Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné dobré ránko těhulinky
![]()
Dneska je venku krááásně a já mám konečně volno. Nemusím nikam do banky ani na katastr, budu si užívat sluníčka ![]()
Dneska má kontrolu Sajsa a včera měla kontrolu Haidule a Velchi , tak držím pěsti ![]()
Do Fotogalerie jsem dala našeho Mimína, nic lepčího mě nenapadlo ![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 19.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 1.6.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 31.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 25.5. DNES!!! STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 30.5.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 24.5. VČERA!!! BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 30.5.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
Dobré ránko,
to je fajn, že už máme fotoalbum, taky jsem tam přidala našeho prcka. Tady u nás je nádherně azuro a já musím být doma
Skočil na mě nějakej hnusnej bacil, bolí mě v krku a mám rýmu. Včera jsem byla ještě v práci, ale na dnešek a zítřek jsem si naordinovala klid v postýlce. Cumlám homeopatika, která už zabrala, tak doufám že budeme brzy v poho.
ahojka holky
tak jsme včera se skoromužem byli na kontrole u paní doktorky a zrovna před námi tam byla mladá maminka a měla moc vysoký tlak chuděrka
tak z toho byla taková smutná, snad jí bude dobře.
Ale my jsme se na všechno optali a všechno nám Dr. pověděla, byla moc milá, nicméně jsme moc nepochopila jejich systém vyšetření, vypadá to že jich nebude zas až tolik co jsme myslela, napíšu vám za chvilku jaký mám projít.
Budoucí taťka tam byl, Dr. mi dělala UZ přes vaginální sondu takže jak jsem ho viděla na monitoru a začla se chechtat tak mi to tam poskakovalo, no ale zklidněte se když vidíte svoje miminko jak si tam vesele plave a hejbe ručičkama…
Byla to nádhera, prcek už má 3,2 cm a odpovídá stáří 10 tt
takže všechno v pořádku, placenta vypadá že se usídlila bud na přední straně dělohy nebo nahoře, což je dobře, protože aspon nebude mít prcek potom problém s edostat ven, kdyby byla placenta u děložního hrdla
bylo by to horší, v pátek t.j. 25/5 jdu na krev a na ty všechny odběry co s emusí udělat, a další prohlídku mám 21/6 na 6,30 večer
Noono do seznámku prosím ![]()
Jinak to samozřejmě bylo báječný a jsem moc ráda že jsme tam byli oba dva, taťka se pokochal a je spokojený přece jenom který chlap by nebyl že.. ![]()
Takže v pátek dostanu i průkazku
holky já se těším, sice je to jen kus papíru, ale stejně když toho prcka nevidím na UZ tak mi přijde že tam ani není, je mi celkem dobře nic mě nebolí, krom občasného píchnutí vevnitř.. ale jinak se ani neboulím, žádné zvláštní chutě, až na tu únavu večer, musím vám říct že to pro mě bylo jako za trest tam jít až na půl 9 večer.. fakt jsem už usínala v metru…
Takže s enezlobte že je to tak dlouhé ale jsme plná dojmů ![]()
Opatrujte se všechny
![]()
Míša
VerKo Tak se pořádně vylež! Aspoň si trochu odpočineš ![]()
velchi Jůůůů, zase další malej pumprlík
Na kontrolu až za měsíc. To je hrozný, co? Taková dlouhá doba ![]()
Dobre ranko Tehulinky,
tak jak se mate pri ctvrtku? ja se zase hlasim z procesu, nastesti mam potom tri dny volnicko - uz se na ne tesim, zitra mame srazik s holkama z TPP - tak se tesim, musime taky neco vymyslet!!!!
Vcera jsem byla na oslave svagrovych narozeninek, bylo to fajn, az na to, ze me asi 2× pekelne pichlo v brisku na leve strane, musela jsem se uplne schoulit do klubicka, potom uz nic, nevim co to mohlo byt, ale kazdopadne mam z toho trosku nerviky. No uvidime, asi se do te ko 1/6 zblaznim!!!!
