prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
31.5.06 14:03

ahojky,tak se hlásím z kontroly.
všechno je v pořádku. Mimi má už 3cm (za týden 1cm) už jsem viděla jak se hýbe,mám fotečku,ale je malinká,tak by při přefocení nebylo nic vidět. ale je na ní vidět,kde budou nožičky,ručičky a srdíčko krásně bilo!
doktor mi nabral krev,prý a´t máme příšte co napsat do průkazky!
hlásím,že další KO 16.6.2006,to už dostanu průkazku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
31.5.06 14:36

HOj HOj tehulinky, tak jak se dneska mate?
ja mam krasny den, hned po ranu jsem davala echo do diskuze „Tehotna“ protoze se dnes v noci a brzo rano dvoum tehulkam narodily holcicky, tak jsem mela krasne probuzenicko, jsem uplne na mekko. Obe mely krasny a rychly porod, coz je super. Doufam, ze my je budeme nasledovat taky s rychlymi porudky :wink:

Jinak od rana mi neni dobre, teda je, ale beham asi 30× na wc, cokoliv snim tak to asi pindovi nechutna, protoze ihned probiha zpetna reakce, tak se bojim pit i vodu :cry: nevim, co by si prcek predstavoval za stravu. A to jsem si myslela, ze uz je po vsem :( :( a co u vas noveho zlaticka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
31.5.06 16:48

Sslunicko, Apoleno gratuluji :! :! :! Nic krasnejsiho si nemuzete prat, nez mit kontrolu v poradku!

Holky, je tady vubec nekdo, komu neni spatne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
31.5.06 18:00

Asi ne, me je spatne i z pohledu na jidlo!!! :roll:

Holky, a taky vas nekdy trochu boli bricho? Myslim podbrisek a tak to tam kolem mimiska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
31.5.06 18:03

Ahoj těhulky,

tak mě už od žaludku špatně moc není, ale zase pro změnu, abych se asi nenudila, mám nějak nízký tlak, dnes jsem sebou málem švihla - chtěla jsem napřed dodělat oběd a pak teprve si lehat s nohama nahoru ale nedalo se, málem jsem na gauč nedošla… :roll:

Kočárek kupovat nebudeme, máme po Káje Hartana a to byl opravdu pěkný kočár (no, ještě je… :wink: ), koupím šátek a budu přemýšlet o dvoumístném Croozerovi, ten by se mi celkem líbil. Ten co si vybrala Noona je pěkný, máma prodává i Deltima, tak jsem ho viděla ve skutečnosti a kdybych chtěla nějaký kupovat, o Ligeru bych určo uvažovala. Inglesiny jsou taky pěkné, Magnum párkrát někomu objednávali, líbí se mi moc, jen si myslím, že pak na sesli už je to poměrně vysoký kočár a asi bych chtěla pak už spíš nějaký nižší sporťák, takže toto mě odrazuje. Navíc po zkušenostech bych už asi do klasika hlubokého kočáru nešla - Kája v něm jezdila 3 měsíce, měli jsme krásný Chicco a prodávali jsme ho zánovní, protože z něj potvora neviděla ven, muž ji naučil, že ji nesl a ona to pak vyžadovala i po mě, což s nákupem nešlo… :roll: Takže jsme koupili Hartana, je nízký a pokud se vyndá vložná taška, krásně viděla ven a bylo po problému.

Apoleno , gratuluji k dobrým výsledkům screeningu, já jedu v úterý na odběry a za 14 dní na ten UTZ, tak jsem napnutá…

Rovněž sslunicku gratuluji k úspěšné kontrole a Brokyno, ty nesmutni, já fotku taky ještě nemám, na UTZ jsem byla, ale neměla jsem drobné, takže jsem si o ní radši neříkala, abych pak neběhala od čerta k ďáblu a nežebrala o drobné… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
31.5.06 18:38

Poslušně hlásím, že mě je chvíli dobře, když se najím, tak asi 15-20min. Teď jsem vyrobila těstovinový salát, kterým jsem se narvala k prasknutí, takže si ten pocit, že mi je dobře budu chvíli užívat :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
31.5.06 18:47

Tak já hlásím,že mě je dobře :lol: ,až na občasné vrhání,když vidím nějaký krvavý úraz,otevřenou ránu :evil: ,před těhu mi to nevadilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
31.5.06 19:31

neco sem skousla a hned je mi lepsi. asi musim porad zrat!!!! :roll: :oops: :roll:

Jdeme zkolaudovat bytecek nasim kamosum, tak se tu mejte hezky a dobrou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.6.06 07:25

Přeji krásné ránko!

Alinko,já hlásím,že mi je většinou dobře. Občas se mi stane,že mám žaludek na vodě a tak jednou za týden,někdy i déle zvracím.
Ale tak v celku bych řekla,že mi je fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
1.6.06 08:15

Zdravím a mám dotaz : je někde krásné ráno :?: :?: :?: :roll: Tady to chvilinku vypadalo, že sice bude kosa, ale aspoň slunečno, nicméně nyní se vše vrací do starých kolejí a kromě kosy se chystá i na déšť. A mě bylo hned po vstanutí tak blbě, že do snídaně jsem se musela nutit :( . Tak nějak jsem včera vzpomínala, jaké bylo léto při mém posledním těhotenství a došla jsem k názoru, že stejné - tedy na nic :evil: . Navíc jsme dělali střechu a při přívalech deště nám teklo do baráku a stékaly kapky po stěnách a pak někde kapaly, takže jediné místo, kde se dalo klidně spát bylo v koupelně na zemi /no minimálně tohle nám letos nehrozí/. Pak se to uklidnilo přesně do okamžiku, kdy jsem se vrátila s malým z porodnice - do té doby teplo, od té doby ač v září parádní kosa - no, ani na to si letos nebudu moct stěžovat - takže vlastně v každém případě jsem-jsme na tom tentokrát líp :wink: , ač to tak nevypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.6.06 09:21

Hezké ráno,
tak do krásného má to dnešní daleko i u nás, zima je slušná… A slunce někde na dovolené. :roll: Už se moc těším, až bude krásně, teplo, ale skoro to vypadá, že letos ne… Když jsem byla naposledy těhu, bylo léto krásné a teplo bylo až do října. Takže kdyby se to chtělo zopakovat, neprotestuju… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
1.6.06 09:53

No, mohli bychom udělat malou anketu jaké měl kdo léto v těhu a pak z toho udělat nějaký pravděpodobnostní průběh toho letošního :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.6.06 09:59

No, možná by to byla úspěšnější předpověď než ty dlouhodobé obvykle bývají… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
1.6.06 10:07

No právě… Tak holky sem s vašimi „těhotnými“ léty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.6.06 10:16

Jo, dáme to dohromady a uvidíme. Jen když tak sleduju trend posledních dnů, moc nás sem nechodí, tak bychom s tou prognózou taky mohly být hotové na podzim… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí