Poradna duly
Jana Čurdová
JOLMI - mas naprostou pravdu a dekuju ti za nazor. Vim, ze chlapum to proste nikdo nevysvetli a nekdy si rikam, jak by bylo super, kdyby si mohli zkusit byt tehu oni. Aby vedeli jak nam je!!!!! Je fakt, ze bych nechtela mimi s nekym koho nemiluju a myslim, ze i on me, jen proste nekdy jsou takove chvilky, kdy si rikam, ze uz to neni jako driv, ale co by clovek chtel po 6ti letem vztahu - ne? i kdyz si myslim, ze nekde to funguje dobre i po 10ti letech, ale na druhou stranu my taky fungujeme dobre, kdyz to slysim co se deje kolem, tak si rikam, ze u nas to je v pohode. nevim, asi to jsou fakt ty hormony, ze si to moc beru.
Holcinky, nekdo jste tady psal, ze na nejakem serveru je sluzba, kde zasilaji info o vyvinu mimiska na mail, ale ja to nemuzu za boha najit, muzete mi poradit? DEKUJU MOC ![]()
Taky jsem si říkala, že si dnes dám výjimečně sklínku
. Můj muž je tak nervózní, že ho bolí i orgány, které mají jen prvoci
. A spuštěny máme všechny možné statistiky - ač obvykle nadává, že to záření škodí zdraví, tak kdyby dnes vysílal Temelín pomocí jaderné energie zaručené výsledky, tak to máme v obýváku
![]()
AHA, tak si myslim, ze se oslava tyka vysledku voleb, jestli se teda nepletu - ja jsem volila vcera, ale na druhou stranu ani nevim, jestli bude lip nebo ne
ani jsem nevedela koho volit, u kazdeho mi prijde, ze neco je dobre a neco spatne
![]()
No my se sajsou se chystáme slavit vítězství 9 - zatím to sice jen podle odhadů, ale vypadá dobře
![]()
Ty e.maily posílají z www.rodina, když se zaregistruješ, možná i jinde…
A my spolu s muzem zijem 12 let, prvni spolecne dite jsme se rozhodli mit po 7 letech a ted druhe - nikdy jsem nedoufala, ze bych mohla mit takovy vyrovnany vztah /manzelstvi mych rodicu bylo dost silene/, ale jak rika Sajsa, neni vzdycky vsecko ruzove, clovek se to musi naucit prijmat
Terri , mailíky o mimi posílá www.rodina.cz
Jolmo , pokud to dopadne jako předběžné odhady, šampáňo dnes bouchne! ![]()
No, taky mi ty volby trochu lezou na mozek… jsem naráz začala psát bez diakritiky
. Jasně že Terro na každé straně se něco najde, ale to co tu poslední měsíce předvádí Paroub je vrchol všeho, takže podle mne je třeba volit tu stranu, která při nahrávání sobě, optimálně nahrává i tobě…
JOLMI a SAJSO - dekuju za adresu - juknu tam.
Jinak co se tyka voleb, tak jsem hrozna ostuda, ale letos jsem byla volit poprve.
nevim jake to bylo cislo, ale volila jsem Topolanka, fakt jsem v tom mela trosku hokej, ani jsem nevedela jak se to dela, a pritom to bylo tak jednoduche. Holcinky, co se tyka toho RP tak je to schvalene ne? Od ledna ne? Ono mit 4000,–RP nebo 7500,– je trosku rozdil ze ![]()
Tak prave pisou na netu, ze pravdepodobne vyhraly ODS, je to stare 4 minutky ![]()
No, já jsem dnes koukala po netu a našla jsem články o Kubicem - to rozhodně není nějaký lhář a podvodník. Poslední dobou jsem měla pocit, že už se socani ani nesnaží tvářit, že jim jde o něco jiného, než vlastní korýtka.
Terri zvládla jsi to poprvé hned na jedničku! ![]()
Terro tak to ti gratuluji k výběru, to můžeš šampáňo s náma, protože si volila 9
A stydět se nemusíš, já znám spoustu lidí, kteří pochopili vážnost situace až teď.
Ty příspěvky jsou od 1.1. ale já si stejně myslím, že si to jinde vezmou, aby to mohli dát, takže to bude vlej vylej ![]()
Ahojky holky!
Doufám, že ty volby nakonec dopadnou dobře a 9 vyhraje…Nedokážu si představit, že bych dítě přivedla do vlády oranžovo-červených, kde se teď vyvlastňují majetky a později by se vyvlastňovalo snad úplně všechno
![]()
jolmo z těch vlasů si nic nedělej..Máš dobrý, že ti to za chvilku doroste a barva sleze..Nevím, co bych dělala já, kdybych si nabarvila svoje blonďatý vlasy nad zadek…Bych snad šla do hola
![]()
Až mě z těch nervů začala bolet hlava..Jdu si dát mokrej hadr na hlavu a jdu dál sledovat statistiky…
JOLMO - ja si prave taky myslim, ze s tim RP to nebude tak slavny, ale porad lepsi nez dratem do oka
![]()
Je to jsem netusila - ze jsou 9
![]()
Jsem hroznej politickej negramot, muzete mi rict, co to pro nas bude mit za uzitek, krome toho, ze je to dobre vuci podnikatelum
fakt sorry, jsem natvrdla a jeste k tomu ta tehu demence
![]()
Holky, my tu volíme masivně 9… ![]()
Terri , co z toho budeme mít? Snad vládu, která bude myslet na sebe i na nás, konečně se dočkáme důchodové reformy a taky reformy zdravotnictví v trochu jiném duchu, než jak to chtěl Rath. Zestátňovat a těm, kdo odmítnou to pěkně nandat. Snížení počtu státních úředníků, ministerstev, stejné daně pro všechny - i pro ty co si vydělají víc - proč mají být trestáni za to, že makaj? A v neposlední řadě nehrozí, že se ODS dá dohromady s komoušema - to ČSSD dělá okatě a netají se tím. Necinkali jsme v roce 1989 klíčema proto, aby se nám sem komouši po pár letech vrátili. Jasně, že i za vlády ODS byly aféry, ale kam se hrabou na socany.. V neposlední řadě - poslední dobou opět vládne u nás cenzura - p.Přenosilová řekla někde v rozhlase něco proti Paroubkovi a redaktor, který ten pořad měl na starosti byl odejit… Myslím, že tohle bohatě stačí. ![]()