Poradna duly
Jana Čurdová
Terro neplač
Chceš přeci veselý mimi, ne? taky mám někdy splín a taky umím být nepříjemná (a ne málo), ale i to k tomu asi patří… Teda pokud se v knížkách nepletou… Nemám zkušenost, čekám prvního drobka, ale určitě jsou ty nálady v normě ![]()
Myslím, že každá ženská má někdy pocit, že by jí samotný bylo líp, ale všechny moc dobře víme, že nebylo
Prostě je to tak a nedá se s tím nic dělat. Tak hlavu vzůru ![]()
VerKo ani nevíš, jak Ti závidim ty fotečky… Já jdu na ko až 30.5. a asi to nevydržim… Snad bude všechno O.K. a snad taky brzy budu mít první fotečku… Taťka totiž bude mít za 14 dní třicátiny, tak by to byl originální dárek ![]()
Noono Tobě závidím ty 3 kila mínus
Já se začínam nějak nafukovat a otékat… Na váze to zatím naštěstí není znát, ale asi brzo bude ![]()
SSlunicko Nic si z toho zakázaného s..u nedělej… Potom si to s miláčkem pořádně vynahradíte ![]()
Terro nejsi blázen, já o dovče taky vážně uvažuju. Ale mám v práci nahlášeno až v srpnu, tak nevím, jestli je to dobrej nápad… Poradím se s dr a uvidím… ![]()
Holky, já myslím, že dovolená vám vůbec neuškodí spíš naopak
Takže proč o ní neuvažovat, že? My plánujeme první týden v červenci vyjet někam tady u nás.
Brokyno uvidíš, že těch 6 zbývajících dní uteče jako voda, a taky budeš mít fotečku. Já šla na ko po 5 týdnech a nemohla jsem se taky dočkat.
Noono HELP ! Mě to sem nejde vložit. To tu fotku musím mít někde na netu, nebo stačí ji mít v compu???
Tehulinky, dekuju za podporu, my jedeme na dovolenou v CR druhy tyden v cervenci. To se moc tesim, mame se znamyma pronajatou celou vilku i s bazenkem, je to teda nekde v Pokrkonosi, tak doufam, ze tam nebude ziminka, ale ja bych chtela k mori. Jezdim vetsinou na prelomu srpna-zari, to asi bude letos taky pozde, nevim nevim, ale MOC BYCH CHTELA
![]()
Terro ty nálady přejdou fakt, neboj - já jsem na tom byla úplně stejně. Teď už se teda jen dojímám, nejlépe někde v tichosti, ale byla jsem protivná až hrůza - nejhorší na tom je, že si to člověk sice uvědomuje, ale nemůže s tím nic dělat
, ale přejde to, u nás už je veseleji…
A s tou dovolenou - mysleli jsme, že letos nikam nepojedem, ale nakonec nás pozvala kámoška, která žije v Anglii, tak se tam v červnu poletíme mrknout - těším se. Nemyslím si, že by takové příjemné věci měly být zapovězené, když vám nebrání finance a vyberete rozumně místo, aby ses tam nevařila, tak to bude příjemné. Můj muž si např. představoval, že ještě koncem listopadu s ním pojedu jen jako doprovod na lyže do Alp
.
JOLMO - to mi mluvis s duse s tema naladama, je hrozne ze s tim nemuzu nic delat, proste to nemuzu vubec ukocirovat!!!! potom mi to je lito!!! No s tou dovcou budu premyslet, musim neco vymyslet, nechci aby malej kvuli tomu ze jsem tehu nemohl ani k mori!!!!
Chtela jsem se zeptat, beru CALIBRUm baby plan a uz mi dochazi, chtela bych zkusit neco jineho, pri prvnim tehu jsem brala Maternu, ale bylo mi po ni spatne, nemas nejaky typ?
Jsem tu, jsem byla chrnět
![]()
VerKo Já fotky nikdy neskenuju, normálně je foťákem vyfotím a přes kabel dostanu do PC
Jinak musíš to uložit někam na web..Třeba sem na e-mimino do nějaký kategorie…
Terro Já zrovna tento týden dobrala Calibrum Baby plan a šla jsem do lékárny, že bych chtěla taky zkusit něco jinýho…Maternu, Mamavit, cokoliv..A s lékárnicí jsme na to koukali a do ostatních krom Calibrum Mamy dávaj buď vitamin A nebo betakaroten..A to se mi moc nelíbilo. Co já vím, tak vitamín A by se zrovna neměl kvůli vadám.. Takže jsem zůstala u Calibra..Ale bacha, ty pilule jsou hrooozně veliký ![]()
Terro, kliiiid
Ja jsem taky protivna, rekla jsem vcera memu drahemu, ze nechapu, jak muze furt myslet na zradlo (doslova), kdyz je mi spatne, a ze je to od nej sobecke! Jenom vytrestil oci a vzal si jogurt.
Dovolena by nam taky prospela, ale nejak se taky nemuzeme shodnout, jak by mela vypadat. Ale to se casem vsechno u:,–(i, davam tomu maximalne mesic ![]()
NONNO - prosim te jake pilule myslis? ty od Calibra? Jak to tak vypada, tak u nej asi taky zustanu.
PRASADKO - ja si myslim, ze my jestli pojedeme k mori tak bez drahouska, protoze ten v tu dobu ma vzdycky nejvic prace, takze asi s tetou, to je ale moje pusinka, takze mi to vubec nevadi, naposledy jsme byli s pindou pred 2 lety v Tunisku, jeste s kamaradkou a jejim pindou, byla to naprosto skvela dovolena - muzu doporucit jezdit s kamaradkama a s detma - sice na nas jukali jak na exoty, jak si muzeme dovolit cestovat sami a jeste s detma, ale na druhou stranu jsme meli svaty klid. Opravdu fajn.
Ahoj těhulky , konečně jsem dorazila domů a mám toho dnes akorát plné zuby. Dopoledne v práci, kde jsem se nezastavila a od 12hodin až do půl3 jsem strávila v čekárně v nemocnici na iterně kvůli kontrole. A to jsem byla obědnaná na 12:15. No děs. K tomu všemu mě dnes tak třeští hlava, že to je děs. No a vyvrcholení všeho byli, že do té čekárny, kde jsem seděla vtrhla televize a zečali se tam lidí vyptávat jaký mají názor o naší nemocnici a co by dělali, kdyby se muselo všechno platit, nebo, kdyby nám nemocnici zrušili úplně. Jedna paní řekla, že kdyby si musela všechno platit , tak se radši půjde odstřelit, že jí to výjde levněji. Tak jsem zvědavá jak to tady všechno vůbec dopadne, nakonec budu rodit nevím kde? Je to děs co se teďka děje.
Terra Jo, myslela jsem Calubrum..Já od nich brala Calibrum Baby a to byly docela normální pilulky..Ale teď ty Calibrum Mami, to jsou pořádný pilule
I já mám občas problém je spolknout a to mi prášky nevadí ![]()
lindule2 Ta paní byla trefná..Já budu rodit asi 150km od domova, ale taky to není státní nemocnice, takže se jen modlím, aby jí taky nezrušili ![]()
ahoj holky,
zdravim vas po dloooohatanske dobe. Bud sem vubec nemela cas nebo naladu nebo emimco vubec nefungovalo!!!!!!!
Je mi uz docela dobre, i kdyz dneska zase ani ne, desne me pali zaha. To je prej ale taky normal. do Phy jsem se nedostala, no nic jineho jsem ani necekala.
Jdu si hodit nohy nahoru, protoze jsem prave prisla z prace a mam toho akorat!!!!
pa
Nonno - to si delas legraci, me se dela spatne i kdyz si dam do pusy jen kartacek na zuby a to mam brat vetsi tabletky nez jsou Baby plan? to me zabije, to mi bude zase pekne soufl
![]()
STAZKO - ahojky, to je fajn, ze jsi zase tady, dlouho jsi se neukazala, ja jsem rada, ze jsem o vikendu se sem nedostala, protoze kdyby mi neslo mimco, tak bych mela asi nervy
jsem vzdycky docela nastvana, protoze vetsinou to je v dobe, kdy potrebuju napsat neco duleziteho!!!