prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
4.6.06 11:42

Noono ,
asi to tak bude. A když k tomu připočteme vysokou nezaměstnanost v některých regionech, tedy lidi, kteří jsou často závislí na dávkách, je to celé… :roll:

Teď jsem koukala na TXT, prý bude Paroub napadat volby podle zákona o vytápění a dodávce teplé vody… Spletl si čísla zákonů. To mě celkem pobavilo… :wink:

Jojo, vy prvorodičky budete hodně, hodně nakupovat… My většinou jen vyndavat, prát a omývat. :lol: Ale pár pěkných, kvalitních kousků si taky pořídíme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.6.06 11:56

Ten Paroub je děs!!! Já nechápu, že ho lidi chtějí - a chtějí ho, dostal spolu s Topolánkem nejvíc preferenčních hlasů. Když se člověk dívá, jakými lidmi se obklopuje - a stejně mu to všechno jen zvyšuje popularitu. Někdy si říkám, jestli by snad pro nás nebyla lepší osvícenská monarchie, co myslíte? 8O
Jo a k tý výbavičce- ještě s tím oprašováním počkám, dokud nebudu vědět, jestli to bude chlapeček nebo holčička. A pak se do toho pustím. Mám tuny věcí, neroztříděných, takže to bude martyrium :? A taky prodám terénní sporťák a pořídím něco lehkýho, bez nafukovacích koleček a všech možnejch funkcí, protože jsem se s tím úžasným kočárem nadřela jak mezek :wink:
 ginny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.6.06 12:02

Takže Paroub bude skutečně podávat žalobu na neplatnost voleb???
No tak to bude mazec :lol:

Mno jo, vy budete jen oprašovat a my prvorodičky budeme vymetat pěněženky :roll:
Ale naštěstí existují budoucí prarodiče, kteří nám už pomalu nakupují výbavičku :wink: Mám z toho hroznou radost. To, že se budou snažit pomoct, jsem tak nějak počítala..Ale že tchýně nám koupí postýlku s matrací, nebesy a povlečením, tak to jsem nečekala ani ve snu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
4.6.06 12:04

Dobre ránko děvčata, vlastně už skoro poledne, ale my strašně pozdě vstávali :oops: Včera bylo mimořádně pěkně, tak jsme celý den výletovali, aspoň jsem se nenervovala doma u zpráv. Stejně chytáme jen ct24 přes net a včera tam byl takový nával, že to furt padalo. Z těch voleb jsem teda hodně rozpačitá, to vypadá, že za chvíli budou další :(
Noono, jestli ti můžu radit, tak si k tomu seznámku vem ještě na nákupy nějakou mamku, co už dítě má. Já jsem to takhle udělala a ty počty věcí mi seškrtala asi na třetinu a některé škrtla úplně a to co jsme nakonec pořídili nám bohatě stačilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.6.06 12:23

Přeju vám hezké popoledne… z Moravy :oops: - stydím se za všechny své spoluobčany, ale holt podle vybarvení mapky je to tak, jak to bylo už za komoušů - snad se Čechy neurazí, když řeknu, že tady je prostě ta dělná část , tedy spíše dělnická část republiky a tomu odpovídá i IQ osazenstva. Mě může jen těšit, že v mém volebním obvodu vyhrála o 3 hlasy ODS :lol: , tak to jsem já a naši dva sousedi-doktoři /můj muž patří do jiného volebního obvodu/. Bohužel, Paroub to s těma dělňasama umí, takže místo aby jim z něho bylo špatně jak je ubohý, tak oni ve své prostotě mu budou ještě u pivka tleskat, jak to tomu Mírovi nandal v tom projevu :roll: :evil: . Pro mě je to ubohý samolibý ješitný chlap, který neumí ani prohrávat, onuce, která mi nestojí ani za zvýšenou hladinu adrenalinu… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
4.6.06 12:40

Ahojky, teeeda - des, ty volby :! :! :! Tak jsem si to nepredstavovala! Jolmo, mluvis mymi slovy, ja jsem taky BOHUZEL reprezentant Severni Moravy a stydim se za nase volice. To, jakou tecku za volbami dal Paroubek je trapne a neprofesionalni. Ten jeho projev byl diktatorskym a ubohym projevem…

