Poradna duly
Jana Čurdová
Jolmo , tak to je nějaké divné celé… No, příště to určitě vyjde. ![]()
Věcičky taky zatím obcházím. Akorát si myslím, že za 3 týdny je ještě brzy na to, aby řekl jakou barvu, na UTZ prý až tak kolem 20. týdne…
No, to bude přesně konec 15.týdne a posledně mi první dojmy z pohlaví řekl už ve 14.tém a byly správné, považuji ho za profíka, tak doufám, že mě nezklame
No a kdyby náhodou jo, tak holt dodržím termín a počkám na výsledky amnio… ![]()
Tak to jsem zvědavá, co ti poví… Podpořila jsi to růžovou průkazkou…
Kdy se u vás dělá amnio? Gennet snad už od 16. týdne. Ale nevím, jestli na ni půjdu, uvidím, co mi povědí. Rozhodující je prý věk matky v době porodu a to už bude skoro 35… ![]()
Ahoj holky,
tak me po 3 dnech nevolnosti postihla naprosta akutni lenora. nejsem schopna udelat vubec nic!! Uvarila jsem manzelovi obed (musela jsem nejaky nepachnouci takze to vyhraly svestkove knedliky) a ted se tady placam a nejradsi bych prospala cele odpoledne......
![]()
Jolmo , kocicek je mi opravdu moc a moc lito, je to ale cele nejake divne, co ty na to jako odbornik?
Nase hafusa ma dneska 14.narozeniny, zrejme byla ale na prednarozeninove party u nasich sousedu (grilovacka), takze jako poblion 1.kategorie je travi ve vyhnanstvi na chodbe. Doufam, ze dneska ji uz nebudu konkurovat… ![]()
Sajso u nás se dělá amnio taky od 16.týdne - pro okres to dělá právě můj dr.,takže má praxi a já nebudu nervní, že musím někam do neznáma. Ale my právě v tom 16.týdnu letíme na pár dní pryč a vracíme se tak, že bych přistála po půlnoci a ráno šla na píchání do břucha, takže jsme se shodli, že to není úplně nejrozumnější a počkáme -další týden je ale jak na potvoru Cyrila a Metoděje a odběry se nedělají, takže to zůstane asi až na 19.týden. Dr. říkal, že je čas do 22.týdne. Já to jak už jsem říkala, beru stejně spíš jako informaci co se uvnitř děje…
Stazko s kočkou je to hodně divné, neustále tady probíráme různé varianty co se mohlo přihodit, zvlášť u koček je to situace netypická. A pozdravuj hafušu, to je v každém případě úctyhodný věk - i když ho slaví blitím
.
Jolmo , tak to máš dobré, že to dělá tvůj dr. - žádná cesta do neznáma.
Jít z letadla rovnou na amnio, to by asi opravdu nebylo úplně nejlepší.
Stazko , zdravím, pozdravuj hafíka. ![]()
My jsme původně nechtěli letos jet nikam, ale kámoška, která je o 5.týdnů těhotnější
pracuje v UK, tak nás pozvala, ať přijedem ještě mrknout - to se nedá odmítnout
. Budu mít vichr jen z toho letadla, ne tak z píchání další den ![]()
Hele, koukám na těhotenské věci k Polákům - mají tam fakt některé super kousky a hlavně v tom outletu za hubičku /1zl=cca 7Kč/, mrkni http://www.9fashion.pl/sklep/index.php?id=1, jsem domluvená s kámoškou že za 14 dní překročíme hranice, tak doufám, že na něco podobného narazím ![]()
Jo, to se nedivím. Já bych nejradši všude chodila pěšky. Z letadla mám divný pocit, v životě jsem v něm neseděla a nevím, jestli kdy budu…
Ale zase UK… To za to stojí… ![]()
Mrkni na www.promi.cz - je tam mateřské oblečení a i ta firma 9 fashion…
Jinak v Polsku jsem viděla těhu oblečky, vypadaly dobře…
No ty pocity budou asi taky spojené s tím věkem - mě brácha daroval k 33 narozkám cestu z OV do Phy,letecky, tak to jsem taky měla teprve premiéru - a prcek si letěl už v 9.měsících
A můj muž taky není letecké dopravě nakloněn, ale nakonec se nechal zlákat tou příležitostí. Nicméně já jsem měla vichr i jen během 30km cesty včera s bráchou - oči přilepené na skle, brrr ![]()
Já vím, že je prodávají na Promi, ale ten rozdíl cen…
, to je někde skoro 100% ![]()
No vidíš, mě to vůbec nenapadlo přepočítávat…
To je tedy opravdu rozdíl… ![]()
Nevím, asi bych taky byla nalepená na skle, každopádně bych asi moc nesměla koukat dolů… ![]()
Mě se zdá dát za takový hadřík víc jak 500 už moc, na tu chvilku, tak doufám, že v tom Polsku budu mít štěstí. Já jsem ty jejich věci viděla a omakávala na výstavě a vypadalo to slušně, i materiálově i ušitím…