prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
23.5.06 14:23

Ha, těhupodprda :! a dokonce dělá hezký tvar :idea: Velchi , kde jsi ji, prosím, koupila??? Mně už jen jedna „stará“, začínám být mlíkárna :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
23.5.06 14:27

Ahojka Agáto :D koupila jsem ji v malém obchůdku u Strašnické v praze 10.. nevím odkud jsi ale pokud si zajdeš do nějakého obchůdku s těhuvěcma a nebo kojeneckýma tam to taky mívají tak tahle se jmenuje Anita maternity a je výborná je bavlněná odepínací košíčky jednou rukou, mají tam několik tipů, stačí jen ozkoušet a vybrat si svůj tvar a velikost co ti nejvíce vyhovuje.
mě sedla obyč bez kostic :) a je fakt moc příjemná vůbec ji necítím na sobě…

snad jsem ti pomohla :lol: hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
23.5.06 14:32

Teda velchi :D Ty už nakupuješ těhu věci????? Já jsem zatím ani nepřemýšlela, že budu něco podobnýho potřebovat, ale asi jo :lol: Každopádně jsi v předstihu :wink: Jak se znám, budu všechno nakupovat až na poslední chvíli. Jako vánoce :oops: Ale máš recht! Taky bych chtěla bejt tak důsledná a nenechávat nic náhodě, ale to bych nesměla bejt já :lol:

Maka : Míša je teda podle mě dóst šikovnej. Takovej prcek a sám do schodů??? To je náhodou výkon :! A s nočníkem si asi opravdu hlavu nelam. Mojí neteři jsou 2 roky a jsme fakt šťasný, že konečně objevila kouzlo čůrání na nočník :P

Leno a z Tebe by měla naše vláda ohromnou radost :D Takovejch dětí!!!!! To je prostě výkon 8O Kdyby schválili to porodný za třetí dítě ve výši 120 tis., tak by to bylo k vzteku co???? Ne vážně… Zasloužíš obdiv a dík za nás všechny, že stále a stále vyrábíš naše budoucí živitele - nebo-li daňové poplatníky :D :D :D O důchod se tedy nebojím :wink:

No nic, jdu zase něco dělat… Práce v práci - kdo by to řekl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
23.5.06 14:38

Brokyno :) díky ale já rozhodně nejsem důsledná.. jen jsem střelená, a prostě jak mám větší prsa, tak potřebuju mít klid a pohodu :D aby mě to nebolelo, a taky jsem si chtěla udělat radost tak jsem si koupila něco užitečného :)
Nicméně, já mám doma ještě jedny těhukalhoty a další mám na cestě, nakupuju hodně přes MMB je tam levno.. ale spíše to beru jako pojistku, nejsem nejhubenější a ačkoli teprve v 10tt tak už ted se do některých kalhot a sukní skoro nevejdu.. jsme nafouklá jako koza po mokré trávě :( ale co už to je holt úděl :D někomu vyskočí bříško až v 5 měsíci někdo je holt tlustej od přírody a akorát bude přibírat :D co bych pro toho prcka neudělala že.

Mako brokyna má pravdu je moc šikovnej do schodů takhle šupat :D bydlíte ve 4 patře bez výtahu? Jak budeš zvládat nosti kočárek? nebo máte dole kočárkárnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
23.5.06 14:40

aoj holky!

Mam dotaz (jak jinak:-)) Jakou byste mi doporucili tehu knizku? a mimi knizku, vite co myslim. A chtela bych nejakou hlavne aby tam nebyly ruzny veci jako alternativni medicina, akuounktura, joga a tak, nemam to rada a nic takove v knize mit nechci… diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
23.5.06 14:47

Tak já mám doma dvě jedna je Těhotenství v otázkách a odpovědích, koupila jsem v Tescu asi za 300, a druhá je Těhotenství týden po týdnu. taky není špatná. Jo a potom když klikneš na www.aperio.cz tak tam najdeš spoustu knížek k nahlédnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.5.06 15:17

