Poradna duly
Jana Čurdová
Bré ránko těhulky!
Zase je tu týden kontrol, tak všem držím palce ![]()
Včera u nás proběhl sex a nějak mě celou noc i teď hrozně bolí bříško, tak doufám, že jsme tím nic nezkazili ![]()
Tady krásně svítí sluníčko, ale určitě to moc dlouho nevydrží a odpoledne bude zale lejt…
Sajsa má kontrolu dneska, tak držím pěsti a pak dej vědět.
Zdravím při pondělku ![]()
To nám ten víkend zase utekl, co? Hrůza.....
Co se voleb týče, tak ač vyhrála ODS, nebude to taková sranda
S těma mandátama je to opravdu zvláštní, ale to asi my „obyčejní voliči“ neovlivníme… Uvidíme, jak si Mirek poradí ![]()
Jinak přeju všem hodně štěstíčka při kontrolách a nezapomeňte se pak pochlubit ![]()
Jinak Noono s tou bolestí bříška mám po tulení taky zkušenost… Ale naštěstí to samo odeznělo, tak se asi nic neděje… Možná se teď moc všechny sledujeme
Já teda určitě ![]()
Takže pracovnímu týdnu vstříct a pište, pište!!!!
Pa pa
Koukám, že jste zase dnes ukecané… ![]()
Já jsem ráno opět vyrazila v zimní bundě, dnes bezkonkurenčních 7 C, ale v Ově, což je o 20km dál, jsem si připadala jako blbec, protože tam bylo 16
. No prý už zítra bude líp…
Zapomněla jsem včera ke svým postřehům dodat, že těhotenský olej proti striím Weleda opravdu hezky voní
.
Ahoj Jolmo, já chci taky příval energie! Tak snad za těch 14 dní, ve 13. tt.
Ach jo, to počasí mě ubíjí. Tohle že je pozdní jaro? Dneska jsme s myškou vyrážely k našim, manžel nás svezl na Anděla a dál jsme musely metrem a autobusem -ale bez bundy, jen v tričku s krátkým rukávem. Manžel lišácky pospíchal z domu, šli s myškou napřed… a já je nezkontrolovala. Kéž bych tak nemusela myslet na všechno.
ahojky
tak volby mě taky zklamaly.. i když jsem původně nechtěla jít, tak jsem na poslední chvíli šla:o) no zajímalo by mě co si o paroubkových výrocích myslí skalní ČSSďáci… si se půjdu zeptat tchýně… zas třeba předčasný volby… třeba by ODS měla větší podporu kvůli těm co nasral Paroubek:o))))) no asi iluze… myslím že to spytlíkujou tak aby předčas. vobly nebyly
ted k nám, kontrolu mám 7.6. a další 29.6. ted ve středu jdu na to placený vyšetření k jinýmu dr a 29 běžná kontrola u mého gynekologa
je mi moc fajn a jsem ráda že nevolnosti šly pápá
Ahoj holky,
konecne se dostavam k netu, meli jsme narocny vikend - tchyne slavila 65. dopoledne jsem se vas pokousela docist a docela se mi to podarilo, hec?!?
Na volby a hlavne to, jak to zpytlikujou jsem docela zvedava. no, nechame se prekvapit. Jinak jestlivys zajima, kdo muze za nerozhodnou situaci, je to muj deda. Omylem totiz misto cisla 9 hodil do obalky cislo 5. Spatne slysi, a tak babicce rozumel „petku“ misto „devitku“....... ![]()
Myslite, ze letos bude nejake leto?!? Dneska jsem byla praci v manzestrakach a teple flausove mikine......
Ginny tak s tím přívalem energie to není zas až tak horké, jen toho udělám už o kousek víc ![]()
Stazko léto letos nebude - hned po Medardovi začne sněžit, alespoň já nic jiného neočekávám ![]()
Tak to jsem si nemela kupovat tehu gatky na leto a podzim, ale rovnou tehu - oteplovacky..... ![]()
Zdárec holky ![]()
Omlouvám se, že tu teď nejsem, ale dopoledne mi konečně dorazil objednaný notebook, tak si s ním teď hraju
A pak mě už manža nebude v netu omezovat
Teda, až se mu uzdraví ruka a bude samostatnej…
Tady je zima taky ![]()
Ahoj kolegyňky ![]()
Snad Vám tak můžu říkat. TP mám na 18.12. 2006 a tak různě šmejdím po netu po diskuzích a vidím tu Vás
Takže můžu se k Vám přidat? JO a ještě, prosím, je vidět můj metřík?Nějak se s tím peru, přestal se mi ukazovat… ![]()
Papa, Marika.
Ahoj děvčata.
Tak se hlásím po kontrole - mám průkazku, Gravitalovou, je celkem pěkná…
UTZ bude až ten ve 12.týdnu, ale nabíral dr. cytolku a kdo ví, co ještě a povídal, že to mimi asi pěkně krmím, že už hmatá dělohu pár prstů pod pupíkem. Do průkazky napsal, že odpovídá 11.-12.týden, tak uvidíme na UTZ. A to se říká, že do 12. týdne rostou všechny děti stejně…
Vida, vida, jak málo mimískovi stačí. Mé ovocné večeře…
Takže mi nezbývá, než konstatovat, že to, co považuju za nafouklá střeva, asi nebudou nafouklá střeva. Zítra jedu do Phy na odběry do Gennetu, tak asi mrknu do pár těhu obchůdků na nějaké kalhoty. Jen teda letní, nějak nevím nevím, zda vůbec kupovat. ![]()
Pro Noonu - další kontrola 26.6. ![]()
Sajso já mám taky v těch velikostech dělohy pěkný hokej, protože ta moje už je tak sotva 1cm pod pupíkem, ale podle mne je to tím, že já budu mít pupek určitě někde jinde jak mamina, co má 180cm
. A jakou barvu má Gravitalová průkazka ?
Mariko taky vítám a metřík vidět není, musíš zapracovat ![]()
Jo, už je vidět, ale je trochu zmatenej
, na TP 18.12. by dnes mělo být akorát 12+0
. A napiš, jestli chceš, Nooně nějaké info o sobě, ať tě přidá do seznámku - ona teď vymyslí jistě i nějaké zlepšováky, když bude na síti furt ![]()
Ahojky!
Však já Vám taktéž gratuluji
Já jdu na kontrolu zítra. BUdou mi dělat odběry, a tak jsem trochu nervózní. Odkud jsi? Můžu se tě zeptat, proč jedeš na odběry do Gennetu? To jsi si zařídila sama?
Acho jo, to jsem ale zvědavá
Jen nechci nic propásnout… Jinak fotečku mimíska už mám, byla jsem u MUDra před 14 dny. Dal mi neschopenku, protože mi je pořád zle
Teď, co jsem doma, je to mnohem lepší.
HOlky, nevíte, za jak dlouho budou výsledky?Měl by mi brát krev, takový ty základní testy, ty první, jako na HIV..a co já vím, na co ještě?? ![]()
Přeji všem dobrou náladu a žádné nevolnosti. Papa, Marika.