Co bude dal???? :roll:

Jinak Vas zdravim z destiveho pocasi, mame 11stupnu - parada, co? Topime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.6.06 12:43

No, co bude dál? To se teda uvidí, někteří budou brečet, že je poškodila kampaň, ale přitom jim půjde o korýtka, tak se možná budou chtít domluvit, a někteří budou konstruktivní hned od začátku - jako např. Bursík, pokud teď někdo sledujete Moravce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.6.06 12:46

Pra:,–(ko Díky za tip. Asi až zase pojedem k mámě, tak ten seznam vezmu s sebou a ona mi to už seškrtá :wink:
jolmo Moje řeč :evil: Je to smutný, ale to tak :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.6.06 12:48

Krasne popoledne tehulinky,
hlasim se az ted, jelikoz jsem mela takove prace, ze jsem si rikala, ze to asi nikdy nezkonci, vcera jsem byla s drahouskem na veceri, tak jsme hodili rec, ale myslim, ze to bude mit stejny ucinek jako jindy. Ze to bude chvilku ok a potom zase bude mit toulave boty, ale rikal, ze to bude jen do te doby, nez se narodi prcek - tak jsem fakt hodne zvedava :! :! 8O 8O Vcera jsem si na vece dala spenat, teda presneji receno - testoviny se spenatem a smetanou a kurecim masem - no jo, vim ze se nema, ale na netu jsem cetla, ze v tehlech tydnech je spenat zdravy, tak nevim :oops: :oops: :oops: kazdopadne jsem dorazila domu a vsechno vyhodila, takze to byla moje prvni a posledni akce se spenatem. Nechci ho uz ani videt. :( :( :( :( :( :( :( Akorat me dneska cely den hrozne boli zaludek, jak jsem si ho asi pekne podrazdila, jak cele tehu mi je spatne, tak vecer jsem myslela, ze je muj konec, jako bych do sebe nalila litr vodky :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.6.06 12:49

Terra
Tak to ti fakt nezávidím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
4.6.06 12:49

Nesleduji, manzel sedi u TV…ja uz nemam na to nervy. Vcera jsme to vsechno sledovali skoro do pulnoci!

Nakonec budou volby znova, kdyz neprojde duvera vlade…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
4.6.06 12:50

Holky, vy se omlouvat za Moravu nemusíte, vždyť víme, jak jste volily… :)

Bursík byl dobrý už včera, když Paroubovi vzkázal, že nebudou zvedat telefony. :wink: Je to ale síla, fakt, byla bych pro většinový systém, vítěz voleb by měl vládnout a ukázat, jak plní sliby a co dokážou, ne se dohadovat s Paroubkem a Filipem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.6.06 12:52

Ahoj Terri - možná že to bude s chlapem za chvíli stejné, ale podle mě je důležité, že jste o tom vůbec dokázali mluvit - něco mu v palici určitě zůstane :wink: .
Na špenát mám od prvního těhu stejný názor - do té doby jsem ho milovala, ale pak jsem ho v půlce prvního těhu jednou vyhodila a od té doby ho nemusím - resp.takový ten klasický zadělávaný - když je to nať dělaná z čerstvého zboží, zapečená v jiné pochutině apod., tak to mi nevadí…
Pra:,–(ko dobré zrpávy, že je v Mü pěkně, to by mohlo být do 3 dnů i u nás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
4.6.06 12:53

Bursik se mi taky libi…

…ale Parouba nemuzu ani videt…diktator… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
4.6.06 12:56

Na tom spenatu neco bude, Terro. Ja jsem ho vcera taky chtela delat - mam ho moc rada, ale hned jsem ho schovala zpatky do mrazaku…vubec jsem nemela na neho chut.

A ted mam problem, protoze musim jit neco uvarit - rodinka ceka…nic jsem nevymyslela, sedla k pocitaci…a zase pisu…Nemate nejaky napad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí