Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, ja se hlasim po velke pauze. Meli jsme problem s internetem - teda my neee, ale Telecom mel problem, ktery proste NESLO vyresit. Az kdyz jsme pisemne vypovedeli smlouvu, tak se uracili nam ho opravit, tak jen kvuli mne na mesic budeme v telekomacke pasti. Od cervence budeme pripojeni pres kabelovku, tak uz zadne problemy nebudou.
Jinak byla jsem u dr minuly ctvrtek, mimisek mel 16mm, bilo mu srdicko a byla jsem dle UTZ 8tt+2, takze vic, nez od posledni MS. Ale jsou to jen cisla, tak zustanu pri mem 8tt+4 ![]()
Je mi spatne od zaludku, boli mne prsa, mam zacpu - nic noveho, ze, tehulky???
Dalsi KO je 8.6. , pro Noonu do seznamku. Dr rikal, ze dostanu i tehu prukazku, tak kezby bylo vsechno ok
![]()
Jinak Vas vsechny zdravim a posilam pohlazeni na briska!
Ahoj holky,
tak jsem zase doma, dnes už bylo o něco tepleji, doufám, že teploty budou mít stoupající tendenci, včera byla zima, jak v ruském filmu… ![]()
Terri , mozeček dnes závidím já tobě, teď konečně mám trochu hlad i chuť k jídlu najednou, ale pro změnu na opravdu zdravé a vyvážené jídlo - hranolky s tatarkou a kečupem.
Ale vzhledem k tomu, že moc nejím si je se zeleninou holt dám, třeba mi pak bude i líp… ![]()
Jinak musím souhlasit s náladama - protivná nejsem (teda snad
), ale brečím pomalu i u počasí. (teda, ne že by občas nebylo nad čím
)
Knížek mám víc - pěkná je Početí, těhotenství a porod od Miriam Stoppardové a teď jsem si koupila Zdravé těhotenství a přirozený porod od Ingeborg Stadelmann - je tam i to, co Noemmi nesnáší
a já uznávám
- tedy alternativní metody při porodu a v těhu - aromaterapie, homeopatie. Kniha je moc pěkně napsaná, autorka je porodní asistentka a k zamýšlení nad tím, co vlastně rodička prožívá ji vedl těžký porod třetího dítěte.
Sajso u vás je teplo? No tak to by časem mohlo přijít k nám - tady dnes byla docela kosa… To Přirozené těhotenství mám taky, ale to jsem se Noemmi vůbec neodvažovala nabízet , přitom já jsem si posledně podle ní míchala masážní olejíčky ![]()
Mně má každým dnem, teda už skoro spíš hodinou rodit kočka a furt se k ničemu nemá - zjevně jsem nervóznější jak ona a dneska už mi volali i majitelé kocoura, tak doufám, že se mnou bude mít slitování a neschovává si to na noc
- ale zas zítra je hezké datum - 25.5.06 - no, možná by mohla ještě den počkat na 26.5.06
.
Holky, jsem uplne mimo, komu a kdy se podarilo zalozit nasi vlstni fotogalerku? Tak sup, sup, at je na co koukat. Musim snad taky nastudovat, jak se to dela....... ![]()
Ha, tak nechci být neskromná, ale předevčírem jsem napsala na webmastry, ať nám to fotoalbum založí, neboť jsem nenašla jinou možnost - a i když jsem nedostala žádnou odpověď, tak mé přání bylo vyslyšeno, zřejmě, pokud někdo není „zručnější“ jak já
![]()
A Stazko není to moc složité, na stránce s fotoalby najedeš na upload obrázku a vyjede ti taková stránka, kde si vybereš do kterého alba to přijde natáhnout a všechny další podrobnosti…
Jééé, to je super, hned tam něco umístím, ať tam není 0 obrázků
![]()
Tak tehulinky, ja jsem zase uplne auf. Ted jsem volala tomu memu soukr. dr, ze toho statniho nemuzu dohnat, a ze ma ten konec te moji neschopenky a ona mi sestricka rekla, ze uz to davno melo byt u nich a ze ted kdyz se mi neco stane, tak nejsem vubec nijak chranena, a ze bych nemusela ani dostat penizky, takze zitra musi drahousek dojit pro tu moji neschopenku - rict ze jsem treba u rodicu a donest ji tomu memu soukr. dr. abych byla v klidu. Jinak nevim nevim jak to dopadne, pekne jsem si to zamotala, to jsem ale holka sikovna co!!! TRDLO JSEM!!!
Ježíš Terro ti tě tak zbytečně nervují, si zajdeš pro jeden blbý papír a bude to… takové strašení ![]()
Jolmo , u nás dnes bylo odpoledne už celkem pěkně. Včera to byla hrůza
Snad to nebyl jen vzorek, slunce se vrátí i zítra a doputuje i směrem na východ…
Jinak Zdravé těhotenství, přirozený porod je úžasná knížka, já si podle ní ty olejíčky hodlám míchat taky, i proto jsem ji chtěla, homeo mám i spoustu jiných…
Doufám s tebou, že číča se bude radši chtít v noci vyspat. Nebo porodí sama a ráno budete mít překvapení… ![]()
Terri s tou neschopenkou jsou to šašci.
Jinak já si asi dám jako před mnoha lety korálky do krabičky a budu ubírat podle toho, kolikrát se ještě do příštího víkendu vyspím. ![]()
Máme své fotoalbum? No, tak teď se naplno ukáže co v nás je. Jsem zvědavá, až budu vkládat fotky, kolik týdnů na tom strávím… ![]()
Jé, tak mi to trvalo asi 0.0001 týdne…
Vložila jsem vám své první „miminko“ ![]()
Sajso, ahoj, pamatujes si na mne jeste? Jak se citis, tehulko?
Alinko ahojky!!! ![]()
To víš, že se pamatuju, taky jsem se na tebe holek ptala a říkaly, že máš rozbitý ten úžasný internet od Telecomu…
![]()
Mám se dobře, zhubla jsem kilo, ale dnes je mi celkem dobře (doufám, že to nezakřiknu…
). Jinak jsem byla minulý týden poprvé u dr. a zatím vše vypadá v pořádku, viděla jsem mimíska. ![]()
A jak se máš ty a miminko?
Mne byva spatne, ale nezvracim, musim mit porad neco v puse. Boli mne prsa a jsem porad unavena. Pred 2 tydny jsem spinila asi tyden, tak jsem se strasne bala, ale uz tyden je klid, mimisek mel ve ctvrtek 16mm a bilo mu srdicko. To mne hodne potesilo. A co Tvuj mimisek? Jak je dlouhy? Videla jsi ho?
Tak to jsme na tom podobně (zase
), nezvracím, ale není mi úplně dobře a nemám moc chuť k jídlu… ![]()
Mimi jsem viděla - minulé úterý měřilo 13,1 mm - takže velikost naprosto odpovídající „stáří“
Srdíčko tlouklo, bylo to moc hezké… Vzala bych si tu obrazovku domů.
S celým přistrojem by se mi ale tahat nechtělo, takže smůla.
![]()
Jsem ráda, že u vás to také vypadá dobře, špinění je prý v těhu celkem časté, dokud to není jasná krev, není prý důvod k panice. ![]()