prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
24.5.06 17:30

Ahojky, ja se hlasim po velke pauze. Meli jsme problem s internetem - teda my neee, ale Telecom mel problem, ktery proste NESLO vyresit. Az kdyz jsme pisemne vypovedeli smlouvu, tak se uracili nam ho opravit, tak jen kvuli mne na mesic budeme v telekomacke pasti. Od cervence budeme pripojeni pres kabelovku, tak uz zadne problemy nebudou.

Jinak byla jsem u dr minuly ctvrtek, mimisek mel 16mm, bilo mu srdicko a byla jsem dle UTZ 8tt+2, takze vic, nez od posledni MS. Ale jsou to jen cisla, tak zustanu pri mem 8tt+4 :D

Je mi spatne od zaludku, boli mne prsa, mam zacpu - nic noveho, ze, tehulky???

Dalsi KO je 8.6. , pro Noonu do seznamku. Dr rikal, ze dostanu i tehu prukazku, tak kezby bylo vsechno ok :! :! :!

Jinak Vas vsechny zdravim a posilam pohlazeni na briska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
24.5.06 17:36

Ahoj holky,
tak jsem zase doma, dnes už bylo o něco tepleji, doufám, že teploty budou mít stoupající tendenci, včera byla zima, jak v ruském filmu… :wink:

Terri , mozeček dnes závidím já tobě, teď konečně mám trochu hlad i chuť k jídlu najednou, ale pro změnu na opravdu zdravé a vyvážené jídlo - hranolky s tatarkou a kečupem. :roll: Ale vzhledem k tomu, že moc nejím si je se zeleninou holt dám, třeba mi pak bude i líp… :wink:

Jinak musím souhlasit s náladama - protivná nejsem (teda snad :wink: ), ale brečím pomalu i u počasí. (teda, ne že by občas nebylo nad čím 8) )

Knížek mám víc - pěkná je Početí, těhotenství a porod od Miriam Stoppardové a teď jsem si koupila Zdravé těhotenství a přirozený porod od Ingeborg Stadelmann - je tam i to, co Noemmi nesnáší :wink: a já uznávám :) - tedy alternativní metody při porodu a v těhu - aromaterapie, homeopatie. Kniha je moc pěkně napsaná, autorka je porodní asistentka a k zamýšlení nad tím, co vlastně rodička prožívá ji vedl těžký porod třetího dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.5.06 18:45

Sajso u vás je teplo? No tak to by časem mohlo přijít k nám - tady dnes byla docela kosa… To Přirozené těhotenství mám taky, ale to jsem se Noemmi vůbec neodvažovala nabízet , přitom já jsem si posledně podle ní míchala masážní olejíčky :wink:
Mně má každým dnem, teda už skoro spíš hodinou rodit kočka a furt se k ničemu nemá - zjevně jsem nervóznější jak ona a dneska už mi volali i majitelé kocoura, tak doufám, že se mnou bude mít slitování a neschovává si to na noc :? - ale zas zítra je hezké datum - 25.5.06 - no, možná by mohla ještě den počkat na 26.5.06 :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
24.5.06 18:52

Holky, jsem uplne mimo, komu a kdy se podarilo zalozit nasi vlstni fotogalerku? Tak sup, sup, at je na co koukat. Musim snad taky nastudovat, jak se to dela....... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.5.06 19:01

Ha, tak nechci být neskromná, ale předevčírem jsem napsala na webmastry, ať nám to fotoalbum založí, neboť jsem nenašla jinou možnost - a i když jsem nedostala žádnou odpověď, tak mé přání bylo vyslyšeno, zřejmě, pokud někdo není „zručnější“ jak já :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.5.06 19:03

Stazko není to moc složité, na stránce s fotoalby najedeš na upload obrázku a vyjede ti taková stránka, kde si vybereš do kterého alba to přijde natáhnout a všechny další podrobnosti…
Jééé, to je super, hned tam něco umístím, ať tam není 0 obrázků :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.5.06 19:04

No, tak to písmo samozřejmě tučné být nemělo, sorry :oops: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
24.5.06 19:06

Tak tehulinky, ja jsem zase uplne auf. Ted jsem volala tomu memu soukr. dr, ze toho statniho nemuzu dohnat, a ze ma ten konec te moji neschopenky a ona mi sestricka rekla, ze uz to davno melo byt u nich a ze ted kdyz se mi neco stane, tak nejsem vubec nijak chranena, a ze bych nemusela ani dostat penizky, takze zitra musi drahousek dojit pro tu moji neschopenku - rict ze jsem treba u rodicu a donest ji tomu memu soukr. dr. abych byla v klidu. Jinak nevim nevim jak to dopadne, pekne jsem si to zamotala, to jsem ale holka sikovna co!!! TRDLO JSEM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.5.06 19:09

Ježíš Terro ti tě tak zbytečně nervují, si zajdeš pro jeden blbý papír a bude to… takové strašení :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
24.5.06 19:50

Jolmo , u nás dnes bylo odpoledne už celkem pěkně. Včera to byla hrůza :? :roll: Snad to nebyl jen vzorek, slunce se vrátí i zítra a doputuje i směrem na východ… :wink: Jinak Zdravé těhotenství, přirozený porod je úžasná knížka, já si podle ní ty olejíčky hodlám míchat taky, i proto jsem ji chtěla, homeo mám i spoustu jiných… :) Doufám s tebou, že číča se bude radši chtít v noci vyspat. Nebo porodí sama a ráno budete mít překvapení… :wink:

Terri s tou neschopenkou jsou to šašci.

Jinak já si asi dám jako před mnoha lety korálky do krabičky a budu ubírat podle toho, kolikrát se ještě do příštího víkendu vyspím. :roll:

Máme své fotoalbum? No, tak teď se naplno ukáže co v nás je. Jsem zvědavá, až budu vkládat fotky, kolik týdnů na tom strávím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
24.5.06 20:00

Jé, tak mi to trvalo asi 0.0001 týdne… :wink: :lol: Vložila jsem vám své první „miminko“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
24.5.06 20:03

Sajso, ahoj, pamatujes si na mne jeste? Jak se citis, tehulko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
24.5.06 20:06

Alinko ahojky!!! :lol:
To víš, že se pamatuju, taky jsem se na tebe holek ptala a říkaly, že máš rozbitý ten úžasný internet od Telecomu… :wink: :lol:

Mám se dobře, zhubla jsem kilo, ale dnes je mi celkem dobře (doufám, že to nezakřiknu… :roll: ). Jinak jsem byla minulý týden poprvé u dr. a zatím vše vypadá v pořádku, viděla jsem mimíska. :)

A jak se máš ty a miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
24.5.06 20:09

Mne byva spatne, ale nezvracim, musim mit porad neco v puse. Boli mne prsa a jsem porad unavena. Pred 2 tydny jsem spinila asi tyden, tak jsem se strasne bala, ale uz tyden je klid, mimisek mel ve ctvrtek 16mm a bilo mu srdicko. To mne hodne potesilo. A co Tvuj mimisek? Jak je dlouhy? Videla jsi ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
24.5.06 20:24

Tak to jsme na tom podobně (zase :wink: ), nezvracím, ale není mi úplně dobře a nemám moc chuť k jídlu… :roll:

Mimi jsem viděla - minulé úterý měřilo 13,1 mm - takže velikost naprosto odpovídající „stáří“ :wink: Srdíčko tlouklo, bylo to moc hezké… Vzala bych si tu obrazovku domů. 8) S celým přistrojem by se mi ale tahat nechtělo, takže smůla. 8) :lol:

Jsem ráda, že u vás to také vypadá dobře, špinění je prý v těhu celkem časté, dokud to není jasná krev, není prý důvod k panice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí