Poradna duly
Jana Čurdová
Noono , kamenovat tě nebudu, jsem mírumilovný člověk…
Je to v podstatě tvoje věc, ale možná by bylo lepší, dodávat nikotin nějakou náhradní cestou, bez cigaret. I pokud je to závislost spíše fyzická a nepotřebuješ tedy cigaretu, ale nikotin, pak by to bylo přijatelné řešení…
Sajsa Na to jsem se už ptala, já už jednou nekouřila asi 2 měsíce. Pomohly mi nikotinový náplasti. Jenže to mi teď Dr. nedoporučuje. Spíš to když už ne přestat úplně, co nejvíc omezit… Tak se snažím, ale zatím to nevzdávám. Prostě vím, že NEMŮŽU kouřit..Už kvůli tomu malýmu..
Ale jde to težko ![]()
brokyno,nejsem přímo z Plzně,ale od Plzně! je mi 27 a také čekám své 1.miminko!
noono,já jsem byla také kuřačka.
ale předtím než jsem šla na svoje 1.IVF,tak jsem se rozhodla přestat. samotnou mě překvapilo,jak jsem to zvládla.
dnes nekouřím 9měsíců!
sslunicko Tak to gratuluju
Vím sama, jak je to hrozně těžký a takový lidi obdivuju…
Mopje švagrová taky kouřila, i když ne tolik, a přestala jakmile zjistila, že je těhotná… Já jsem se tak nějak v duchu modlila, že když budu těhotná, tak na to přestanu mít prostě chuť nebo mi to nebude chutnat-říká se to.. A ono nic ![]()
Takže musím bojovat sama…
Noono , umím si představit, jak je to těžké… Budu držet palečky, aby jsi to dokázala ![]()
Sajsa Ale mám tu největší motivaci, co můžu mít…miminko..Víc už mi příroda nepomůže, musím to zvládnout sama ![]()
Prosím, prosím… jak dostanu ten miminkovskej metřík pod svoje vzkazy???? Jsem nemehlo ![]()
Noono , je pravda, že je to teď, nebo nikdy… My ti budeme fandit, ju? ![]()
Brokyno , ten bb kód musíš vložit do svého podpisu, ale vlézt tam musíš ne přes Váš účet, ale tady z diskuze přes tu horní lištu - položka Nastavení..
Brokyna
Před tu internetovou stránku s tvým metříkem vlož
![]()
A jak říká Sajsa, nastavit tady v diskusi v nastavení ![]()
Noono , tak jo, držím všechny 4… Za chvíli už asi budu moci držet i 8…
![]()