prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
26.5.06 10:56

jolmo,prosím tě,to je jako bych řekla,že když má někdo rakovinu,tak to prostě má být :evil: :evil: ,to je přece nesmysl :! Proč dva zdraví lidé přivedou na svět nemocné dítě :?: Protože to tak má být :?: Proč ,když náhodou moje nebo popřípadě tvoje dítě srazí v autě nějaký opilec,protože to tak má být :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
26.5.06 10:57

já neříkám,že někomu svůj názor vnucuješ,ale nemůžeme tu vést debatu o něčem,co si vy dvě nikdy nevyzkoušíte!
měly jste to štěstí a jste těhotné přirozeně,proto,když věříte v boha se nerouhejte a neříkejte,že vy nikdy by jste do toho nešly.
tím by jsme měly tuto debatu utnout,protože to opravdu nemůžete posoudit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.5.06 11:00

Ježišmarjá Sluníčko,co je to napadlo,ony si vůbec neuvědomují,že jsme pro ty naše děti udělaly maximum,aby tady byli s námi,my jsme udělaly víc než hups na krávu a je z ní tele :evil: :evil: Teď si to neberte osobně :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
26.5.06 11:00

leni,nerozčiluj se ,holky to nemohou pochopit,protože to nezažily. lehce se říká,že nikdy,když se v té situaci neocitly!

Agáto,tobě se to povedlo,ale přesně víš,jak se žena po dlouhém snažení cítí,když to dítě opravdu moc chce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
26.5.06 11:02

Víte já fakt nechtěla nikomu cpát svůj názor. Chtěla jsem vědět, jak to je. ani sem vám nechě¨těla psát, jak to vidim já. Jen mi přijde, že mezi lidma koluje kdoví co a že tu jsou lidi, co to maj za sebou, tak sem chtěla vědět jak to je doopravdy. mrzí mě, jestli sem se někoho dotkla a jestli chcete, odmlčím se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826

Leni,já nevím,co je to napadlo,ale opravdu si neuvědomují,kolik úsilý psychického i fyzického nás to stálo.
ano,udělaly jsme maximum a vím,že si toho budeme celý život vážit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446

A rozhodně si Agáta nemyslela,že jí je to prostě daný od boha , že prostě nebude mít děti :! Holky,vždyť to je nesmysl :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
26.5.06 11:03

ale ssluničko já jsem přece řekla, že to je můj názor ovlivněný mj. mým snadným počínáním a nevylučuji, že bych jej na vašem místě taky nekorigovala - ano, teď je pro mnohé můj názor luxus, ale já bohužel mám to biologické vzdělání které mi nikdo neodpáře a v některých věcech se možná orientuji více, než jiní… a tím je to také ovlivněno. A náboženství, to sem holky v mém případě vůbec nepleťte - nejsem a ani nemohu být praktikující křesťan v pravém slova smyslu… leno a na téma rakovina a její vznik - ano, zastávám názor, že většinou existuje příčina a následek, což není totéž jako „mělo to tak být“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.5.06 11:03

Sslunicko, vím to, je to dost hrozný. Člověk se furt chrání, myslí na antikoncepci a pak to najednou rok nejde 8O Je to hrozná zrada, nemůžeš s tim nic dělat, jen čekat a doufat, že to dopadne… Po určitý době tě rozbrečí pohled na pupíky a kočárky, vidíš nány s pupíkem a cigeretou v hubě a brečíš, jak strašně je to nespravedlivý :cry: Jsem z Profi snažilek, tam si to „užíváme“ všechny - holky, neuražte se, ale tenhle stav se pochopit nedá, to prostě nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.5.06 11:04

Zvedlo mi to i tak můj vysoký tlak ,uffff,to bylo dílo :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
26.5.06 11:05

No, to písmo je tučné zas omylem, že jo - nemělo to tak být :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366

leni no a co? Já neřikám že Agata to tak bere. Já řikám, že JÁ to tak neberu. at si to každej ere jak chce! Já mám pocit, že jsem nepochopená. asi sem zas v tý pubertě.. n ikdo mě nechápe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826

agátko,děkuji! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.5.06 11:06

Noemmi, neblázni, neodmlčuj se :wink: Ty jsi řekla svůj názor a my svůj, to je normálka, že si lidi ve všem nerozumějí, řekly jsme všechny svoje argumenty a víc nemá smysl. Nikdo nechce nikoho přesvědčovat, ani urážet… Jen je to zajímavé a citlivé téma, takže jsme se vyjádřily všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.5.06 11:08

Jolmo,myslím,že nedávno si byla smutná z neúspěchu vrhu tvých koček ,nemyslíš,že to tak prostě mělo být :?: Tak proč se nad tím pozastavovat :?: Proč :?: Když si schopná jednou rukou smést ze stolu lidi,kteří nemůžou mít děti s tímto zvým názorem :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí