Poradna duly
Jana Čurdová
jolmo,prosím tě,to je jako bych řekla,že když má někdo rakovinu,tak to prostě má být
,to je přece nesmysl
Proč dva zdraví lidé přivedou na svět nemocné dítě
Protože to tak má být
Proč ,když náhodou moje nebo popřípadě tvoje dítě srazí v autě nějaký opilec,protože to tak má být
![]()
já neříkám,že někomu svůj názor vnucuješ,ale nemůžeme tu vést debatu o něčem,co si vy dvě nikdy nevyzkoušíte!
měly jste to štěstí a jste těhotné přirozeně,proto,když věříte v boha se nerouhejte a neříkejte,že vy nikdy by jste do toho nešly.
tím by jsme měly tuto debatu utnout,protože to opravdu nemůžete posoudit!
Ježišmarjá Sluníčko,co je to napadlo,ony si vůbec neuvědomují,že jsme pro ty naše děti udělaly maximum,aby tady byli s námi,my jsme udělaly víc než hups na krávu a je z ní tele
Teď si to neberte osobně ![]()
leni,nerozčiluj se ,holky to nemohou pochopit,protože to nezažily. lehce se říká,že nikdy,když se v té situaci neocitly!
Agáto,tobě se to povedlo,ale přesně víš,jak se žena po dlouhém snažení cítí,když to dítě opravdu moc chce!
Víte já fakt nechtěla nikomu cpát svůj názor. Chtěla jsem vědět, jak to je. ani sem vám nechě¨těla psát, jak to vidim já. Jen mi přijde, že mezi lidma koluje kdoví co a že tu jsou lidi, co to maj za sebou, tak sem chtěla vědět jak to je doopravdy. mrzí mě, jestli sem se někoho dotkla a jestli chcete, odmlčím se…
Leni,já nevím,co je to napadlo,ale opravdu si neuvědomují,kolik úsilý psychického i fyzického nás to stálo.
ano,udělaly jsme maximum a vím,že si toho budeme celý život vážit!
A rozhodně si Agáta nemyslela,že jí je to prostě daný od boha , že prostě nebude mít děti
Holky,vždyť to je nesmysl
![]()
ale ssluničko já jsem přece řekla, že to je můj názor ovlivněný mj. mým snadným počínáním a nevylučuji, že bych jej na vašem místě taky nekorigovala - ano, teď je pro mnohé můj názor luxus, ale já bohužel mám to biologické vzdělání které mi nikdo neodpáře a v některých věcech se možná orientuji více, než jiní… a tím je to také ovlivněno. A náboženství, to sem holky v mém případě vůbec nepleťte - nejsem a ani nemohu být praktikující křesťan v pravém slova smyslu… leno a na téma rakovina a její vznik - ano, zastávám názor, že většinou existuje příčina a následek, což není totéž jako „mělo to tak být“
Sslunicko, vím to, je to dost hrozný. Člověk se furt chrání, myslí na antikoncepci a pak to najednou rok nejde
Je to hrozná zrada, nemůžeš s tim nic dělat, jen čekat a doufat, že to dopadne… Po určitý době tě rozbrečí pohled na pupíky a kočárky, vidíš nány s pupíkem a cigeretou v hubě a brečíš, jak strašně je to nespravedlivý
Jsem z Profi snažilek, tam si to „užíváme“ všechny - holky, neuražte se, ale tenhle stav se pochopit nedá, to prostě nejde ![]()
leni no a co? Já neřikám že Agata to tak bere. Já řikám, že JÁ to tak neberu. at si to každej ere jak chce! Já mám pocit, že jsem nepochopená. asi sem zas v tý pubertě.. n ikdo mě nechápe
Noemmi, neblázni, neodmlčuj se
Ty jsi řekla svůj názor a my svůj, to je normálka, že si lidi ve všem nerozumějí, řekly jsme všechny svoje argumenty a víc nemá smysl. Nikdo nechce nikoho přesvědčovat, ani urážet… Jen je to zajímavé a citlivé téma, takže jsme se vyjádřily všechny…
Jolmo,myslím,že nedávno si byla smutná z neúspěchu vrhu tvých koček ,nemyslíš,že to tak prostě mělo být
Tak proč se nad tím pozastavovat
Proč
Když si schopná jednou rukou smést ze stolu lidi,kteří nemůžou mít děti s tímto zvým názorem
![]()