prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
3.6.06 18:24

Hernajs, na můj vkus je ten výsledek moc těsný - morálně je to teda vítězství Topolánka, ale zas se budou muset spoléhat na vrtošivce zelené, nejspíš… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.6.06 18:53

No jo, Jolmo, jdu pustit večerníčka a pak konečně zprávy. Ale stejně si ťuknem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.6.06 19:00

Jo a Terri, nesmutni, jak říká měsíček v „Krtečkovi a orlovi“: „Co bude, bude. Stejně je to nakonec všechno jinak, vždycky je všechno jinak. Tak proč se tím zbytečně trápit?“ :wink:
Tyhle dětský knížky mají něco do sebe…
 ginny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
3.6.06 19:08

Ginny - dekuju za povzbuzeni, uz to resit nebudu - krtecek ma pravdu.

Za chvilku me vyzvedne drahous - to jsou ale zmeny co 8O 8O chtela bych se neceho nadlabnout, uz jsem asi 1,5 nic nejedla a neni mi moc dobre, holt pinda je nenazranej, to to pekne zacina, jestli bude jako Oliverek, tak to potes, ten by dlabal porad, ale je radost se na nej pritom koukat, je fajn, ze je zdravej a ze mu chutna, to jsou potom priority a ne nejake dohadovani jak to bude s praci atd. Dulezite je, aby byl pinda ok, a ostatni uz nejak dopadne. Snad uz necham splin tady a domu si vezmu jen dobrou naladu, jsem zvedava, jestli me neceka hned nejaka studena sprska. No drzte mi palecky, jinak ja se pomalu loucim, cekam na kolegynku, ona urco dorazi kazdou chvilku a ja ji to tady musim jeste uklidit. Jsem to ale cunatko :! :! :oops: :oops: tak tehulinky, pusinku vsem briskum a zitra jsem tu jako na koni :! :! KRASNY VECER VSEM :! :! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
3.6.06 19:09

Ginny - koukam ze mas taky spuntika vid? Jen jsem nepostrehla jestli je Myska klucik nebo holcinka :?: :?: 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.6.06 19:13

Terri , tak vidíš, nakonec dorazí, jde do sebe… :wink:

Holky, taky by se mi to líbilo méně těsné, nechápu, jak pořád ještě někdo může dát hlas socanům, ale na druhou stranu, máme konečně šanci na nějakou normální vládu. :) Šampáňo bouchne! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
3.6.06 20:06

Já tu sedím jak na trní, jak to dopadne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.6.06 20:17

To mi povídej… :roll: Každopádně, Paroubek se opět zachoval jako hulvát. To je ale opravdu skvělý přístup k voličům, tím jim jasně vzkázal, jak mu na nich záleží. Jen do chvíle, než ho vynesou, kam potřebuje… A když nevynesou, nemluví s nimi. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.6.06 20:17

Ahoj Terri, mám holčičku Haničku :) Měla se narodit místo v únoru až v dubnu, takže počítám, že jsou s Oliverkem vlastně skoro nastejno, viď? :D
Tak dobrou noc všem, užívejme si, že nás ještě nikdo v noci nebudí žďuchancema do žeber… dlouho už to asi trvat nebude!
 ginny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.6.06 20:20

Ginny ,
já se na ty dloubance těším… Aspoň víš, co mimi dělá… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.6.06 09:17

Bré ránko holky!
Tak ty volby dopadly pěkně blbě, co?
Viděli jste pak tu tiskovou konferenci ČSSD??? To bylo neuvěřitelný, takovej arogantní, zlej a sprostej člověk…Takovýho jsem už dlouho neviděla…Takový lidi jen znám z telefonů, když je vymáhám :lol: :lol: :lol:
Co říkáte na to, že Paroub zvažuje podání žaloby na neplatnost voleb? Já bych při týhle patový situaci byla i ráda, kdyby se volby opakovaly. Doufám, že by ODS získala ještě víc hlasů a bylo by to…
Včera mě mě dvakrát najednou strašně začal svědit močák..Jako by mě někdo na močáku šimral a hrozně to svědilo…Nemůžou to bejt pohyby? příjde mi to strašně brzo…Ale co to teda je? Nastydlej močák? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
4.6.06 09:24

Dobré ráno,
Noono , taky neskáču nadšením. Chtělo by to změnu volebního systému, protože levice má méně procent, ale stejně mandátů, díky tomu jejich záhadnému přepočítávání…

Paroubek překvapil asi i ty, kteří si mysleli, že překvapit už nemůže. Připomíná mi to Jakešův projev - zůstali jsme sami jako kůl v plotě, proti všem a vyjmenovávání novinářů, kteří jim chudinkám škodili… Trapnost nad trapnost. Těm, co socany volily bych to pouštěla od rána do večera. Ať se pokochají chováním předsedy demokratické a suverénní strany. Prostě neunesl prohru. Ale fakt už to přehnal.

Uvidíme, buď se ke koalici potichu přidají někteří socani, nebo budou předčasné volby. Snad by aspoň pár lidí přehodnotilo svůj názor. Nějak nemůžu pochopit, co socani pro Moravu udělali tak závratného, že tam mají takovou podporu. Kdyby to bylo na Čechách, je to jasné. Ale co naděláme. Nezbývá, než čekat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
4.6.06 09:26

Jo, a močák bych pohybům nepřičítala, v těhu je větší sklon k zánětům, hodně pij a kdyby to nepřestávalo, dá se užívat Urinal - to je extrakt z brusinek a docela zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.6.06 09:37

Sajso
My se o tom včera s manželem bavili. Sám pochází z Vysočiny a ví, jaký jsou tam poměry…Chytří lidi odtamtud utíkají za lepším do větších měst, nebojí se riskovat, že jdou do neznáma…A zůstávají tam jen zapšklí lidé, co umí jen závidět :roll: Kdykoliv přijedem ke tchánovcům, vidíme ty závistivé pohledy. Z toho i plyne, proč tam lidé volí hlavně socany..Ti lidé pořádně nic nemají, tak je netíží nějaký vyvlastňování majetků…Závidí lidem, že mají lepší plat a proto chtějí, aby stát bohatým bral a chudým dával :evil: A myslím si, že je to na většině Moravy stejné, je tam prostě nízká životní úroveň a koncepce socanů jim sedí :roll:
Snad jsem teď nikoho neurazila..

Ok, když to nepřijde, naklušu do lékárny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.6.06 11:12

Jůůů, jak tak sjíždím net a čekám, až se mi chorý manžel probudí, narazila jsem na tohle: http://www.ds-soft.info/…o/search.php?…
Jsou tam odkazy na seznamy výbavičky pro novorozeně…Oblečení, na koupání, na spinkání, na přebalování..
Dobrý pro prvorodičky-tedy pro mě :lol: , která má jen představu, ale v reálu to pro mě bude poprvý :wink: Třeba to někomu pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí