Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak jsem se chtela zeptat, slysela jsem nejaka o tom ze v tehu se nema jist spenat a jatra? Me to rikala kamaradka a ja na ni jukala jak blazen, protoze zrovna po spenatu bych se mohla ujist
Nikdy jsem o tom neslysela
![]()
Mě se Knorr vizuálně taky líbí, ale opravdu se mi bohužel zdál také těžký /koukala jsem na ně v Brně na výstavě/ a ono se to nezdá, ale jak to mimi těžkne a těžkne, tak je pak co vozit
.
Já jsem měla na prvního /r.88/ starší hluboký kočár nějaké SRN značky, byl z hněděho manšestru a uvnitř byly kytičky - to bylo super:malý se položil do kočáru, začal koukat na kytičky a v momentě spal
. Na druhé /r.90/mi taťka s bráchou koupili trojkombinaci Hartan. A na třetí jsme měli Teutonii - kočár super, ale podcenila jsem tu váhu a vláčet pak zimně nastrojený sporťák s prťavcem k nám do kopce, to byla kolikrát fuška, o skládání do auta nemluvím. Od té doby vím, že váha je jedna z preferencí
.
Játra se nemají jíst kvůli vitamínu A, protože se v nich ukládá a pro mimi je ve větší míře toxický - ale játra stejně nesnáším a náš profesor hygieny potravin říkal, že než sežrat játra, to je lepší filtr od trabanta /nevím jestli vzduchový nebo palivový
/.
Ale proč špenát, to nevím, možná to bude vědět Sajsa… ![]()
Ted jsem koukala na jedne diskuzi na kocarky a holky tam psaly, ze maji kocarky od pana Hykla z mimibazaru, nerika vam to neco, nemuzu to tam nikde najit
ze kocarek vysel o 8tis min nez v krame
kupovala ho tam snad i missorka ![]()
To bude asi tenhle - ale není to zas až taková sleva - třeba u Peg Perega Pliko P3 to je oproti obchodu cca 1500. http://www.mimibazar.cz/hodnoceni.php?…
tak jsem ted napsal tak dlouhý vzkaz a vymazala si ho.
špenát se mi nějak nezdá,vždyt má dost železa a to těhule potřebují,ne?
kočárek si ti známý pochvalují a ani po 2letech by neměnili. má přehazovací rukojeť,aretovací přední kolečko a autosedačka se tam dá také přicvaknout.
potřebuji rychlé skládání a také tu autosedačku,protože hodně jezdím autem.
kamarádka je dost hubená a na váhu si nikdy nestěžovala.
Tak každému asi vyhovuje něco jiného… já jsem mrňavá a tudíž je pro mne váha asi důležitější než třeba pro někoho jiného. Autosedačky se dají přicvaknout na spoustu kočárků, ale jak jsem říkala, mě jde o to, abych vytáhla sedačku, cvakla ji na konstrukci a mimi mohlo ležet rovně a nemuselo se krčit v sedačce - ne že by to nepřežilo, ale obvykle se udává, že by ve vajíčku nemělo strávit déle jak 1,5 hod. A vozit sebou sedačku a hlubokou korbu a přendávat spícího prťavce někdy není úplně OK. Já si uvědomuji, že mám vysoké nároky, ale naštěstí jsou výrobci, kteří mi je splní
![]()
Ahojky všem,
tak hlásím, že špatně mi už moc není, spíš mám nějak víc hlad…
A jinak jsem dnes navštívila svého známého ORL lékaře, není mi moc dobře - a mám zánět dutin.
Tak trochu jsem to předpokládala, už jsem ho měla, takže jsem na něj byla připravená, nadhodila jsem návrh léčby (nechtěla jsem antibiotika) a řekl, že ano, tak jsem ráda. Snad to lokálně zvládneme. ![]()
Holky, důvod proč by se nemohl v těhu špenát mě tedy opravdu nenapadá. On prý tedy železa až tak moc neobsahuje, asi jedna z dalších komunistických propagand, ale nenapadá mě, co by tam mohlo škodit. Obsahuje šťavelany (třeba jako šťovík) a ty můžou zatěžovat ledviny, ale pokud při vaření přidáme trochu mléka, nebo smetany, tak se to vyváže a neměl by být problém. Játra to je jasné, to je popelnice, ale špenát… ![]()
Budu ještě přemýšlet…
SLUNICKO a to je trojkolka kdyz ma aretovaci predni kolecko?
ano,trojkolka.
jěště se mi líbí Jané.
ale všechny kočárky jsem prohlížela jen na netu,tak nevím,jak je to ve skutečnosti. doba je dlouhá,možná jěště změním názor.
Já jsem se byla podívat v březnu na veletrhu, tam byly všechny hezky pohromadě… ![]()
v březnu jsem jěště těhu nebyla,tak jsem nikam nechtěla jet,ale vím o něm. říkám si,že času je opravdu jěště dost,tak to budu řešit až to bude aktuálnější!
zatím jsem stále dost zdrženlivá po minulé zkušenosti se dost bojím.
Ahoj holky,
hlasim navrat ze zamestnani. S Dr jsme se domluvily, ze po prazdninach uz do prace nenastoupim, takze me ceka posledni mesic straveny ve skole pred x lety doma. Je to docela zvlastni pocit.
Jsem rada, ze jste nakously tema kocarku. Ja sem z toho docela mimo. nejdriv jsem byla rozhodnuta pro Knorr nebo Hoco, ale kdyz jsem to videla v praxi v krame, prijde mi opravdu malilinkaty. Myslite, ze pristi zimu uz nebudeme potrebovat hluboky kocar a ze to odjezdime jen ve sportaku? Nedokazu si rocni dite ve fusaku predstavit v kocarku, ktery nema na sirku ani 40cm!!! ![]()
Je fakt, ze je na to jeste hodne casu, ja jen tak ze nemam co delat tak brousim a jukam, taky zatim na netu, uvidim az se dostanu nekde mezi kocarky na zivo.
STAZKo - me se prave proto libi ta Inglesina Magnum ta je opravdu hodne velka a myslim ze se tam vejde i rocni prcek. Ja bych byla pro ni rozhodnuta, jen problem je ten, ze nevim jaky podvozek
ale je fakt, ze nema cenu to resit, kdyz ani jeste nemam tehu prukazku ![]()
No ja to taky zatim nejak na vazno neresim, spis jen abych vedela, co se nabizi a ujasnila si, co vlastne chci.
Na Inglessine M se mi nelibi, ze nema prehazovaci rukojet, jinak je to supr kocar. da se prehodit korba po smeru jizdy, coz si ale nedokazu predstavit na ulici s prckem uvnitr. Nejsem Xena, abych tam balancovala a zacvakavala na nejake cudliky na podvozku. ale jak rikam - jinak supr kocar!!