prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
27.5.06 13:14

Mako já mám dojem, že letos bude mít nadstandard skutečně jen pár šťastlivek - je fakt, že nás tady v prosinci ještě není až tak moc jako v jiných měsících, ale to může být jen náhoda, která se postupem času ztratí, jak nás bude přibývat a pak bude narváno i v prosinci :wink: . U nás v porodnici jsou sice jen luxusní dvojáky, ale i tak bych dala přednost vlastnímu pokoji, tak budu doufat, že to vyjde.
Jak je to s přenášením ovšem nevím - já jsem přenášela 2× - první 17 dní, u druhého už mě brali po týdnu, poslední se narodil takřka v termínu, ale myslím, že by to mohla být pravda, že asi nechtějí riskovat komplikace s „řezanou“ dělohou - naděje na kapra doma by tudíž byla vysoká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
27.5.06 13:17

ahoj tehulky,
tak jsem se sem konecne od rana dostala, vubec mi to neslo - nevim kde byl problemek, ale jsem rada, ze uz to funguje, jak se mate kocicky? ja akorat varim, uz me nic nenapada, tak dneska je cina s ryzi. Vcera mi bylo od rana pekne spatne, mela jsem uz dva dny peknou motolici a vcera rano jsem randila s wc jako nikdy. Hruza, ale nastesti uz je dobre. A co je tady noveho? Jdu se juknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.5.06 13:20

Ahoj holky!
Nějak zase dopoledne nešlo e-Mimčo :?
Mluvíte tady o nadstandartu… My pojedem rodit do Frýdlantu a tam snad nadstandart volnej bude…Manžel tam bude moc být se mnou 24 hodin denně, takže asi bude chodit spát k našim a zbytek dne bude u nás :wink: Jdu se věnovat manzílkovi, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
27.5.06 13:45

Teda holky,
vy jste mely debatu. Ja to taky nebudu hodnotit, protoze ja jsem na maleho cekala dva roky a ted zase rok a kdyby to neslo, tak urco bych sla na umele nebo tak a kdyby i to neslo tak bych adoptovala, a co se tyka redukce, tak na to ma asi kazdy svuj nazor a kazdy ma na nej pravo. Jdu se na chvilku natahnout, malej usnul tak mam klidecek. Zase se ozvu. Taky dam prilezitostne nejakou fotecku do alba zatim ale nemam kdy. Tak krasny den tehulky a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
27.5.06 13:58

Ahoj holky,
tak mám pocit, že poslední dobou buď odpadnu já, nebo e-mimčo… :wink:

Koukala jsem na předpověď na týden dopředu a čeká nás stále zima a mokro… :?

Nadstandard mi v Praze asi nehrozí, tam jsou natřískané tradičně pořád, leda v Podolí ty za 1700 na noc, ale to už mi přjde fakt dost, vím o účelnějším využití nějakých 7000 korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
27.5.06 14:01

Tady je Sajso taky zima a místy poprchává, počasí blbý no :? . Ale aspoň se dá v klidu lenošit a člověk nemusí mít až takové výčitky svědomí :wink: - dneska prostě vařím a peču, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
27.5.06 14:03

To je pravda… Já dnes tak spíš čtu… Ale upéct taky něco musím - v pondělí dělali Kluci v akci mrkvovou bábovku, tak jsem se inspirovala… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
27.5.06 14:05

Jací kluci v akci, takové neznám 8O :?:
Já budu péct bábovku babiččinu, jen co vyklidí kuchyň mladá, co si vyrábí turecký med podle bůhvíkde vyhrabaného receptu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
27.5.06 14:12

To jsou kuchaři, vaří v pondělí (myslím… :roll: ) na ČT 1. Správní řízci. Takoví čeští Jamieci Olivierci. :wink: Recepty z pondělka pak jsou ve středu ve Vlastě, tak jsem zakoupila. Byla tam i plněná cuketa s kuskusem, docela to vypadalo dobře…

