Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nevím
zkoušela jsem to dvakrát a ani jednou se mi nezobrazil obrázek , ale jen odkaz ![]()
Tak jsem zkopírovala ještě toto:
JAK ZOBRAZIT METŘÍK V DENÍČKU:
Udělaný metřík ve tvaru: http://...... .png
si zkopírujete na svůj účet na emiminu (nahoře na stránce - bílá řádka pod logem emimina, 3. ikonka zleva) /Můj účet/
do: / Osobní informace / Vaše domovská stránka/ a uložíte.
ZOBRAZENÍ METŘÍKU V DISKUZÍCH:
Najedete si na libovolnou diskuzi na emiminu a nad ní je bílá řádka, kde kliknete na /Nastavení/ a tam zkopírujete do /Podpis/ vygenerovaný metřík ve tvaru:
http://....... .png....... .png
Zatrhnete /Vždy připojit můj podpis/
a dáte ODESLAT.
Verko
Mooocccc děkuji!!! Nakonec jsem to zvládla
Ufff
A už mám mimíska u sebe ![]()
No paráda, a už ho tu máš taky ![]()
Potom tu máme taky seznámek, tak kdybys chtěla zařadit napiš Nooně tvoje iniciály, tzn. věk, odkud jsi, kolikáté mimi čekáš…
VerKo: No chvilku mi to trvalo ![]()
A mám jí to písnout na mejlík, nebo stačí sem do diskuze? ![]()
Tak to šoupnu sem ![]()
Jmenuju se Lucie, narodila jsem se 20.9.1980, TP mám dle menses 4.12, dle UTZ 8.12.2006, bydlím v Brandýse nad Labem
miminko je naše první
další kontrolu mám 28.6.2006 a pak 21.7.2006 jdu na UTZ do Gennetu
Ještě mám dotaz VerKo, kdepak se můžu na seznámek podívat ![]()
Tak už jsem se byla mrknout
je to stránka 156 , je vás tu požehnaně, je mi moc líto linduli, že miminko bylo mrtvé, taky jsem v 11tt krvácela a pak skoro 2 týdny špinila, ale naštěstí je mimi v pořádku, ale těším se na další kontrolu, že uslyším srdíčko a snad ho i uvidím ![]()
Tak ještě napiš kdy jdeš na tu příští kontrolu, já už příští týden a moc se těším. Nebude to sice UTZ, jen testy, ale to neva.
A co těhu příznaky? Nevolnosti, únava a tak, postihly Tě?
Kontroly jsem už napsala do seznámkovského příspěvku ![]()
Od 8tt mi je zle doteď, ikdyž teď se mi to zdá být lepší, možná si to jen nepřipouštím
Za celou dobu jsem zvracela asi 3×, ale to to stálo za to
únavu teď nepociťuju, protože jsem doma na nemocenské, ale první 3 dny v nemocnici jsem prospala, což mi ostatní maminy dost záviděly ![]()
Ahojte holčiny ![]()
Jak je u Vás?? Já jsem tedy, mohu říct trošku na prášky. Sice jsem psala, že kontrola v pořádku, ale začala jsem zkoumat fotečku mimíska a koukám, že má šíleně daleko očíčka od sebe!!!
Jak je to?Rozumíte tomu někdo, holky? Jsem z toho úplně na prášky ![]()
Jo, teď čtu, že NT bylo 1.3 NEvíte někdo, zda je to normální hodnota na 13 tt? Taky teď začínám přemýšlet o tom, zda mi dělali opravdu to šíjové projasnění, MUDr. mi hrozně dlouho dělala UTZ, vnitřně a i přes bříško, sestra pak řekla, že to bylo ono, nemáte někdo zkušenost? Doktor k tomu nemluvil, když jsem se ho zeptala, jestli je vše ok, protože to dělal dost dlouho a vůbec u toho nemluvil, tak řekl, že dělá vyšetření, které trvá dýl, potřebuje se soustředit a že ho dělá málokdo..
Holky,prosím, poraďte, co s těmi očíčky????
Díky a pa, Marika.
Ahoj holky, vítám nově příchozí, do seznámku zapíšu později, teď nejsem na svým PC.
Omlouvám se, že jsem sem na celej den nic nenapsala, ale dostala mě Lindule a navíc se naše autí stalo nepojízdé, máme v pr*** poloosu, tzn. že ho můžem tak max.shodit ze srázu
![]()
Snad mě Ordinace nabudí na lepčí vlnu a zítra doplním seznámek.
Papa a mějte se líp než já ![]()
tak tomu říkám den na hovno..právě zemřel přítel známý, co čeká dvojčátka a má termín o několik dní dřív než já..
já se jdu zahrabat a nebylezu dřív jak na konci listopadu ![]()
Mariko, teď jsme s manželem studovali fotku z UTZ a došli jsme k tomu, že i naše mimi má očka daleko od sebe, takže to bude určitě normální, hlavně se kvůli tomu nestresuj ![]()
Já jsem měla ve 12 tt. NT 1,6. Ovšem vůbec nevím co to znamená a vyčetla jsem to z průkazky.