Poradna duly
Jana Čurdová
Noono , zase to ber tak, že tohle je docela málo známá značka a Concord jsou jednoznačně jedny z nejlepších autosedaček, v testech dopadají velmi dobře… My jsme měli na Káju vajíčko od Chicco a asi tak od roka Concord myslím tenkrát Fix Max s polohovacím klínem.
Jdu makat
Papa
Ahoj holčiny, všechny vás moc zdravím . Moc se omlouvám,že jsem tu dlouho nebyla, ale nějak nám blbnul počítač, tak snad se to už zlapší.
Jinak ko proběhla 12května, kde mi vzali už krev a dostala jsem průkazku
Na ultrzvuku mi ukázal mimíska, na poprvé to bylo vidět dobře, chtěl to udělat ještě jednou kvůli měření ale to už bylo horší říkal, že se nějak pootočil dozadu takže měl po měření, taky říkal, že mám dělohu moc vepředu, ale ta by se měla do 14dnů otočit takže příště už by měl mimísek být vidět dobře. Podle jeho výpočtů podle poslední ms jsem byla 8+4 podla ultezvuku 9 tak si vyberte. TP je tedy 17.12., ale říkal, že to možná bude dřív. Chlap by to stejně chtěl až 24.12., že by to bylo prý hezký, tak se necháme překvapit. Jinak další ko 9.6.
A teď jdu dočítat co jsem zameškala, zatím papa
Ahojky Lindule ,
tak koukám, že nejlepší plánovači jsou fakt ti chlapi. Tvůj to chce 24.12. a ten můj mi zase ráno řekl, ať si klidně píšu do prosinčátek, ale mimísek bude lednáček, protože bude mít v letopočtu na konci 7 a to je šťastné číslo…
A prý si to s ním domluví… Tak jsem zvědavá… ![]()
SAJSA tak vidím, že je to všude stejné.on si to představuje asi takle, že se jako nají řízku a salátu pak jako já porodím a nakonec štědrého dne se opije, no prostě chlap. Já už jedno dítko mám v lednu a v prosinci jsem zase já, já to beru až bude ten správný čes tak to přijde no ne? Teda doufám. Jen mám strach aby to nebylo jako první porod, to se mám na co těšit.
Tak to si představuje celkem idylicky… Se salátem a řízkem pro tebe v tom taky počítá?
Taky si myslím, že mimi se narodí, až přijde jeho čas. Podruhé to bývá rychlejší, ne?
A taky víš, do čeho jdeš, i to dělá dost… ![]()
No s tím řízkem pro mě už asi moc nepočítá, to si ho radši sní sám určitě by řekl, že už to stajně nemá cenu, že dostanu klistýr a řízku by byla škoda. No já bych s tou rychlostí u druhého porodu moooooc ráda počítala, jenže po těch zkušenostech s tím prvním nevim,nevim , no musím doufat. Zase na druhou stranu si říkám, když jsem vydržela tu první hrůzu tak ten druhý bude brnkačka.
To je ale diskriminace.
Tak daleko řízek nestihne dojít, takže ti ho klidně může nechat… ![]()
Taky jsem zvědavá, poprvé to bylo dost dlouhé, ale aspoň už jsem si to zkusila a vím, co chci, nechci a tak… Takže to horší snad nebude..
![]()
Ahojte ![]()
Tak my za sebou máme výlet s tchánama /symbolicky do Křtin/, kde jsme jim teda řekli, že bude další vnouček či vnučka. Kupodivu se to obešlo bez slziček /babi už je přecitlivělá/ i kácení dědy…
Noono pro mě přemisťování vajíčka na konstrukci kočárku zá:,–(ní věc - autem se pohybujem 90% času a nsot se to dá v ruce tak první 2.měsíce - posledně jsem dopadla tak, že jsem kupovala konstrukci pod Maxi Cosi hned po 14-ti dnech, kromě toho jsme měli samo normální kočár. Teď mám vybraný tak dokonalý systém, že už mě snad nic nepřekvapí /leda dvojčata, ta by mi to trochu nabourala
/, ale chtěla jsem říct, že bys třeba mohla zkusit tohle vajíčko prodat a koupit třeba starší, i na netu se dost často objevuje nejvíc od Maxi Cosi - prodávají to po max roce používání, takže je to skoro zánovní a hlavně je to z mého pohledu fakt užitečné, protože většinou sebou žádného černocha nemám ![]()
Vím , že to tak daloko nedojde, ale víš jaký jsou chlapi, naboj já bych se nadal. Taky jsem to mnapoprvé měla dlouhé a celkem dost vyčerpávající, takže už taky vím co můžu čekat.Tenkrát, když jsem odcházela z porodnice, jediná moje slova byla, že mě tam už vživotě neuvidí a oni se jen smáli a asi věli proč. Taky bych si chtěla po těch zkušenostech vybrat, kde budu rodit, jsem z menšího města a nemocnice je tu jen jedna takže si vybírat moc nemůžu, ale co jsem slyšela, tak se to snad za těch šest let trochu zlapšilo.
Jolmo , tak to už máte oznamování skoro komplet za sebou, ne?
Budeme moc držet palce na zítřejší prohlídku, kdy jdeš?
Lindule , myslím, že to určitě bude lepší… Měla bych říci doufám, protože u nás to bylo taky dlouhé a vyčerpávající… Ale aspoň už vím, do čeho jdu. ![]()
No, dneškem jsme to ukončili
- některých reakcí jsem fakt bála a všechno proběhlo nad očekávání v klidu.
Doufám, že i títřejší kontrola - jdu hned 8,15, tak pak budu referovat a doufám, že samé pozitivní zprávy ![]()
Tak vidíš, splavný průběh…
Zítra budou určitě jen samé dobré zprávy…
Budeme se těšit… A popovídala sis s tím svým dr. minulý týden, jak jsi říkala, že ho uvidíš? ![]()
No popovídala… ale bohužel mi taky sdělil, že není schopen nahrát mi mimi na nějaký nosič - doufám, že aspoň fotka bude
. Máme teď ale dole to nové úžasné sono a tam jde strčit i flash, tak uvidím, jak zítra pochodím a když tak ještě než ho vrátíme, tak se samovyšetřím ![]()
To asi záleží na tom, co si k tomu připojí, ne?
Máš tu výhodu, že si to doděláš doma…
Ale je to zvláštní, už Káju mi nahrávali na VHS a v Gennetu nahrávají na CD, myslím…
No, já mám spíš pocit, že mi tím diplomaticky sdělil, že nemá čas na blbosti… tak nejde o život, že jo - i tak jsem po té návštěvě díky systému zdravotnictví a ministru Rathovi získala trapný pocit, že jsem parazit, který sice platí každý měsíc na zdravotní pojištění jak mourovatý, ale ty peníze mizí někde v černé díře a nemůžeš si vybrat, kam přijdou…Jako on si nestěžoval, pouze uvedl některá fakta.
No nic, půjdu asi sledovat hokej vleže
.