Držím palce, aby ses pak v kuchyni odlepila. 8) Turecký med, to může být docela detektivka. :lol:

http://www.gify.nou.cz/…bory/ku8.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
27.5.06 14:16

No, to teda je - ona je děsně mlsná a už to taky začalo: než jsem stačila zakročit, vyhodila 3 žloutky, protože potřebovala jen bílky :roll: - s těma děckama je to někdy na infarkt, šak co, mamka koupí nové :evil: .
Před chvílí odešlo poslední kotě - nevím, jak to vysvětlím té kočce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
27.5.06 14:18

Vyhodila žloutky? :lol: Dobré…

Kočcve to asi budeš vysvětlovat špatně. :( Leda jí dát nějakého plyšáka, ale náhražku asi chtít nebude… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
27.5.06 14:18

Ahojky, tak u nas taky prsi a je zima :?

Procitam Vas stale, ale nestiham reagovat, mam porad neco na praci nebo vyrazime do prirody…

Vcera jste mely poradnou diskusi…Myslim si, ze neni na tom nic spatneho, kdyz kazdy napise svuj nazor na vec. Kazda jsme jina, kazda ma za sebou nejake zkusenosti, tak nemuzeme ocekavat, ze budeme mit stejny nazor. Jedine, co nas tady spojuje je tehotenstvi, nase miminka a je to fajn, protoze muzeme konzultovat mnoho veci mezi sebou.

Ja mam porad strach divat se dopredu, planovat, divat se na kocarky atd…mozna mne nepochopite, ale uz jsem poznamenana temi nepodarenymi tehotenstvimi, takze moje teseni na miminko je tichounke. Nejhorsi je to stale pozorovani sama sebe nebo kdyz prectu, ze nekomu je kazdy den spatne a mne treba ne, tak se bojim, ze priznaky odeznely a neco neni v poradku :(

Je to tezke, zavidim Vam, ze citite jen to stesticko a jsem moc rada, ze tady jste. Rada Vas ctu a jsem stastna, kdyz tady pisete, jak bylo na KO, jak je mimisek velky nebo jak sebou mrskal…Dik :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
27.5.06 14:25

Alinko ,
neboj, já myslím, že nejsi jediná, kdo se těší potichu. Já jsem vcelku dost optimista, nestresuju se zbytečně, nebo se o to aspoň snažím, ale nejklidnější budu, až bude mimi se mnou doma a budu vědět, že je v pořádku. Bohužel, u nás to nejhorší proběhlo po porodu, takže to bude asi takové nejtěžší období co se psychiky týká. Ale věřím, že tentokrát to bude dobré. Musí být. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
27.5.06 14:25

Alinko tak musím tě vyvést z omylu, protože mě provázejí spíš pochybnosti, než štěstíčko - asi to souvisí s věkem a zřejmě i jaklousi nabytou odpovědností a zkušeností - žádné těhotenství jsme se snad takhle nebála, ač vpodstatě není čeho… Ale předevčírem když jsme se smáli s dvěma mladšíma dětma u TV tak jsem si uvědomila, že se obávám zbytečně, protože už to důležité mám a trápit se nad něčím, co vlastně nemohu ovlivnit je zbytečné… Zakázala jsem si nakupovat oblečky do 20.týdne, ale teď se sama sebe ptám, jaký to má praktický smysl, takové datum, když všude vidím tolik krásných věciček za facku :wink: . Takže bych spíš už ráda věděla, v jakých barvách bych měla nakupovat, což mi doufám můj dr. při další kontrole /už za 3.týdny :! / řekne :wink:
Sajso ona se stejně chová divně, ta kočka myslím - to kotě 100% vůbec nepilo a ona si toho snad ani nevšimla… no blbý no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
27.5.06 14:30

Ja vim, Sajso, ze u Tebe je taky jedna hranice, kterou kdyz prekrocis, tak budes stastna…
Jolmo, Tobe preji, abys co nejrychleji vedela, jake barvy oblecky mas nakupovat :wink:

Ale stejne cisi z Vas optimismus a ja jsem rada, ze se mozna trochu nakazim…

Je mi lito tech kocicek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital