároky jako oni a oni byli spokojení,takže volba padla na Tornádo od Hoco Knorru.
Terro my hodně jezdíme autem a já jsem chtěla kočár, na který mohu snadno připnout autosedačku a přitom nebude mimi třeba celý den skrčené - takovou dělá Mutsy, Jane a Casual play, ale ty poslední dvě značky nemají možnost změnu otočení sedačky pro a proti směru, což bych ráda, takže Mutsy… No je to pekelně drahé, ale co půjde, to vyřeším zakoupením starších věcí, např. hluboké korby se zjevují docela často ![]()
JOLMO - to je fakt, dneska se da usetrit treba na takovych drobnostech jako jsou korba atd, jake jsi mela kocarky s detma?
SLUNICKO - ahojky, jak se mas tehulko? taky jsem koukala na HOCO, myslim, ze se Knorr hodne zlepsil za ty posledni roky co byl Oli malej, ale prijde mi taky hodne tezky, ja nevim, bojim se toho, ze i kdyz Oli chodi atd, tak jsou chvilky, kdy potrebuje capnout za ruku nebo tak neco a ja potrebuju neco takoveho abych to ukocirovala jednou rukou
![]()