A co je tady noveho? Uteklo mi neco? Jdu vas docist
![]()
Tak poslučně hlásím, že jsme před chvílí dorodili… zatím teda jen koťata
. Je jich 5, ale bohužel 3 z nich mají rozštěp horního patra, takže je budem muset utratit - sama by se ani nenapila a nemá smysl piplat je. Je mi to hodně líto, hlavně kvůli kočce, protože se s tím nosí, pak to musí porodit a pak jí to takhle zredukuju
, ale nedá se nic dělat, být to normální domácí kočka, tak by ta koťata během několika dnů odešla sama a ještě by se trápila hlady
. Ach jo, to dneska není moc radostný den …
Zdravim vás úplně všechny
![]()
Hlásím se také z rachoty, ale jelikož jsem po obědě, tak myslím, že toho teď už moc neudělám
Chce se mi spát..... Ale to je teď pro mě běžnej stav…
Taky mi dneska přišla sms od mého kamaráda z dětství, že se mu narodila dcerka Klárka, a že je všechno O.K. Tak mám obrovskou radost
Je to už jeho druhé dítě… Prní se narodil Honzík, tak teď mají páreček ![]()
Do první kontroly mi zbývá 5 dní a já už se asi nedočkavostí zblázním
Taky už chci toho svýho juniora vidět ![]()
Terro to píchnutí určitě nic nebude, ale svojí dr. to radši řekni. Jistota je jistota. Ale nebuj, já mám takový píchání taky občas, i když asi ne tak silný…
Velchi máš vzornýho taťku, když to tak hezky všechno s Tebou absolvuje hned od začátku ![]()
VerKo ty se koukej vyležet a hezky vyléčit! Třeba i na cizim těle (ale ne na úplně cizim!!!) ![]()
Noono ta Tvoje statistika je perfektní
Aspoň má člověk přehled
Takže za všechny těhule děkuju!
Tak zatím pa všem a pište, pište ![]()
Jolmo to s těma koťátkama mě hrozně mrzí!!!!!! Sama mám doma kocourka, tak vím, jaký jsou to miláčci. Doufám, že aspoň kočičí mamka je v pořádku!!!! Opravdu mě to mrzí
![]()
Kočičí mamka je naštěstí vpořádku - jako jediná, ta zbylá dvě koťata mají navíc zálomky na ocasech - nikdy v životě jsem neměla tak špatný vrh, mám úplný pocit zmaru
![]()
jolma Tak to je smutný s těma koťátkama
Je to smutný, když se tohle stane… Jednou moje mamka měla vrh irských vlkodavů-měla 11 štěňat a nakonec jí nezůstaly vůbec žádný. Fena měla v sobě nějakej virus, o kterým se nevědělo a šťěnátka se postupně všichni udusily…Snažila se je zachránit, stálo jí to 20tis a nakonec nic…Je to hrozný..Zvlášť když s těma zviřátkama žiješ a tešíš se na miminka ![]()
Terro Z toho píchání si nic nedělej. Když jsem byla s manželem min. týden na akci mých kolegů, tak jsem tam vydržela asi hodinu a pak mě začalo tak píchat v podbřišku, že jsem měla mžitky před očima
Manžel to svádí na to, že naše malý miminka nám aspoň takhle dávají najevo, že se jim tohle moc nelíbí
Tak si z toho nic nedělej…
Já jdu spinkat, hrozně jsem se přejedla ![]()
Jolmo moc mě to mrzí s kočičkama, můžu se zeptat so je to za kočky? Nějaká vzácná rasa?? Snad se příště zadaří lépe, je mi to fakt líto ![]()
Tak vzácná… jsou to papírové britské kočky… pro mne ovšem chovatelsky totální neúspěch
- zas jde jenom o kočky, že jo… ![]()
no to sice jo ale já i když jsem na kočky alergická tak vím že je to prostě živej tvoreček a nikdo si nezaslouží aby s emu toto dělo, ani zvíře… je to hrozný. S těma ocáskama se dá něco dělat?