Poradna duly
Jana Čurdová
Noona
Já mám pocit, že jdem na normální UTZ, alespoň nic neříkal o 3D, ale taky tam jdu ve 20 tt.
Tutinka
Jsme ráda, že nejsem s tím břichem jediná
U mě to je fakt mazec..Vypadám jak v 7.měsíci…Snad mě o víkendu konečně manžel vyfotí ten domeček pro mimíška…
S tou kamarádkou je to blbý..nejhorší je, že nevím, co jí mám říct…Jak jí můžu pomoct…Asi nijak ![]()
Jinak koukala jsem, že jsi z Brandýsa a hledáš nějaký kamarádky…Já mám v e Starý Boleslavi babičku a manžel jeden čas v Brandýse pracoval
A mám to do Boule kousek ![]()
Tutinka
Vauuuu, vy máte doma ASTU?? To je úžasnej pejsek!!!!
Jinak ten 3D nebo 4D UTZ si tam můžeš nechat udělat na požádání, jen to stojí penízky… Jukni sem: http://www.gennet.cz/pages/cenik.htm
Terra
Dobré ránko
Tak to je blbý, že malej musí být na antibiotikách…
Probrali jsme tu život a smrt chrousta
![]()
Noono,
je to kousíček, i busíkem
, a kdepak pracoval? Sestřenka z letňan zase pracuje u Vás ![]()
Koukala jsem na to, stojí to asi 1200,– ne? Ještě si to rozmyslím
, asi nebude moc penízků ![]()
S kamarádkou už víc neporadím, musí se vybrečet a pak by to chtělo ji nějak zabavit, aby na to co nejmíň myslela. A co se stalo tomu jejímu příteli? Tedy jestli o tom můžeš mluvit.
Noona
Jo a amstafku máme, je to taková naše mrška zlobivá, ona má temperamentu na rozdávání
, ale od té doby, co jsem se vrátila z nemocnice, ví, že na mě nesmí skákat, tak se to snaží dodržovat a venku už tolik netahá, co já se s ní nachodila na cvičák. Ona to tam miluje, je to pro ni zábava, odložení i přivolání zvládá, ale jinak je to šílenec ![]()
Terra
Dělal vedoucího skladu v Lidlu-mimochodem hroozná firma
Lidl už nikdy více
![]()
Jo, mám to do Boule kousek a znám tam i pár lidiček.
Její přítel byl záchranář a měl nějakej zásah…Víc nevím ![]()
Jo, ASTy celkem znám, jeden čas jsem se o ty plemena zajímala, vždycky sem chtěla bullteriéra ![]()
Ale už jsem se rozhodla a skončím u osvědčenýho Irskýho Vlkodava..Teď jsem šetřím penízky na štěňátko ![]()
Nemáš náhodou nějakou příbuznou, co se nedávno do Leťnan přestěhovala se svým přítelem?? Je z Brandýsa ![]()
Noona:
My bydlíme kousek od Lidlu, na Vrábí ![]()
Irskou vlkodavku má kamarádka, jsou to úžasný psi, ale mě by asi vadilo, že jsou tak často nemocný a brzy umírají, jsem hroznej cíťa, a to bych asi nezvládala mít psa 6 let a ak zas dalšího
.
Netuším, jak se jmenuje, třeba ji poznám podle jména…
tutinka
S těma vlkodavama je to bohužel tak…Čím větší tělo, tím rychleji se opotřebuje
Ale těch 6 let mi za to stojí…Podle mě to nejsou psi, ale lidi. Takový chování psů jsem ještě u jiný rasy neviděla…
Ohledně tý holky ti posílám SZ ![]()
Noona:
Přeju ti ať ti vydrží co nejdýl, máš pravdu, že jsou vyjímečný. ![]()
tutinka
Teď jen schrastit min. 15 tis na štěně ![]()
Jůůů, teď dlabu chleba s máslem a solí…Nikdy mi to tak nechutnalo jako teď ![]()
ahoj děvčata!
tak zdravím, mám poseldní pracovní den, poslední možnost internetu, než sežneme bydlení a budeme mít net. Včera se málem zadařilo, ale byl tam jeden romský spolubčan, který působil dojmem, že má neomezené finanční možnosti:-( což my nemáme. Ale co, nějak to bude.
Včera jsme taky byli v kině na Všechno nejlepší. Hrozně se mi to líbilo, fakt hezkej film. A cestou jsem si všimla, jak mi roste břicho - mám z toho radost.
Tak se mějte hezky a budte v klidu, pohladte briska:-)
taky zdravim tutinku , máš stejnej metřík jako já, ale to neva, páč já tu sem dnes naposled na nějakou dobu.
Noono co se stalo tvoji kamosce je fakt hrozny. malinko si to umim predstavit. Myslím, že je důležitý, aby měla kolem sebe lidi, kteří jí pomžpu a budou s ní, ikdyž dostat se z toho musí sama. Paradoxně, záleží na tom, jak se to veme, ale kdyby se někomu podařilo přesvědčit ji, že ty děti, co čeká, jsou vlastně ijeho děti a… neumim to vysvětlit, prostě z toho udělat pro ni výhodu, že je má. Ale zas mě život naučil, že neni dobrý fixovat se na děti a čekat, že až vyrostou, nikdy maminku neopustí, protože to je pak taky HODNĚ těžký… Ale dost už mého filozofování…
Noemmi
Pročpak jsi tu naposled? Na mateřskou brzo, jdeš na nemocenskou nebo na dovču? ![]()
Myslím, že metříky nevaděj ne
Máme jiný tt, tak se poznáme ![]()
Noona
Těším se na štěňátko, že se budu moct podívat
![]()
noemmi
Tak ať brzo něco seženete a hlavně, abys měla brzoučko přístup na net!!!! Doufám, že se aspoň jednou za čas ukážeš a podáš nám zprávičky ![]()