Poradna duly
Jana Čurdová
hannah85 Mno jo, jdu v pondělí
Zatím nervózní nejsem, ale to příjde ![]()
Já budu mít první výsledky-přesně na ty vývojový vady už ve středu. Na zbytek-krevní skupina, rh faktor i pohlavní nemoce trvají dýl, tak proto se většinou čeká…Ale co já vím, do týdne by ti měli říct aspoň ty vývojový vady
J
o, oficiálně mám termín 30.11. Ale tajně doufám, že se mi podaří se rozmnožit ještě dříve, 25.listopadu. Abych si mohla dát k narozkám miminko ![]()
Ještě je tady v diskusi Verko , která má termín někdy koncem listopadu, ale jsme obě tady ![]()
Pra:,–(ko
Tak to dělej jak já. Sebrala jsem manželovi hezký trička, který mi je až pod zadek a v nich na kontroly chodím ![]()
Ahooj těhulky!!!
Tak už mám konečně průkazku a budu si muset oběhat všechna ta vyšetření… to to trvalo
Nejlepší bylo to že doktorka sama se divila že jsem ještě nebyla v poradně a ani nemám průkazku,což je docela zajímavé jelikož mě nikdo jiný nevyšetřuje ![]()
No ale konečně jsem oficiální těhule a běda ať si mě někdo zkusí vystrnadit ze sedadla v tramvaji
To se mě normálně totiž stalo-romská rodina a manžel mi ťukal na rameno ať pustím jeho ženu sednout…No bříško už teda měla,ale to sae mohlo stát snad jen mě
Od teď,jako důchodci ukazujou ZTP(což stejně nechápu páč mají snad většinou přednost ne??Je slušné staršího člověka pustit sednout) tak já budu ukazovat těhu-průkazku a basta .Ono totiž co člověk nepotká v tramvaji za drzé lidi…takhle se mám alespoň čím ohánět a oni budou mít smůlu.
Jednou opravdu příšerná ženská,okolo 35let se honem honem hnala na sedadlo,mezitím si tam sednul jeden mladím a ona ho tak poplácla po rameni div ho nesrazila z té sedačky na zem a tak jako prohodila takovým kyselým hlasem: dovolíš…
fakt síla co je mezi námi za lidi ![]()
Jo další KO: 22.6. noona ![]()
Haidule - s tou tramvají - no, úplně, jak kdybys citovala mě, zrovna si to dnes mašíruju od MUDra dom a přiřítí se protivnej dědek, kterej měl ale mezi námi sil dost, a začal do mě ťukat hůlkou, ať ho pustím sednout, tak jsem vesele vytahla tu průkazku, ale stejně jsem ho pustila, ale dědkovi sklaplo
Já ty ještěrky starý prostě nemůžu
Když vidím důchodce, každýho pustím, ale ne, když do mě bude tlouct holí…co to je?
No,jinak Huidulko, ta fotečka je už tvého mimíska?????? Byla jsi na 3d??? A kde??? tak brzy???
mariko jooooo,tak teď jsi mě fakt dost rozesmála
Já bych ho nepustila,ať ho pustí jiný…U mě je to ještě jinak protože mám rizikové těhu takže rozhodně nehodlám nic kvůli otravnejm důchodcům riskovat..Oni jsou ale fakt drzí!!!Oni nemůžou normálně poprosit(když si třeba nevšimneš že tam je),oni musí oxidovat…Nejlepší je,když otravuje tebe a přitom je kousek dál volno ![]()
ahojka holky, tak jen hlásím změnu stavu
už je ze mě vdaná paní od soboty ![]()
dneska jsem nějaká utahaná ale zítra s eozvu s detaily ju??
Mějte se hezky
PS: Bříško stále v pohodě ![]()
Haidulko, co ta fotečka??? Jakto, že jsi riziková?Tedy, jestli se můžu optat…Držím ti palečky! ![]()
Haidule, moc, moc gratuluji!!! To jsou krasne zpravicky, jedna za druhou…
![]()
Haidule, taky gratuluju
Jinak ja jsem cele minule tehu v tramvaji prostala, sednout me pustili jen dvakrat. Dokonce pustili sednout moji kolegynku, ktera byla jen baculata, ale ja snad byla luft nebo co
Ale roli v tom sehralo i to, ze jsem mela vetsi brisko az ke konci a to uz byla zima a pod kabatem to holt tak neni videt.
Noono, s tim trickem by to bylo fajn, ale muj pritel je hubenour a ja mam tak velky zadek, ze ho zadne jeho tricko neschova ![]()
Mela jsem letos v planu konecne s tou svoji „barokni“ figurou neco udelat, ale diky prckovi to musim posunout na pristi rok ![]()
Ahoj,
tak mám za sebou návštěvu zbuře, naštěstí se mi nic nezkazilo, takže mi nic nevrtali, ale mám prý pěkný zánět dásní, ale na ten mi žádné prášky dát nemůže, takže si jen musím koupit nějakou zubní pastu v lékárně a vodu na vyplachování. Sestřička se rozplývala nad fotkou z ultrazvuku a musela jsem slíbit, že se jim ještě před porodem přijdu ukázat. ![]()
Nez jsem to dopsala, tak napsala Velchi ![]()
Gratuluju! Doufam, ze jste meli pekne pocasi a ze jsi vyvdala hodnou tchyni ![]()
Hannah85 , já mám termín 24.11., ale je to takový ten předběžný, co vypočítala sestřička a napsala do průkazky. Myslím, že se našemu „Hugovi“ nebude chtít tak brzy z teplého bříška ![]()
Jinak na krev jdu taky příští týden a bude to přesně v 15+3, takže je to asi normální doba.
Velchi , moc moc gratuluju a přeju hodně lásky, štěstí a vzájemného porozumění ![]()
Holky, to jste mě dostaly s tou tramvají
Ale je to bohužel tak
Důchodci tady v Praze jsou nevychovaní a zlí. Pusu neotevřou, aby tě slušně požádali, jestli je pustíš sednout. Ale jakmile je nezpozoruješ a sama je nepustíš, račnou řvát na celý kolo, jakto žes je nepustila
![]()
Taky nosím průkazku s sebou i s neschopenkou, takže kdyby cokoliv, zamávám jí důchodcům přd nosem
Naštěsté Dr.mám asi 10 min pěšky a díky neschopence se do MHD dostanu odpravdu jen málokdy…
Velchi No tak to holka posílám veeeeliký gratulace
Hodně štěstíčka do manželství ![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola DNES!!! MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola DNES!!! JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 13.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola DNES!!! HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host