prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
30.5.06 16:52

Holky, tak jsem se chtela zeptat, slysela jsem nejaka o tom ze v tehu se nema jist spenat a jatra? Me to rikala kamaradka a ja na ni jukala jak blazen, protoze zrovna po spenatu bych se mohla ujist :( :( Nikdy jsem o tom neslysela 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.5.06 16:57

Mě se Knorr vizuálně taky líbí, ale opravdu se mi bohužel zdál také těžký /koukala jsem na ně v Brně na výstavě/ a ono se to nezdá, ale jak to mimi těžkne a těžkne, tak je pak co vozit :roll: .
Já jsem měla na prvního /r.88/ starší hluboký kočár nějaké SRN značky, byl z hněděho manšestru a uvnitř byly kytičky - to bylo super:malý se položil do kočáru, začal koukat na kytičky a v momentě spal :lol: . Na druhé /r.90/mi taťka s bráchou koupili trojkombinaci Hartan. A na třetí jsme měli Teutonii - kočár super, ale podcenila jsem tu váhu a vláčet pak zimně nastrojený sporťák s prťavcem k nám do kopce, to byla kolikrát fuška, o skládání do auta nemluvím. Od té doby vím, že váha je jedna z preferencí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.5.06 17:01

Játra se nemají jíst kvůli vitamínu A, protože se v nich ukládá a pro mimi je ve větší míře toxický - ale játra stejně nesnáším a náš profesor hygieny potravin říkal, že než sežrat játra, to je lepší filtr od trabanta /nevím jestli vzduchový nebo palivový :lol: /.
Ale proč špenát, to nevím, možná to bude vědět Sajsa… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.5.06 17:04

Ted jsem koukala na jedne diskuzi na kocarky a holky tam psaly, ze maji kocarky od pana Hykla z mimibazaru, nerika vam to neco, nemuzu to tam nikde najit :( :( ze kocarek vysel o 8tis min nez v krame 8O 8O kupovala ho tam snad i missorka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.5.06 17:22

To bude asi tenhle - ale není to zas až taková sleva - třeba u Peg Perega Pliko P3 to je oproti obchodu cca 1500. http://www.mimibazar.cz/hodnoceni.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
30.5.06 17:27

tak jsem ted napsal tak dlouhý vzkaz a vymazala si ho.

špenát se mi nějak nezdá,vždyt má dost železa a to těhule potřebují,ne?

kočárek si ti známý pochvalují a ani po 2letech by neměnili. má přehazovací rukojeť,aretovací přední kolečko a autosedačka se tam dá také přicvaknout.
potřebuji rychlé skládání a také tu autosedačku,protože hodně jezdím autem.
kamarádka je dost hubená a na váhu si nikdy nestěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.5.06 17:32

Tak každému asi vyhovuje něco jiného… já jsem mrňavá a tudíž je pro mne váha asi důležitější než třeba pro někoho jiného. Autosedačky se dají přicvaknout na spoustu kočárků, ale jak jsem říkala, mě jde o to, abych vytáhla sedačku, cvakla ji na konstrukci a mimi mohlo ležet rovně a nemuselo se krčit v sedačce - ne že by to nepřežilo, ale obvykle se udává, že by ve vajíčku nemělo strávit déle jak 1,5 hod. A vozit sebou sedačku a hlubokou korbu a přendávat spícího prťavce někdy není úplně OK. Já si uvědomuji, že mám vysoké nároky, ale naštěstí jsou výrobci, kteří mi je splní :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
30.5.06 17:34

Ahojky všem,

tak hlásím, že špatně mi už moc není, spíš mám nějak víc hlad… :roll: A jinak jsem dnes navštívila svého známého ORL lékaře, není mi moc dobře - a mám zánět dutin. :roll: Tak trochu jsem to předpokládala, už jsem ho měla, takže jsem na něj byla připravená, nadhodila jsem návrh léčby (nechtěla jsem antibiotika) a řekl, že ano, tak jsem ráda. Snad to lokálně zvládneme. :wink:

Holky, důvod proč by se nemohl v těhu špenát mě tedy opravdu nenapadá. On prý tedy železa až tak moc neobsahuje, asi jedna z dalších komunistických propagand, ale nenapadá mě, co by tam mohlo škodit. Obsahuje šťavelany (třeba jako šťovík) a ty můžou zatěžovat ledviny, ale pokud při vaření přidáme trochu mléka, nebo smetany, tak se to vyváže a neměl by být problém. Játra to je jasné, to je popelnice, ale špenát… :roll:

Budu ještě přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.5.06 17:37

SLUNICKO a to je trojkolka kdyz ma aretovaci predni kolecko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
30.5.06 17:42

ano,trojkolka.

jěště se mi líbí Jané.
ale všechny kočárky jsem prohlížela jen na netu,tak nevím,jak je to ve skutečnosti. doba je dlouhá,možná jěště změním názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.5.06 17:45

Já jsem se byla podívat v březnu na veletrhu, tam byly všechny hezky pohromadě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
30.5.06 17:49

v březnu jsem jěště těhu nebyla,tak jsem nikam nechtěla jet,ale vím o něm. říkám si,že času je opravdu jěště dost,tak to budu řešit až to bude aktuálnější!
zatím jsem stále dost zdrženlivá po minulé zkušenosti se dost bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
30.5.06 18:03

Ahoj holky,

hlasim navrat ze zamestnani. S Dr jsme se domluvily, ze po prazdninach uz do prace nenastoupim, takze me ceka posledni mesic straveny ve skole pred x lety doma. Je to docela zvlastni pocit.

Jsem rada, ze jste nakously tema kocarku. Ja sem z toho docela mimo. nejdriv jsem byla rozhodnuta pro Knorr nebo Hoco, ale kdyz jsem to videla v praxi v krame, prijde mi opravdu malilinkaty. Myslite, ze pristi zimu uz nebudeme potrebovat hluboky kocar a ze to odjezdime jen ve sportaku? Nedokazu si rocni dite ve fusaku predstavit v kocarku, ktery nema na sirku ani 40cm!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.5.06 18:13

Je fakt, ze je na to jeste hodne casu, ja jen tak ze nemam co delat tak brousim a jukam, taky zatim na netu, uvidim az se dostanu nekde mezi kocarky na zivo.

STAZKo - me se prave proto libi ta Inglesina Magnum ta je opravdu hodne velka a myslim ze se tam vejde i rocni prcek. Ja bych byla pro ni rozhodnuta, jen problem je ten, ze nevim jaky podvozek :roll: :roll: ale je fakt, ze nema cenu to resit, kdyz ani jeste nemam tehu prukazku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
30.5.06 18:22

No ja to taky zatim nejak na vazno neresim, spis jen abych vedela, co se nabizi a ujasnila si, co vlastne chci.

Na Inglessine M se mi nelibi, ze nema prehazovaci rukojet, jinak je to supr kocar. da se prehodit korba po smeru jizdy, coz si ale nedokazu predstavit na ulici s prckem uvnitr. Nejsem Xena, abych tam balancovala a zacvakavala na nejake cudliky na podvozku. ale jak rikam - jinak supr kocar!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí