Poradna duly
Jana Čurdová
Ha, těhupodprda
a dokonce dělá hezký tvar
Velchi , kde jsi ji, prosím, koupila??? Mně už jen jedna „stará“, začínám být mlíkárna
![]()
Ahojka Agáto
koupila jsem ji v malém obchůdku u Strašnické v praze 10.. nevím odkud jsi ale pokud si zajdeš do nějakého obchůdku s těhuvěcma a nebo kojeneckýma tam to taky mívají tak tahle se jmenuje Anita maternity a je výborná je bavlněná odepínací košíčky jednou rukou, mají tam několik tipů, stačí jen ozkoušet a vybrat si svůj tvar a velikost co ti nejvíce vyhovuje.
mě sedla obyč bez kostic
a je fakt moc příjemná vůbec ji necítím na sobě…
snad jsem ti pomohla
hodně štěstí
Teda velchi
Ty už nakupuješ těhu věci????? Já jsem zatím ani nepřemýšlela, že budu něco podobnýho potřebovat, ale asi jo
Každopádně jsi v předstihu
Jak se znám, budu všechno nakupovat až na poslední chvíli. Jako vánoce
Ale máš recht! Taky bych chtěla bejt tak důsledná a nenechávat nic náhodě, ale to bych nesměla bejt já ![]()
Maka : Míša je teda podle mě dóst šikovnej. Takovej prcek a sám do schodů??? To je náhodou výkon
A s nočníkem si asi opravdu hlavu nelam. Mojí neteři jsou 2 roky a jsme fakt šťasný, že konečně objevila kouzlo čůrání na nočník ![]()
Leno a z Tebe by měla naše vláda ohromnou radost
Takovejch dětí!!!!! To je prostě výkon
Kdyby schválili to porodný za třetí dítě ve výši 120 tis., tak by to bylo k vzteku co???? Ne vážně… Zasloužíš obdiv a dík za nás všechny, že stále a stále vyrábíš naše budoucí živitele - nebo-li daňové poplatníky
O důchod se tedy nebojím ![]()
No nic, jdu zase něco dělat… Práce v práci - kdo by to řekl ![]()
Brokyno
díky ale já rozhodně nejsem důsledná.. jen jsem střelená, a prostě jak mám větší prsa, tak potřebuju mít klid a pohodu
aby mě to nebolelo, a taky jsem si chtěla udělat radost tak jsem si koupila něco užitečného ![]()
Nicméně, já mám doma ještě jedny těhukalhoty a další mám na cestě, nakupuju hodně přes MMB je tam levno.. ale spíše to beru jako pojistku, nejsem nejhubenější a ačkoli teprve v 10tt tak už ted se do některých kalhot a sukní skoro nevejdu.. jsme nafouklá jako koza po mokré trávě
ale co už to je holt úděl
někomu vyskočí bříško až v 5 měsíci někdo je holt tlustej od přírody a akorát bude přibírat
co bych pro toho prcka neudělala že.
Mako brokyna má pravdu je moc šikovnej do schodů takhle šupat
bydlíte ve 4 patře bez výtahu? Jak budeš zvládat nosti kočárek? nebo máte dole kočárkárnu?
aoj holky!
Mam dotaz (jak jinak:-)) Jakou byste mi doporucili tehu knizku? a mimi knizku, vite co myslim. A chtela bych nejakou hlavne aby tam nebyly ruzny veci jako alternativni medicina, akuounktura, joga a tak, nemam to rada a nic takove v knize mit nechci… diky
Tak já mám doma dvě jedna je Těhotenství v otázkách a odpovědích, koupila jsem v Tescu asi za 300, a druhá je Těhotenství týden po týdnu. taky není špatná. Jo a potom když klikneš na www.aperio.cz tak tam najdeš spoustu knížek k nahlédnutí
Brokyno,vláda nějaký trapný porodný stejně nezvýší,už takhle jí to celkem položilo
![]()
Jsi docela dobrá ,protože já mám o důchod strach ![]()
Maka ,mám děti 18,17 a 13 let
![]()
Jo a ještě něco,myslím,že jsem do svých dětí už vrazila tolik peněz,že mi je nějaká vláda nemůže ani náhodou vynahradit
,takže to rozhodně nedělám pro nějaký porodný ![]()
tak zdravím,beršuky.
jsem zpět z KO.
vše v pořádku. mimi má už 19mm. doktorka říkala,že je spokojená a předala mě z centra k mému gynekologovi,kam jdu příští středu.
jsem strašně šťastná,měla jsem hrozný strach!
noemmi Já má knížky dvě..Jedna se jmenuje Co čekat v radostném očekávání a jsem s ní spokojená a druhá je Prenatální komunikace-ta se mi moc líbila, měla jsem jí přečtenou za 15 minut ![]()
Jinak gratuluju k úspěšným kontrolám ![]()
Ahoj holky,
tak zase mám trošku času. Špatně mi je zatím pořád, tak to snad brzy přejde. Jinak pachy mi vadí taky, hlavně z cigaret, zaučuju nového kolegu a ten kouří, tak mám kolikrát co dělat, abych ho neohodila.
Jinak jsem byla včera donucená oznámit novinu v práci(chtěli mě poslat na sklad vychystávat zboží) a během dne se to rozkřilo a dneska to snad ví už celá firma.
Já mám doma knížek několik, ale asi nejvíc čtu v: Co čekat v radosteném očekávání (doufám, že je ten název správně) a ta je moc fajn.
Jinak těhu oblečení asi taky budu muset vyrazit nakoupit, kahloty sice zapnu, ale nějak mě začínají tlačit a bříško už začíná být vidět. A podprsenku taky musím koupit, nějak mi z nich začínají lézt prsa ven. ![]()
Blahopřeju všem k úspěšným kontrolám ![]()
Ahoj holky,
včera vůbec nefungovalo e-mimi, odpoledne jsem byla lemra, chytla jsem od Káji rýmu a bolení v krku, ale večer jsem si s váma šla pokecat a ono se nejelo..... ![]()
Těhu oblečení jsem také už plánovala, ale pořád nemám vůbec chuť k jídlu, nandavám si málo a ještě sním polovinu, takže už mám minimálně o kilo míň a vrátím se ke svým hubeným džínám.
Není mi vyloženě špatně, ale jídlo do mě prostě neleze.
Agato , je jasné, že to naštve, ale ze státnic si nic nedělej. Teď máš důležitější práci a upřímně řečeno - učení na státnice jsem taky zažila a vůbec si nedovedu představit, jak bych se učila být těhu…
V říjnu už půjdeš s bříškem a komise bude aspoň trochu shovívavější… ![]()
Noono , ty jsi zapomněla mímínovi vysvětlit, že Paralen se v těhu může, viď?
Ale jinak se musím přiznat, že já mám takovou tu druhou verzi profi deformace, takže i když vím, co se smí, radši si tu dělám obklad na krk a tak… ![]()
Zdravím Maku po dlouhé době… ![]()
Krásný večer přeji
![]()
Dlouho jsem tu nebyla,ale doufám že jsem o moc nepřišla ![]()
Sajso, s tim učením máš pravdu, moc mi to nešlo, kdybych nebyla těhu, byla bych v jiný formě, ale vybrala jsem si mimčo teď sama, takže stěžovat si nemůžu… Ale moje mamka se mnou v bříšku dodělávala medicínu a ještě se do toho vdávala - to my jsme zvládli už v prosinci, takže mám doma nastavenej vysokej metr
![]()
Velchi, díky, kouknu všude a kdyžtak dojedu na Strašnice, žijeme v Praze ![]()