prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
20.5.06 08:53

Bré ranko těhule lol: Tady je od rána krásně, hned mám lepčí náladu. Včera tady foukal děsnej vítr a občas pršelo.
jolma : Tak to mě mrzí. Mě teda růžový chutnalo. I když mi pak taky zůstala nějaká pachuť na jazyku, ale přičítám to tmu, že tělo nějak nemůže pochopit, že piju víno, kde není alkohol :roll: A včera jsem si dala nealko pivo a taky dobrý.
Terra Díky, poslala jsem ti SZ odpověď :wink:

Já jdu vzbudit manžela. Venku tam krásně a on by snad celej den prospal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.5.06 10:20

Krasne dobre ranko TEHULKY!!!
Tak jak se dneska mate? Ja opet v procesu, nastesti budu mit zase tri dny volnicko, tak si odpocinu!!! CO je noveho? Koukam ze jsem tady sama samotinka? Kdepak se toulate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.5.06 10:37

Ahojte
Terro no buď ještě všichni spí, nebo jsou někde v terénu :wink: . Taky poběžím, jen jsem chtěla nakouknout - mám úžasný volný den, tak se půjdu „vyvenčit“. Mějte se :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.5.06 13:37

JOLMO ahojky, to jsme moc nepokecaly, ale co se da delat, holt mate to stesti, ze mate volnicko a ja tady musim drepet do vecera, ale snad to taky preziju, uz mi to docela utika. Tak az nektera dorazite tak dejte echo :! :! :D :D je mi tady smutno :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.5.06 14:32

A kde pracuješ takhle na směny a na dlouho - jestli to není tajné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.5.06 18:31

Jolmo - delam recepcni v hotelu vis. Nekdy to je fuska, jindy zase hrozna nuda. Jako prave dneska uz jsem prolezla snad vsechny servery co jsou na netu, nastesti uz jdu za chvilku domu, uz se moc tesim :! :! :! :D :D dneska je totalne mrtvo i na miminu :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.5.06 18:37

Jo, na to jsem zapomněla, už si to myslím jednou říkala. :D . Tak vidíš, uteklo ti to… Mezitím jsme vyhráli hokej, utekl nám další den - my zítra jedem s tchány na výlet a v pondělí mě už po ránu čeká kontrolka :lol: :lol: :lol: - tak se měj hezky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.5.06 09:06

Bré ránko těhulky!
Zase tu dneska fouká vítr a je hnusně :roll: Takhle si teda jaro nepředstavuju :evil:
Včera manžel dotáhnul asi 5-ti kilovýho melouna, aby mi léto trochu připoměl a já za odpoledne snědla skoro půlku :lol: A Taky jsme se měřila v pase, mám už o 3 cm víc 8) Jak jste na tom vy? Já hubnu všude okolo, manžílek na mě nedávno nevěřícně koukal, když jsem vstávala z postele a říkal, že mi úplně zmizly ramena, ale pupek roste jak kdybych ho nafukovala :lol:

Dneska máme v plánu jet na Staromák, jestli budou promítat finále, ale nevím, nevím… Uvidíme, jak se na to bude Mimín tvářit.

Holky mám dotaz. Už několikrát jsem viděla takovej zvláštní kočárek-nekočárek. Byla to vlastně jen kontrukce a na mi byla přidělaná autosedačka-vajíčko. My máme to vajíčko od firmy Concord. Dá se někde koupit ta kontrukce nebo je to nějaká speciální jen pro nějaký typy autosedaček a jen od určitých výrobců? Pořád doma probíráme téma kočáreka oběma se nám do nákupu obyčejnýho kočárku nechce. Nejvíc chci malýho nosit ve vaku nebo v šátku, zvlášť když bude zima. Nedokážu si představit, jak se budu brodit sněhem s kočárkem. Navíc kočárek je dost neskladnej a zbytečně těžkej. A když budeme jezdit 200km k babičkám, tak kočárek by se nám do kufru ani nevešel :roll: Ale ta kontrukce asi ano, navíc si myslím, že je skládací…
Nevíte o tom něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
21.5.06 09:20

Ahoj všem,

tak jak psala Jolma - včera jsem byla v terénu, dnes mě čeká uklízecí den… :roll: :wink:

Noono , vajíčko se dá přidělat na podvozek od kočárku, buď přímo, nebo pomocí adaptérů.Ale pouze některé firmy dodávají zvlášť jen podvozky. Nevím, na jaký jde Concord, možná na Maxi-cosi. Ale jinak jsem na Novém andělu viděla v Chiccu tyhle vajíčka rovnou na podvozku a ten je asi určen jen na tento účel a nevím, jestli by se dal použít i na jinou autosedačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.5.06 09:31

Přeji krásný nedělní ránko,u nás byla v noci fujavice :evil: ,bojim,bojim :oops:
Noono,je to tak jak píše Sajsa,podvozek se prodává zvlášť k autosedačce , anebo je taky ve výbavě dražších kočárků,myslím ta autosedačka,která sedí na ten podvozek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.5.06 09:32

Sajsa My máme Concord Baboo.
Asi bude nejlepčí se zeptat někde v obchodě..
Asi dneska vyrazíme na Anděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.5.06 09:41

Noono, já jsem tenhle set viděla v obchodě Baby ráj v Plzni . Bohužel na inter. stránkách ho asi nemají (www.babyraj.cz ). Podle mě jde o set , takže autosedačka jiné značky se tam asi nedá připevnit. Stál asi 3900 Kč.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.5.06 09:58

apolena To jsem si mohla myslet :roll:
Teď jsem hledala na netu a na tu naší autosedačku se žádný podvozky nevyrábí :cry: Chjóóóó´, to jsem zase něco koupila… Škoda, že mě tohle nenapadlo dřív, mohla jsem vybrat jinou firmu… Mno jo, tak budeme přemýšlet dál, jak se vyhnout neskladnýmu kočárku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
21.5.06 10:12

Trochu jsem hledala a našla toto:

http://www.detskagalerie.cz/…23082938.jpg

Je na www.detskagalerie.cz

Jinak jsem se ptala mámy a říkala, že si myslí, že Concord na žádný podvozek nejde, ani si svůj nevozí, ale že se zeptá dealera, až dorazí. Ale že někdo to vozí napasované a připoutané na golfkách a že golfky snad i Concord má… A kdyby už ne, tak se jich dělá spousta. :wink: Musela bys to vyzkoušet, je fakt, že jsem takto dost lidí jezdit viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
21.5.06 10:26

Sajsa To vypadá dobře. Až na to, že já za tu autosedačku dala skoro stejně :evil:
Byla bys hodná, kdybys od mamky něco zjistila…Třeba to půjde napasovat do podvozku jiný firmy..
Já jdu vzbudit manžílka. Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital