Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u mě je tak střídavě oblačno. Některý dny jsem v poho a někdy spím celé odpoledne, a to se dá říct, že pravidelně v noci spím 9 hodin.
Co se týká Gravitalu, rozhodně není barevný
Jen jsou to dosti velký kapsle, ale to jsou asi všechny tady ty vitamíny.
Díky VerKo za upřesnění barvy - dělal na mě už podle obalu dojem, že není barevný - na velikosti nezáleží
. Takže jestli dnes nebudou dorostenci úspěšní v lékárně, objednám si Gravital…
Ahoj všem těhulkám a minimimískům ![]()
To se to dneska ale móc hezky rozepsalo
Já mám dneska (vlastně jako každý den) v práci moc práce, takže jsem si sem jen tak odskočila…
Jolmo a Noemmi mě teda břicho už určitě roste, ale nebude to tím mimi, ale tím, že nevolnosti povolují a já se cpu v jednom kuse… Budu muset přibrzdit nebo se za chvilku nevejdu ani do dveří
Ale co, hlavně že mi konečně chutná ![]()
mariko mě se ten metřík náhodou taky líbí… Já třeba vůbec nemám metřík a tohle bylo jen jako „dočasné řešení“. Jenže když si vzpomenu, jaké úsilí mě to stálo dát tam aspoň tuhle kartičku, tak to předem vzdávám ![]()
Co se tý zimy týče, tak doufám, že teď po volbách vymění ministra počasí, protože ten dosavadní tu svojí funkci evidentně nezvládá ![]()
Jo a Jolmo já taky užívam Gravital, protože mi doporučila moje dr. Takže doporučuju…
Jolmo,to jsi hodná,že si na mě myslela,já v posledních dnech měla tak málo ,tak žalostně málo energie
,doufám,snad ,že to toho nespadnu teď,vy už máte nevolnosti skoro za sebou ,tak doufám,že já je nemám před sebou
![]()
dneska teda taky nemohu říct, že bych se aktivitou přetrhla
, to bude tím počasím - ráno už to vypadalo nadějně a teď se zase zatáhlo… ![]()
Zdárec důchodci
![]()
Nic si z toho nedělejte, já jsem dopoledne taky chrněla. O nějakým přívalu energie si můžu nechat jen zdát ![]()
AHoj holčiny 2v1 ![]()
Tak se hlásím z kontroly
Vše je v pořádku, brali mi krev - 4 baňky, ufff, prý screening, výsledky budou za dva týdny, no, to je čekáníčko
JInak tlak a moč v pořádku. MUDr. mi dělal, tedy mimískovi, to vyšetření - projasnění šíje nebo jak se to říká, tak jsem ráda, vše je v pořádku, máme 67 mm.
A já jsem úplně na měkko, maličký mi tam dělal kotrmelce, pořád se přetáčel, hopsal, mával ručkami, nožkami a nakonec si sahal na hlavičku, bylo to tak krásné, až mi z toho slzička ukápla…
Škoda, že tam nebyl přítel se mnou…Asi budemem mít malého artistu
![]()
Jinak na neschopence zůstávám dál a na další kontrolu jdu 27.6.
Největší sranda je, že sestřička je taky těhu a je úplně stejně těhu, jako já, dnes tam měla novou sestřičku na zaučení. Krásně se kulatí.
Holky, já pořád s tím čůráním, dnes jsem to říkala doktorovi, řekl, at si koupím urologický čaj, že prý to může být i nějakou infekcí, i když pak dodal, že moč je v pořádku. Tak nevím, nemáte s tím nějaká zkušenost? Já teď lítám vážně každou půl hodinku!
Mariko Gratuluju k úspěšný kontrole
To je paráda ![]()
S tím čůráním..Mno já nevím, já jsem už celkem v klidu, ale jeden čas jsem lítala každou hodinu…Třeba je to tím, že hodně piješ a nebo tím, že se ti zvětšuje děloha a ta tlačí na močák…
No, doufám, že v tom čůrání nebude nic jiného.
HOlky, když se tu bavíte o těch vitamínech, já se dnes ptala MUDra. a doporočil mi taky Gravital. Tak ho koupím a listovku ať už prý nechám být. Dřím jsem baštila Calibrum baby.
Ahoj, mohu k vám občas nahlédnout? Chodím do IVF (jako Lena 123), ale teď mám takový dotaz, tak mi třeba poradíte. Jak je to s odběrem krva na vývoj. vady. Mně řekli, že se to bere po ukončeném 15.týdnu, ale já mám jít už v 15+3???
Je to tedy už začátek 16.týdne nebo je to moc brzy? Nemáte někdo tuto zkušenost?
Ještě hodím dotaz asi do listopadového termínu, protože já mám TP stanovený na 1.12. a tak vlastně nevím, kdy to bude a kam patřím…
Díky H.
hannah85 Je to v pořádku. Pokud jdeš v 15+3, tak to jsi v 16.týdnu…
Já jdu ta krení testy taky v 15+4 ![]()
Ahoj Mariko, vítej a blahopřeju ke kontrole
Já ti závidím, že už ji máš za sebou, mě to čeká ve čtvrtek a už teď jsem z toho nervózní. Leno, nejsi sama ![]()
Já navíc řeším to hnusné počasí, protože na kontroly chodím zá:,–(ně v sukni. Nechci totiž po ordinaci pobíhat s holým zadkem
No a na letní sukni je ještě zima a k jarní sukni mám zas jen boty na podpatku, takže mě pak zase budou bolet nohy. To jsou ale problémy, co ? ![]()
Nevolnosti mám pořád hlavně po ránu a tolik jídla, co jsem vyhodila z ledničky za poslední měsíc, jsem snad nevyhodila za celý život ![]()
Ne že by tomu něco bylo, jen mi prostě všechno smrdí, naposledy to byla kukuřice ![]()
A pokud jde o břicho, tak to se mi nafoukne po každém jídle, ale pak zase splaskne.
Ahojte, tak ja se Pra:,–(ko a Leno taky k Vam pripojuji, ja jdu na KO taky ve ctvrtek a hrozne moc se bojim!!! Jsem plasan, ja bych tak strasne moc chtela, aby mimisek byl zdravy!!!
Mariko, gratuluji ke kontrole, o tom snim…videt mimiska jak se krouti a mava rucickama.....
Ja nevolnostmi netrpim, jen vecer se mi udela sem tam nevolno, nemam moc chut na jidlo…
S tim curanim to je normalni, zalezi na tom, kde se Ti posunul mocak. Ja ho mela minule tehu uplne na jinem miste,nez by mel byt a taky jsem porad pochodovala na WC.
Ted, kdyz se mi chce na WC, tak ja to necitim, jen mne zaboli brisko, no a vim, ze je to signal a jdu…Je to divne, vsechno tam uvnitr ja tak divne usporadane.
A prsa taky. Pres den v pohode, vecer mne zacinaji dost bolet a v noci se budim, kdyz si spatne lehnu. Rano je zase v pohode. Divne… Mate to taky?
Noona,
děkuju za odpověď. Já koukala právě na tebe, že jsi na tom o den posunutě a že to jistě budeš vědět. tak to jdeš taky v pondělí, viď?
Nevíš, jak dlouho trvají výsledky. Někdo říká 14dní, ale sestřička říkala něco o tom, že si v pátek potom zavolám a ona mi to řekne…???!?!?!
No to je fuk, hlavně, aby to bylo OK.
No a tak to máš termín ale 30.11., ne?