Poradna duly
Jana Čurdová
lindule ,to mě moc mrzí,opravdu ,vždyť si už byla ve 12 tým týdnu,to by člověk řekl,že už to máš za sebou a … ono se to takhle posune jiným směrem ,ach jo,přeju ti hodně sil do dalšího miminka ![]()
lindule je mi to moc líto, ale doktoři nejspíš měli pravdu - dobře že to skončilo dřív, než toho trápení mohlo být mnohem víc
/já mám strach taky pořád, i když už ne takový, ale jakmile člověk to dítě jednou počne, tak už se strachu nezbaví celý život
/
VerKo těmi bílými rohlíky jsem opravdu zhřešila, protože já normálně jím buď cereální nebo samovyrobený chleba, a i tak jsem včera chváatal ke švadleně, ať mi upraví kalhoty, které jsem si koupila před měsícem, ať je ještě stačím unosit ![]()
Noono to je krásná příhoda s tím nákupem
. Jo, a chtěla jsem ti říct, že dnes v noci to bylo podruhé v tomto týdnu, co jsem nemusela jít čurat
.
lindule
Tak to je mi skutečně moc líto
![]()
Snad se brzy zadaří a budete mít krásn a zdravý mimčo…
Rády tě tu zase někdy uvidíme.
Děkuju vám moc za podporu, sice jsem byla už ve12tt, ale doktor říkal,že to bylo furt 8+4tt takže to znamená, že vlastně od poslední kontroly už miminko ani nevyrostlo, takže ani nevim jak dlouho jsem ho takhle nosila a tan pocit je hrozný a to jsem nedávno s vámi tady probýrala ty pohyby, takže bohyby to opravdu nebyli.
Lindule, taky me to moc mrzi. Asi je lepsi ze to skoncilo ted, i kdyz to asi moc boli. Bud silna a nekdy se tu ukaz!
Ahoj holky, všechny vás i s bříškama moc zdravím po dlouhé době, ale nemám teď doma net, takže do školy vždy jen zajdu kouknout na nabídky realitek a občas pozdravím svou základnu u Profi snažilek
Dost mě to mrzí, ráda bych to všechno teď prožívala s váma, takhle vás vždycky jen dočtu a nechci se plést do ukončených rozhovorů ![]()
My jsme dneska byli na kontrole. Máme 7,5cm i s nohama, krásnou nosní kůstku, šíji 2,1cm, takže žádnej Down, krásnou páteř, takže rozštěp taky ne. Martin viděl i prstíky, já slepoň ne. Ale kopal do mě hubenýma nožkama
Už se těšim, až to i ucítím. Trochu mával ručkama a svíral prstíky - což já teda neviděla, ale žádnej kotrmelec, je to lenoch, furt leží na zádech
Akorát fotku máme takovou na prd - obličej zepředu, ale aspoň něco
V sobotu se mi udělalo hrozně špatně po jídle u babi a včera znovu, chtěla jsem jít cvičit, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem kvečeru proplazila Carefour (nějaký písmeno je tam 2×
) a nakoupila jsem, no a zjistila jsem, že oba dny jsem jedla tvaroh - takže mi asi nedělá dobře ![]()
Na příští kontrolu jdeme 29.6., což bude 14+6tt, mám už čekat tripple testy? Nic teda neříkala…
Zatím pa ![]()
Ahoj těhulky, ještě jsem mezi vámi nebyla, ale ráda bych se k vám přidala. TP mám 21.12. a v pondělí jdu na UTZ. Mám docela strach aby bylo všechno v pořádku a jak má. Jsem trochu plašan, ale když se jedná o moje děti, tak plašim vždycky.
Ahojda,
Lindule - já sem spíš jen nakukuju a neznáme se, ale posílám ti hodně síly, abys tohle těžké období překonala a brzo čekala další zdravé mimi.
Noono, do seznámku mě klidně přidat můžeš, ale jsem jen taková nakukovatelka - teď nějak moc nestíhám…
Jinak TP 1.12., 31let, první dítě, „jméno“ Šlojma
Ale klidně to nech na později, já se pak přidám trochu častěji…
Agato já jsem si říkala, kam jsi zmizela… Tak hlavně, že je všechno vpořádku.
Já jsem dnes holky dostala papíry z genetiky kvůli amniocentézy, ještě to doma proberem, ale myslím, že pokud to absolvuji, tak se budu muset fakt hodně přemáhat - vůbec se mi do toho nechce a když jsem si tak pročítala ten jejich dotazník a na všechno odpovídala „ne“, tak se mi zdá to dráždění hada bosou nohou, byť s rizikem 0,5-1% čím dál tím zbytečnější, vezmu-li, že jedinou indikací je tedy věk a kdyby mi bylo o 2 míň, tak třeba se mnou nikdo nic podobného neřeší /přičemž že to oficiální stáří nemusí odpovídat tomu biologickému je jasné/. No, pobavím se o tom ještě s dr., prcka prohlídnem a pak uvidím - možná nakonec absolvuji ty tripple testy a rozhodnu se až podle výsledků /původně jsem na ně neměla jít, když bylo amnio téměř 100% jasné/ - mimochodem, dělají se v 16.týdnu, tak asi proto ti Agato ještě dr. nic neříkala.
Ahoj holky,
už dlouho vám sem nakukuju a dneska poprvé i napíšu. Koukala jsem, že některé máte už za sebou šíjové projasnění. My byli v pondělí…a NT bylo 3,3
Zítra mám volat pro výsledky z krve a pak se uvidí. Jsem z toho dost hotová… Nevíte jak moc je ten test správnej? Jinak…mimís je v pořádku, žádná vada na páteři, bříško v pohodě, srdíčko OK, nosní kůstky taky…jen to NT. Taky nám podle velikosti řekli, že jsme 13+3 ( v pondělí 13+0). Jsem z toho zmatená…
Jolma Děkuju.
Teď mi přišel pomoc syn, tak toho asi už moc nenapíšu, leda až odpoledne usne. Pokusím se vložit ty hezká měřítka co máte všechny, ale nevím jestli se mi to podeří. Petra
""http://b3.lilypie.com/2TZXp2/.png:http://b3.lilypie.com/2TZXp2/.png
""http://bd.lilypie.com/cqM7p2/.png:http://bd.lilypie.com/cqM7p2/.png
Berhu, mně dr říkala, že až nad 4,5cm BY MOHL být problém… Buď v klidu, nosní kůstku máte, to je taky důležitý.
berhu to je jen doplňující vyšetření, rozhodně nemá smysl se nervovat, že z toho vyplývá nějaký negativní výsledek - je to jen upozornění, to oni vyvrátí a bude to OK - jistotu ovšem znamená až ta mnou zmiňovaná amnio ![]()
Teď v tom mám trochu hokej - tak co je pravda, v pondělí si byla 13+3 nebo dneska? Kdyby totiž v pondělí, tak máme stejný termín ![]()