prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2583
1.6.06 23:20

Lindule 6cm je docela hodne, jen jestli ma i dost sily, aby poradne stouchnul :-)
Tohle je dobre:
http://lidovky.zpravy.cz/…ln_volby.asp?…
Az jsem se zastydela, ze jsem si pro ten prukaz nejela… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
2.6.06 07:37

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka,
Hugo
APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola ? JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 13.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 5.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 7.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola ? HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 6.6.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
2.6.06 07:49

Bré ránko těhulinky :lol:
Manžel spinká, tak mám chvílku času.
Díky za včerejší podporu, bylo to psychycky hrozně náročný. Malej chvílema zlobil a píchalo mě v břiše. Tak jsem si ho pořád hladila a mluvila na něj, ať se nebojí, že to bude všechno dobrý a ono to po čase na na chvilku fakt přešlo :wink: Asi na tom něco bude… Jinak když jsem s manželem čekala v čekárně, tak vyšla sestřička a hned poznala, že jsem těhu a ptala se hned, kdy máme termín a byla hrozně milá..A manžel si pak celou operaci povídal s doktorem, kterej to taky poznal, o termínu porodu, o miminkách, apod…
Teda ale řeknu vám, teď doma makám na 200% a začínám mít docela dost…Naštěstí za pár dnů bude moct manžel s tou rukou aspoň trošku hýbat, tak už to bude lepčejší… Ale vím, že až manžel bude mít tu ruku v pořádku, vrátí mi to i s úroky :lol: Takže lítám jak fretka a dělám to ráda :wink:

Maka Gratuluju ke včerejší kontrole :wink:
Ještě měla včera kontrolu Terra , tak doufám, že má taky pozitivní zprávičky…

Jdu teď uklízet, umýt nádobí a připravit nějakou dobrou snídani, co se dá jíst jednou rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.6.06 08:05

ahojky

já jsem první pohyby cítila na začátku 18 tt - teda na prvorodičku dost brzo:o) pak třeba dva dny nic a pak zase:o)

ted myslím že žádná z nás nic cítit nemůže. Včera na UTZ prcek měrřil 4 cm v 11+0 čili na začátku 12 tt

jeden americkej mimi server mi udal jako datum kdy můžu začít cítit první pohyby 20.7. takže si ještě počkám:o)

tak pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
2.6.06 08:27

Ahoj tehulinky,
ja jen na skok:
Hlaseni z kontroly:" vse v poradku, mimisek je peknej divoch, mame 2,43 cm, jinak odpovidame 9+3 - mame prukazku, novou fotecku a taky novy termin porodu - 1/1/2007!!!!!!!! To je co!!!!!! ale nebojte, verna Vam zustanu"

fotecku z UTZ vlozim do alba :wink:

Napisu zase zitra az budu v praci.
Mejte se krasne berunky a hezky den - pozdravujte a pohladte briska :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
2.6.06 08:35

NONNO - tak jsem jeste zapomnela, pristi ko je 7/7 - prosim o zapsani do seznamku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
2.6.06 08:49

Zdravím při pátku než poběžím k holiči…
lindule já si taky myslím, že na pohyby je ještě brzo - já jsem si spočítala, že je nemohu cítit dřív jak koncem měsíce, podle posledního prcka by to bylo přesně kolem 26-27.6., tak uvidíme :wink: . Ono to tak bude asi vycházet, protože u prvního kluka jsem je cítila poprvé 25.6. a on se narodil 8.12. Takže to bude spíš roztahující se děloha - já mám např. problém, že se mi posunuly střeva někam hodně doprava a teď když něco blbého sním, tak mě píchá intenzivně v pravém boku, ale dělohu nahmatám krásně a vím, že ta tam nedosahuje…takže střeva. Nicméně, červen bude pro spousty z nás určitě měsícem pohybů :lol: .
Terro gratuluji k úspěšné kontrole a ke krásnému termínu - zcela určitě to není na změnu měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
2.6.06 09:41

Terra
Gratuluju ke kontrole! Takže adept na první mimčo roku 2007 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
2.6.06 09:41

jolma
Tak ať tě dobře ostříhaj a pak se pochlub :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.6.06 10:19

Ahojky při pátku, díky všem za názory k pohybům asi máte pravdu, kontrola přesně za týden tak uvidíme. Závidím vám ty fotky, můj doktor má jenom malej ultrazvuk, tak budu muset počkat až na ten velký který se dělá v tom 20tt, ten dělají v nemocnici a dávají i fotky. Taky je všude tak hnusně a zima? nebo je to zase jen u nás na horách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.6.06 13:14

Ahoj všem,
tak jsem se trochu bála, že dopadnu jako Alinka… Od úterý nám nejde telefon a od včerejška nešel net. Telecom fakt opravuje super rychle…

Taky mám občas pocit, jako bych cítila šimrání v břiše, ale spíš to bude děloha, na pohyby musí mít mimi minimálně 12 cm… Možná i víc. Při prvním těhu jsem cítila pohyby v 16.týdnu, což bylo na prvorodičku hodně brzo, tak si říkám, že to už bude za chvilku… :wink:

Terri , gratulace k průkazce - jakou máš ty? Už tu bylo asi 5 typů, jsem napnutá, co mi v pondělí dají… :wink: A myslím, že nebudeš jediná, kdo porodí v lednu… :)

Alinko , mimi je určitě v pořádku, nestresuj se… Mě už taky není tak často špatně jako třeba minulý týden. Jen ten příval energie pořád nikde. Ale včera jsem koukala, že 2. trimestr až po 12.týdnu života plodu, čili od 15.týdne těhu… Takže času dost… :wink:

Jolmo , tak prognózu už mám, zatím jen na červen… Včera byl u manži v práci pán - rosnička. Minule mu povídal, že bude sníh až do Velikonoc, tenkrát jsme mu to nevěřili a on měl pravdu. No a včera prý říkal, že celý červen bude ošklivě a pršet. Že je vše minimálně o měsíc posunuté. Tak doufám, že se to posune komplet a ne že pak pro změnu bude zima od října… :roll:

Holky tak všechny pěkně odvolte, jsem napnutá, jak to dopadne, ale pevně věřím, že dobře pro nás i pro naše miminka… :wink:

A abych nezapomněla - vítám mezi námi Ginny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
2.6.06 14:17

Sajso,ale 2trimestr začíná 13tt,počítáno od poslední MS ne od stáří plodu.
To by jsi pak byla těhotná víc jak 42týdnů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.6.06 15:44

Sslunicko máš pravdu 2trimestr začíná 13týdnem a 3trimestr 25týdnem od poslední ms což je 23týdnů gestační stáří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
2.6.06 15:49

Holky,

chodí sem Haidule?

Díky.

• Citovat
  • Upravit
1493
2.6.06 15:51