Brokyno,vláda nějaký trapný porodný stejně nezvýší,už takhle jí to celkem položilo :evil: :evil:
Jsi docela dobrá ,protože já mám o důchod strach 8O
Maka ,mám děti 18,17 a 13 let :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.5.06 15:32

Jo a ještě něco,myslím,že jsem do svých dětí už vrazila tolik peněz,že mi je nějaká vláda nemůže ani náhodou vynahradit :evil: ,takže to rozhodně nedělám pro nějaký porodný :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.5.06 15:42

tak zdravím,beršuky.
jsem zpět z KO.
vše v pořádku. mimi má už 19mm. doktorka říkala,že je spokojená a předala mě z centra k mému gynekologovi,kam jdu příští středu.

jsem strašně šťastná,měla jsem hrozný strach!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.5.06 16:07

noemmi Já má knížky dvě..Jedna se jmenuje Co čekat v radostném očekávání a jsem s ní spokojená a druhá je Prenatální komunikace-ta se mi moc líbila, měla jsem jí přečtenou za 15 minut :lol:
Jinak gratuluju k úspěšným kontrolám :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.5.06 16:20

Ahoj holky,
tak zase mám trošku času. Špatně mi je zatím pořád, tak to snad brzy přejde. Jinak pachy mi vadí taky, hlavně z cigaret, zaučuju nového kolegu a ten kouří, tak mám kolikrát co dělat, abych ho neohodila.
Jinak jsem byla včera donucená oznámit novinu v práci(chtěli mě poslat na sklad vychystávat zboží) a během dne se to rozkřilo a dneska to snad ví už celá firma.
Já mám doma knížek několik, ale asi nejvíc čtu v: Co čekat v radosteném očekávání (doufám, že je ten název správně) a ta je moc fajn.
Jinak těhu oblečení asi taky budu muset vyrazit nakoupit, kahloty sice zapnu, ale nějak mě začínají tlačit a bříško už začíná být vidět. A podprsenku taky musím koupit, nějak mi z nich začínají lézt prsa ven. :D
Blahopřeju všem k úspěšným kontrolám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.5.06 17:22

Ahoj holky,
včera vůbec nefungovalo e-mimi, odpoledne jsem byla lemra, chytla jsem od Káji rýmu a bolení v krku, ale večer jsem si s váma šla pokecat a ono se nejelo..... :wink:

Těhu oblečení jsem také už plánovala, ale pořád nemám vůbec chuť k jídlu, nandavám si málo a ještě sním polovinu, takže už mám minimálně o kilo míň a vrátím se ke svým hubeným džínám. 8) Není mi vyloženě špatně, ale jídlo do mě prostě neleze.

Agato , je jasné, že to naštve, ale ze státnic si nic nedělej. Teď máš důležitější práci a upřímně řečeno - učení na státnice jsem taky zažila a vůbec si nedovedu představit, jak bych se učila být těhu… :roll: V říjnu už půjdeš s bříškem a komise bude aspoň trochu shovívavější… :wink:

Noono , ty jsi zapomněla mímínovi vysvětlit, že Paralen se v těhu může, viď? :wink: Ale jinak se musím přiznat, že já mám takovou tu druhou verzi profi deformace, takže i když vím, co se smí, radši si tu dělám obklad na krk a tak… :wink:

Zdravím Maku po dlouhé době… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.5.06 18:42

Krásný večer přeji :! :!
Dlouho jsem tu nebyla,ale doufám že jsem o moc nepřišla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
23.5.06 18:45

ahoj Haidule,jak se vede?
kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.5.06 18:52

Sajso, s tim učením máš pravdu, moc mi to nešlo, kdybych nebyla těhu, byla bych v jiný formě, ale vybrala jsem si mimčo teď sama, takže stěžovat si nemůžu… Ale moje mamka se mnou v bříšku dodělávala medicínu a ještě se do toho vdávala - to my jsme zvládli už v prosinci, takže mám doma nastavenej vysokej metr :roll: :lol:

Velchi, díky, kouknu všude a kdyžtak dojedu na Strašnice, žijeme v Praze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital