Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno všem!!!!!
O nevolnostech mi ani nemluvte… A toho hladu, co si kvůli nim člověk užije
Já bych i jedla, ale když je mi pořád tak špatně, tak to nejde… Večer jdu spát a normálně mi kručí v břiše… Tak mě napadne, že bych mohla něco malinkýho ještě sníst, ale jen na to pomyslim, tak je mi tak špatně, že si nechám zajít chuť
Prostě hrůza… Snad to brzy přejde… Každej, kdo mě potká, tak říká, že jsem nějak pohublá a jestli prý zase nedržim nějakou dietu…
Ale já zatím dělám jako že nic… Dokud mi paní dr. neřekne, že je to O.K. a nedá mi průkazku, tak budu mlžit. ![]()
No nic, už je mi zase zle, jdu zkusit trochu čaje ![]()
Jinak vás všechny samozřejmě moc zdravím ![]()
Přeju krásný ráno
![]()
Holky,já včera na chalupě sekala trávu,sekačkou ,to je jasný ,ale jsem holka šikovná ,zvládli jsme to
![]()
Kurňa…
Ten žaludek mám pořád jak na vodě
![]()
Chjó…Musím na Katastr, tak doufám, že se nikde nepo**** a zdárně dojedu… Zatím se těhulky mějte!
Brokyna, to mi mluvíš z duše
Mně zas vadí představa, že si pro to musim jít do lednice. Já jsem i koukala po drogeriích po lapači ledničkového pachu.. Všechny aromatický věci balime do pytlíků a krabiček a stejně mi dělá problém si tam něco vzít
Ale hotový jídlo mi voní a chuť mám, ale realita je pak jiná..
Pro mě jsou nejhorší uzeniny - jako že můj muž je miluje /v únoru jsme dokonce zabili za tím účelem 2 čuníky/. Takže když si vybalí svoje uzené z mražáku, tak tu chodím se zacpaným nosem. A taky cigaretový kouř je děsný - vadí mi i normálně, ale teď je to extrém.
Ahoj těhulky přeji krásné dopoledne bez nevolností. Za chvílí pádím do práce, takže jsem jenom nakoukla. Nevolnosti mám stále taky, přes den je mi fajn ,ale večer to vždy příjde. Dostanu velký hlad tak si s námahou něco přichystám a jak si k tomu zasednu tak sním tak 1/3 a mám dost udělá se mi zle, ale hlad přetrvává.
Hezké dopoledne!
Zdravím z pracovního procesu, mám toho tu teď celkem dost, takže vás moc nestíhám sledovat. My se máme s „Hugem“ moc dobře, jen nám taky trochu vadí pachy - nejhorší je již Jolmou zmiňovaný cigaretový kouř a pak taky ovocné čaje, které jsem měla tak ráda. Takže piju slabý černý a bylinkový.
Holky, které vás trápí nevolnosti, doufám, že se brzy přehoupnete do druhého trimestru a bude vám o 100 % líp ![]()
Dnes odpo se chystám na ko a už se nemůžu dočkat
Zítra dám vědět jak jsme dopadli.
ahoj devcata.
tak sem byla na KO u obc¨vodni dr, delala mi ekg a rikala, ze mam nejakou zvetsenou stitnou zlazu, tak me poslala na vysetreni a tam me objednali na 6:30 a ja si pripadam jak hypochondr, co furt lite po doktorech a vsude mi berou krev, takze mi asi zadna nezbyde a sem pekne nastvana a vubec si neuzivam tohle nejkrasnejsi obdoi myho zivota.
Noemmi nic si z toho nedělj, já jsem dnes ráno byla taky na krev na iterně, jelikož mi našli v krku cistu, zítra ve 12 mám přijít na výsledky a kontrolu aprý budu muset brát nějaký léky. Člověk nemá pokoj ani v těhu že? Místo aby si to užíval tak lítá jen po doktorech, ale hlavní je aby vše bylo ok.
mam novej metrik, musela sem si nejak zvednout naladu… neni krasnej?
Hlásím návrat z katastru..Cesta hrozná, málem jsem potupně vrhla v tramvaji
A nakonec jsem cestou zpátky sedla na jinou tramvaj a jela jsem na druhou stranu Prahy…Jako kdybych tady v Praze nežila už 5 let a denně nejezdila do práce MHD…No těhu-demence v plném proudu
![]()
noemmi Super metřík ![]()
noemmi a lindule2 Z těch doktorů si nic nedělejte..Aspoň víte, že nechtějí v těhu nic zanedbat ![]()
) nevolnosti - to je pěkná sviňárna - u prvního jsem je nezažila vůbec, tak jsem se strašně bála že to odskučím ted u toho druhýho… naštěstí to trvalo jen dva tejdny a naštěstí mám babičku v důchodě, takže mi hodně pomohla s Michalem… ale katastrofický scénáře typu co když mě bude blbě až do vánoc… jsem blbá měla jsem si dát větší rozestup (mezi dětma)… no není to med věnovat se prckovi v takovým stavu… takže přeju všem ať je vám co nejdřím dobře:o))))
tak zatím pá… jo a je mi 26 let:o)
Leno tak to tě obdivuju. To jsou snad lepší dvojčata… nevím asi bych to zvládla kdybych musela, ale jsem ráda že nemusím:o)))) mé zbožné přání je aby Michal začal chodit do schodů (bydlíme ve 4 patře bez výtahu) což před pár dny splnil (teda nechodí ale vezmu ho do náručí řev, vezmu ho za ruce že mu pomůžu, řev , tak ho pustím a on stylem pejska rychlostí blesku je nahoře:o)))) a druhé přání, aby se sám dokázal najíst… no nočník neřeším… vcelku je mi jedno jestli budu přebalovat prdelku jednu nebo dvě:o)
ale po 13 měsících to sis asi mákla… jo pokud se nepletu tak čekáš čtvrtý přírůstek… jak máš ty předchozí děti věkově od sebe??? asi jsi to už psala, ale na 100 stránek bohužel nemám čas:o)
Dobré popoledne,
nějak vás holky nestíhám moc číst tak s enezlobte.
My jsdeme na kontrolu zítra a trošičku jsem nervózní aby bylo vše jak má být.. no snad je to zbytečná starost.
Dneska jsem od rána celkem v pohodě, akorát jak je v praze zamračeno tak s em inechtělo z pelechu
takže jsem se musela přemáhat ![]()
Ale do práce se chodit musí takže jsem tu a holt se snažím normálně pracovat. Akorát jsem si objednala k obědu gnochi s kuřecím masem a rajskou omáčkou a dali mi tam tak tunu česneku
takže si musím jít koupit nějaké žvýkačky nebo se tu udusíme ![]()
Jinak bych řekla že je všechno fajn, piškot nejspíše roste a rsote.. jo včera jsem měla průvan v peněžence a koupila jsem si jednu podprdu a dvoje těhukalhotky
původně jsem chtěla těhupodprdu, ale paní mě odhadla dobře na to že potřebuju něco super pohodlného a tak mi dal aozkoušet těhu-kojo podprdu
a no jasně že mi byla a bezvadná je to Anita Maternity.. takže žádný kostice a už jen pohodlí
jsem moc ráda aspon mě to nikde netlačí a kupodivu to dělá i moc hezký tvar, to jsem nečekala ![]()
takže doufám že ji pořádně využiju, ještě je v ní kus místa kdyby mi chtěly prsa ještě poporůst
i když já doufám že už moc nee
mějte se hezky papa