Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, v mojí knížce to fakt dělí do 12.týdne života plodu. Píší je jednotlivé trimestry nejsou stejně dlouhé. Já si taky pořád myslím, že prostě do 12.týdne je první trimestr, ale je pravda, že kdyby stejně dlouhé byly, pak bychom byly těhotné ne 42 týdnů, ale 36. Takže podle Miriam Stoppard první do 14.týdne, druhý do 28. týdne a třetí do 40.týdne. I když si myslím, že je to nakonec jedno, protože příval energie stejně přijde až bude chtít a ne podle kalendáře. ![]()
Holky já myslím, že to Sajsa myslela tak, že jí přestane být blbě až od 12.týdne stáří plodu, což je cca ten 15.týden těhu… Mě už teda taky začíná být pomalu líp…
Akorát s tím holičem jsem dopadla blbě - mě asi jak zatemňují mozek těhotenské hormony, tak se nedokážu účinně bránit, takže jsem se nechala ostříhat až moc a celkem slušnou barvu jsem změnila na řvavě červenou /protože jsem prostě nějak po ránu nedokázala odporovat holičce/, což mělo za následek, že jsme se hned po příchodu pohádali s chlapem /on teda není žádné měřítko, nejradši by byl, kdybych chodila šedovlasá a nestříhaná
/ a valila jsem pro jinou barvu, která by to ztlumila… Vlasy dorostou za chvilku, ale za tu lítost a ty slzy mi to nestálo a jsem naštvaná sama na sebe…
![]()
Jolmo , nebude to tak hrozné s těma hormonama, pochopila jsi to dobře. Jasně že si nechci nastavovat těhu na 42 týdnů… ![]()
S holičema to znám. Taky jsem na tom už několikrát byla podobně a ani jsem nebyla těhu. Člověk si říká, to je dobrý, jen jinak učesaný a doma bych pak fackovala zrcadlo… Ale teď mám dobrou holičku, takže jsem nefackovala dlouho. Krize by mohla nastat, až bude těhu ona a zapomene to, ale zatím jsem v klidu… ![]()
Mě ten dnešek ale fakt s…e - od rána jsem tušila, že nebude dobře - našli jsme před vchodem rozpláclého našeho kocoura, takového obyč. moura, který tu s náma ale v pohodě přežíval 12 let a teď zřejmě doplatil na svou počínající hluchotu
. No a pak v té skoroagónii, kdy v noci špatně spím, jelikož mi svítí do ložnice měsíc, což nesnáším /a to prej má být jako moje planeta
/, jdu já vůl k holiči, abych z toho měla celorodinné trauma na několik příštích dní
![]()
Jo, den blbec.
Občas se vyskytne, nejlepší by bylo zůstat doma a nevylézat. Což ne vždy jde… ![]()
O volby je prý nebývalý zájem - už byla volit pětina voličů…
Doufám, že to bude ku prospěchu věci… ![]()
Já půjdu ráno… měla jsem tu dvě návštěvy a teď už fakt nikam nejdu - mám zas teplotu /tu mám furt, ale večer o tom vím víc a většinou mám i zimnici/ a tady fučí jak blázen a je hnusně… uvařím si čajíček a půjdu si někde smutnit ![]()
No, já se chtěla zeptat, jestli jsi volby odbyla v rámci dne blbec, nebo jsi to odložila…
Tím líp, že…
Smutnění je někdy úleva… Ale říkej si, že než se mimi narodí budeš zase vlasatá… A barva, ta se předělá cobydup. ![]()
já to vím, že budu vlasatá už za 3.týdny
- ale ještě by to někdo měl vysvětlit mému chlapovi
![]()
No, ono bude lepší, když tam ten hlas hodím zítra uklidněná - ještě ybch se spletla ![]()
Neboj, ono ho to přejde. Ti chlapi jsou někdy divní… Kdyby to bylo něco jiného, ale vlasy rostou…
No, já jsem si říkala, že zítra to bude lepší, abys tam v rozčilení nehodila Parouba - jsou hned za 9… ![]()
Divní? to je teda v tomhle případě slabé slovo… ach jo
.
Neboj, já už z domu ponesu to správné číslo, tam nerada machinuju a podezírám ty nudící se osoby, že pak tajně přepočítavaj odpadkové koše
![]()
Jo a nebo by to mohli vyměnit…
Taky chodím jen s jedním lístkem. ![]()
No vidíš, tak tahle eventualita s výměnou mě teda vůbec nenapadla
![]()
No, tak předpokládám, že to je vysoce nepravděpodobné, ale když jsem dnes byla u nás, v komisi byli samí důchodci, tak mě napadlo, že ještě že ty lístky nenesu, aby to pak neměnili za komanče…
Vyhodím si je pěkně sama - upečem si na nich buřty. ![]()
Jsem se ještě nedostala k tomu čaji… chce se mi děsně spát, dneska jsem to nestihla odpoledne a s tou špatnou nocí… Ale chtěla bych se dívat večer na TV, tak nevím, co zvítězí
Potřebovala bych s ní „mluvit“, ať se mi, prosím, ozve na mail nebo icq… Díky.