Poradna duly
Jana Čurdová
No, rozhodla jsem se asi pro Gravital - nebo nebudu blbnout a pošlu zítra děcka do lékárny, než zdechle objednávat po netu… taky řešení, že jo
.
Taky balím holčiny, přeji vám krásnou noc ![]()
Holky, tak co?TEď už by to mělo být v pořádku, že? Ale tenhle metřík není tak pěkný… ![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola DNES!!! JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 7.6.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 13.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola ?14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 7.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola DNES!!! TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
Dobré ránko ,maminy
![]()
Včera mi bylo nějak šoufl
,migréna a ještě k tomu jsem navštívila WC místost ,no fuj,asi jsem to zakřikla ![]()
Zítra mám kontrolu ,mám vždycky takový nervíky před kontrolou,máte to taky
![]()
Bré ránko těhulky ![]()
Tady je zase hnusně, navíc mě ještě pořád bolí břicho po tom nedělním sexu
To si příště hooodně rozmyslím ![]()
Dneska má kontrolu Marika01 a Haidule . Tak holky, držím palce a samé pozitivní zprávičky ![]()
Sajso Včera jsem ti ani nestačila napsat gratulace ke včerejší kontrole a k růžový průkazce…Tak ze zpožděním gratuluju ![]()
Mariko Tak za SZ mi dorazila dneska
Pozdě, ale přece ![]()
Jak tak koukám do seznámku, zítra bude kontrol mraky-asi nějaký spešl ěhu den
![]()
Já se jdu ještě natáhnout, zatím pa.
Leno Taky dobrý ránko! Já jsem vždycky před kontrolou horzně nervózní…Jak fena před háráním..A nejhorší to je, kdy čekám v čekárně..Sestřička se mi už naučila brát tlak až po kontrole, jinak to hází hroný cifry ![]()
Co děláš s tou migrénou? Já jí měla během těhu párkrát a nevím, cos tím. Zvracím po ní taky
Mě nezabír ani ticho, ani klid ani mokrej hadr na hlavu…A Paralen mimín jaksi odmítá ![]()
Noono,já s tím nic moc nenadělám,paralen nezabírá,beru jen jeden ,nechci víc,i když bych mohla tři denně
,ale mám bobky ![]()
S tou kontrolou jsme na tom podobně ,já mám vysoký tlak sama od sebe a ještě tohle ![]()
Zítra mi budou dělat skcreening,krev a tak ,ale hlavně čekám na UTZ ,jestli je to OK ![]()
Leno Mě ty krevní testy čekají v pondělí
Ale první výsledky by měly být už za dva dny…A manžel chce jí se mnou se podívat na malýho, tak to bude veselý ![]()
S tou hlavu taky nevím…Mě Paraleny malej odmítá a všec ostatních léků se bojím, abych malýmu neublížila…Holt to budem asi muset vždycky nějak překlepat…Ale vypozorovala jsem, že mě většinou migréna chytne, když zapomenu pít a vypiju toho přes den málo…Takže lemtám litry a litry
![]()
Noono,u mě zase počasí,ale jak to vidím,tak se sluníčka nedočkám,takže budu asi trpět ![]()
Leno Co jsem slyšela předpovědi, tak teplo má přijít až ke konci června ![]()
Zdravím… zrovna včera před spaním jsem přemýšlela, co je s Lenou, že se tak dlouho neozvala, tak je dobře, že vpodstatě nic
.
Mariko ten metřík je náhodou úžasný - pravdu povědíc, já se orientuju v příspěvcích hlavně podle metříků a takový tu nikdo nemá
Akorát se ještě mrkni, co ti v něm přebývá a to v podpisu smaž, ať ti to ty url znaky nehyzdí
.
ahoj děvčata!
jen tak zdravím. Jsem si ymslela, že už jsem druhý trimestr, ale metřík si to nemyslí…
Ale co, blbě už mi neni, energie přichzí, takže tělo je o tom jistě přesvědčeno, budu tomu věřit taky. Tak se mějte hezky a piště, jestli vám rostou bříška!!! Já už totiž chci mít bříško a nic:-( a to už jsem čtvrtý měsíc… sice jenom jeden den… ![]()
tááák, ztracené ovečky se konečně našly
. Noemmi ty trimestry jsou popletené, berou to jak kde… někde už jsme ve druhé,někde ještě ne. A s tím břuškem : ono naroste, až z toho ještě budeš nešťatsná - no tak trochu - já už mám pupek jak blázen a adekvátně tomu je limitován i můj pohyb, zejména při přetáčení v posteli - funím už teď
![]()
Hezké dopoledne,
zdravím z práce, mám toho tu hafo, takže vás moc nestíhám. Dnes po ránu jsem to konečně dočetla a že jste toho napovídali ![]()
U nás dneska svítí sluníčko, je sice zima, ale hezky! Ovšem na jak dlouho, že?
Taky bych chtěla příval energie, ale zatím teda nic. Včera jsem v podvečer zas 2 hoďky chrněla ![]()
Tak podle mne příval energie vypadá taky ještě jinak, zatím se jen pomalu hrabu z nejhoršího… ![]()