Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,tak se hlásím z kontroly.
všechno je v pořádku. Mimi má už 3cm (za týden 1cm) už jsem viděla jak se hýbe,mám fotečku,ale je malinká,tak by při přefocení nebylo nic vidět. ale je na ní vidět,kde budou nožičky,ručičky a srdíčko krásně bilo!
doktor mi nabral krev,prý a´t máme příšte co napsat do průkazky!
hlásím,že další KO 16.6.2006,to už dostanu průkazku!
HOj HOj tehulinky, tak jak se dneska mate?
ja mam krasny den, hned po ranu jsem davala echo do diskuze „Tehotna“ protoze se dnes v noci a brzo rano dvoum tehulkam narodily holcicky, tak jsem mela krasne probuzenicko, jsem uplne na mekko. Obe mely krasny a rychly porod, coz je super. Doufam, ze my je budeme nasledovat taky s rychlymi porudky ![]()
Jinak od rana mi neni dobre, teda je, ale beham asi 30× na wc, cokoliv snim tak to asi pindovi nechutna, protoze ihned probiha zpetna reakce, tak se bojim pit i vodu
nevim, co by si prcek predstavoval za stravu. A to jsem si myslela, ze uz je po vsem
a co u vas noveho zlaticka?
Sslunicko, Apoleno gratuluji
Nic krasnejsiho si nemuzete prat, nez mit kontrolu v poradku!
Holky, je tady vubec nekdo, komu neni spatne???
Asi ne, me je spatne i z pohledu na jidlo!!! ![]()
Holky, a taky vas nekdy trochu boli bricho? Myslim podbrisek a tak to tam kolem mimiska…
Ahoj těhulky,
tak mě už od žaludku špatně moc není, ale zase pro změnu, abych se asi nenudila, mám nějak nízký tlak, dnes jsem sebou málem švihla - chtěla jsem napřed dodělat oběd a pak teprve si lehat s nohama nahoru ale nedalo se, málem jsem na gauč nedošla… ![]()
Kočárek kupovat nebudeme, máme po Káje Hartana a to byl opravdu pěkný kočár (no, ještě je…
), koupím šátek a budu přemýšlet o dvoumístném Croozerovi, ten by se mi celkem líbil. Ten co si vybrala Noona je pěkný, máma prodává i Deltima, tak jsem ho viděla ve skutečnosti a kdybych chtěla nějaký kupovat, o Ligeru bych určo uvažovala. Inglesiny jsou taky pěkné, Magnum párkrát někomu objednávali, líbí se mi moc, jen si myslím, že pak na sesli už je to poměrně vysoký kočár a asi bych chtěla pak už spíš nějaký nižší sporťák, takže toto mě odrazuje. Navíc po zkušenostech bych už asi do klasika hlubokého kočáru nešla - Kája v něm jezdila 3 měsíce, měli jsme krásný Chicco a prodávali jsme ho zánovní, protože z něj potvora neviděla ven, muž ji naučil, že ji nesl a ona to pak vyžadovala i po mě, což s nákupem nešlo…
Takže jsme koupili Hartana, je nízký a pokud se vyndá vložná taška, krásně viděla ven a bylo po problému.
Apoleno , gratuluji k dobrým výsledkům screeningu, já jedu v úterý na odběry a za 14 dní na ten UTZ, tak jsem napnutá…
Rovněž sslunicku gratuluji k úspěšné kontrole a Brokyno, ty nesmutni, já fotku taky ještě nemám, na UTZ jsem byla, ale neměla jsem drobné, takže jsem si o ní radši neříkala, abych pak neběhala od čerta k ďáblu a nežebrala o drobné… ![]()
Poslušně hlásím, že mě je chvíli dobře, když se najím, tak asi 15-20min. Teď jsem vyrobila těstovinový salát, kterým jsem se narvala k prasknutí, takže si ten pocit, že mi je dobře budu chvíli užívat
.
Tak já hlásím,že mě je dobře
,až na občasné vrhání,když vidím nějaký krvavý úraz,otevřenou ránu
,před těhu mi to nevadilo ![]()
neco sem skousla a hned je mi lepsi. asi musim porad zrat!!!!
![]()
Jdeme zkolaudovat bytecek nasim kamosum, tak se tu mejte hezky a dobrou!!
Přeji krásné ránko!
Alinko,já hlásím,že mi je většinou dobře. Občas se mi stane,že mám žaludek na vodě a tak jednou za týden,někdy i déle zvracím.
Ale tak v celku bych řekla,že mi je fajn!
Zdravím a mám dotaz : je někde krásné ráno
Tady to chvilinku vypadalo, že sice bude kosa, ale aspoň slunečno, nicméně nyní se vše vrací do starých kolejí a kromě kosy se chystá i na déšť. A mě bylo hned po vstanutí tak blbě, že do snídaně jsem se musela nutit
. Tak nějak jsem včera vzpomínala, jaké bylo léto při mém posledním těhotenství a došla jsem k názoru, že stejné - tedy na nic
. Navíc jsme dělali střechu a při přívalech deště nám teklo do baráku a stékaly kapky po stěnách a pak někde kapaly, takže jediné místo, kde se dalo klidně spát bylo v koupelně na zemi /no minimálně tohle nám letos nehrozí/. Pak se to uklidnilo přesně do okamžiku, kdy jsem se vrátila s malým z porodnice - do té doby teplo, od té doby ač v září parádní kosa - no, ani na to si letos nebudu moct stěžovat - takže vlastně v každém případě jsem-jsme na tom tentokrát líp
, ač to tak nevypadá…
Hezké ráno,
tak do krásného má to dnešní daleko i u nás, zima je slušná… A slunce někde na dovolené.
Už se moc těším, až bude krásně, teplo, ale skoro to vypadá, že letos ne… Když jsem byla naposledy těhu, bylo léto krásné a teplo bylo až do října. Takže kdyby se to chtělo zopakovat, neprotestuju… ![]()
No, mohli bychom udělat malou anketu jaké měl kdo léto v těhu a pak z toho udělat nějaký pravděpodobnostní průběh toho letošního ![]()
No, možná by to byla úspěšnější předpověď než ty dlouhodobé obvykle bývají… ![]()
Jo, dáme to dohromady a uvidíme. Jen když tak sleduju trend posledních dnů, moc nás sem nechodí, tak bychom s tou prognózou taky mohly být hotové na podzim… ![]()