Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky tehulky,
vitam Ginny! A gratuluji!!!
Maka, Tobe taky - ke kontrole, to je tak krasne vedet, ze mimi je v poradku!!! Ktery tt jsi?
Ptaly jste se, jake bylo leto…tak pred sesti lety, kdyz jsem rodila 19.8., tak byla strasna vedra!!! V ten onen den bylo 36stupnu. Jeste stesti, ze na porodnim sale byla klimatizace!
Jinak holky, je to normalni, mne NENI spatne! Muzu jist vsechno! Prsa mne boli a mam zacpu. Tot vse z mych tehu priznaku. Myslite, ze je to normalni? Ja se tak bojim!!!
alinko mě bylo špatně jen asi 14 dní a už je to úplně v pohodě.Myslím si že těhotenství není jen o tom aby bylo špatně
Je spousta žen kterým není.Prsa mě taky bolí,pořát jako čert a se střevama jsem taky mývala trochu problémy ale po asi 14dnech se to spravilo na normál Tak klidnou hlavu a neboj se
![]()
Tak jsem děvčata koukala na fotečky…Krásný…všechny!!!!!Šup šup,další příspěvky!!! ![]()
Haidule, diky, to jsi mne potesila!!!! Ani nevis, jak! Ja jsem totiz precetla, ze kdyz Ti neni spatne, tak to znamena, ze tehu hormony klesly…
Takze muzes jist vsechno? Ja uz normalne vsechno, uz mi nektere veci nesmrdi a smrdely. Tak proto. Stejne bych chtela, aby mi bylo spatne at vim, ze je vse ok.
alinko přesně jak jsi napsala,dřív smrdělo a vadilo,teď už ne.Já zase četla že hubený holky spíš zvrací…no,já sice musela kvůli těhotenství ztloustnout ze zdravotních důvodů,takže mám o několik kilo víc…no…nezvracela jsem ani jednou i když občas bylo namále ale jsem fakt ráda že jsem mísu nenavštívila ani jednou
Já osobně se cítím moc dobře až občas na tlak v podbřišku jak jsem psala a bolavé(až nechutně)prsy.
Poradím jednu věc pokud máš strach o těhotenství…Měř si každé ráno než vylezeš z postele teplotu.Musí být vyšší než 37´C,já mám stále 37,3.Musím si to měřit abych byla pod kontrolou kvůli minulým potratům,ale je to v pořádku a pokud ty chceš tak se taky měř,alespoň každý den víš,jak na tom jsi ![]()
No ja teplotu merila cely cyklus a uz mi z toho hrabalo
Kdyz spadne ta teplota, tak to znamena, ze mimi neni v poradku?
Ja si uz rikam, ze mimiskovi pred 2 tydny bilo srdicko a bylo vse ok, to nemuze zase skoncit! Minule jsem skoncila v 11tt ![]()
Alinko mimi je určitě vpořádku, mě první dvě těhotenství nebylo vůbec, ale vůbec špatně a už vůbec by mně nenapadlo, že na tom něco je špatně
. To až při třetím jsem si pomalu začala užívat s nevolnostma, ale o tomhle čase už mi taky myslím nic nebylo…no a teď je, už sice ne tak šíleně špatně, ale ještě pořád jo. Takže to, že nám je blbě a tobě ne, vůbec, ale vůbec nic neznamená. Tím se rozhodně netrap!
Mako hezký popis léta, ale nám šlo konkrétně o počasí
, tak si zkus vzpomenout, jestli bylo vedro nebo ne, zatím je to 2:1 ve prospěch slunka, aspoň myslím
/nebo prostě opačně
/
Ahoj holky, když jsem byla před dvěma roky těhotná se Šimonem, tak bylo pěkné léto, vím, že jsme byli někdy v červenci týden na kolech v Jižních Čechách a najezdili tam v pohodě asi 400 km a za celou dobu jen jedna bouřka, ale ta nás málem vyplavila ze stanu
![]()
Ale hlavně - tenkrát mi VŮBEC NEBYLO ŠPATNĚ ![]()
Zato teď je to každé ráno hrozné, když se mám donutit něco sníst. Odpoledne už je to lepší, večer se cpu Nutelou a ráno zase pod psa…
Jo a tady je taky hnusně a hrozná zima ![]()
Ještě že aspoň tady si přečtu něco pozitivního - gratuluju všem k úspěšným kontrolám a ať je to pořád všechno OK ! ![]()
Jo a ještě mám prosbu, běžte prosím o víkendu volit, Ondra mi vyhrožuje, že když vyhrajou komančové, tak se domů nevrátíme a já chci domůůů! ![]()
Čau Pra:,–(ko , už jsem si říkala, kde se touláš. Ta agitace je dobrá, to mě fakt nenapadlo -tak nějak považuji za samozřejmé, že kdo chce skuhrat /což občas děláme všichni/, tak pro to taky něco musí udělat
Takže, holky, doufám, že jdeme všechny a že to těm komančům /ani převlečeným do oranžové/ nedarujem ![]()
K volbam se MUSI jit!!!! Urcite! Uz mam toho taky dost. Jeste dnes jdu sledovat posledni duel pred volbami…vcera na Prime to bylo ok, ale Jilkova se mi zdala nejaka slaba…
Jolmo, dekuji za pochopeni a povzbuzeni, snad to bude dobre…
Určitě bude dobré
![]()
Já jsem se na to raději ani nedívala, mě se z některých ksichtů dělá fyzicky ještě hůř, ne tak když promluví… Ale co jsem stačila registrovat, tak se mi taky zdálo, že Jílková tak nějak nestíhá ![]()
Ahojky těhulky všechny vás moc zdravím, více jak po týdnu. Byla jsem dosti pracovně vytížená, ale už jsem vás konečně dočetla. Také zdravím nově příchozí. Jinak stavy odezněli, už je mi fajn, doufám, že to teď nezakřiknu. Někdy si připadám, jako bych ani nebyla těhu. Chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás už cítí něco jako, že v tom bříšku opravdu něco roste. občas mám pocit jako by tam něco šimralo, nevím jak to mám popsat, vím, že je to brzy, ale je možné, že jako druhorodička, je to tam jako více roztáhlé a tím více cítím? Už si totiž nepamatuju jak to bylo u Niky v kterém týdnu jsem cítila první pohyby.
Jolmo díky
, u mně to bude poprvé, co nepůjdu, nebyla jsem doma v době, kdy se vydávaly voličské průkazy a nemám tu pořád oficiálně pobyt, takže jsem se nemohla ani zapsat do seznamu voličů na konzulátu, to mohl jenom Ondra, tak tam zítra může volit. Stejně je to na prd, že se nemůže volit kdekoliv jen s OP. Copak je to takový problém, propojit všechna volební místa do jedné sítě, pak by si tě odškrtli kdekoliv podle občanky. No nic, hlavně že máme ministerstvo informatiky ![]()
Omlouvám se, tyhle věci sem asi nepatří.
Noono, ten kočárek se mi moc líbí, my máme taky podobný, Deltim Rabbit a jsem s ním moc spokojená. I když jsme od začátku měli i šátek, tak na delší procházky bych se bez kočárku neobešla, ale to poznáš sama ![]()
Lindule, mně taky občas něco v břiše šimrá, ale mimi to asi není, to spíš problémy s trávením
Matně si vzpomínám, že ty první pohyby byly až tak kolem pátého měsíce, ale nejsem si úplně jistá. Ale budu se na to soustředit, třeba to teď opravdu poznáme dříve ![]()
Pra:,–(ko slyšela jsem to totiž už od více holek, mám kamarádku asi o3týdny těhotnější je teky druhorodička ata říká, že má taky takové pocity a přeci jenom moje mimi už bude mít kolem 6cma to už je pořádný cvalda takže si myslím, že by to mohlo být ono, Ty myslíš asi něco jako větry ne? Ale nevím myslím , že s tím problémy nemám tak nevím. Ještě bych vám ráda doporučila jednu knížku, jmenuje se Podívej jak rostu od Stuarta Campbella . Půjčila mi ji kamarádka z knihovny a je velmi zajímavá, asi všichni nemáme možnost se dostat na 3D ultrazvuk zvláště z menších měst. Je to unikátní trojrozměrný pohled na vývoj dítěte uvnitř dělohy týden po týdnu.