Poradna duly
Jana Čurdová
mno a já za chvilku odpadnu… padá na mě zase únava a navíc mě nějak škrábe v krku, tak doufám, že to hodně rychle zase přejde..
Ozvu se odpoledne ![]()
Ahoj děvčtátka 2 v 1 ![]()
Tak já moc děkuji všem, kdo mi odpovídal na mé nekonečné otázky
Jsem už naprosto klidná ![]()
Co vy? Je tu někdo? Jak se máte a co mimíšci? Když jsem tady tak četla ty kontroly, no, taky jsem nervózní, protože výsledky budu mít až za 14 dní
Ale moc mě uklidnilo to šíjové projasnění
a i ty očíčka ![]()
Holky, já už nevím, co nudou dělat, jsem doma, přítel v práci.JEště, že mám ty dvě chlupatý obludky, jinak nevím, co bych dělala. I když je pravda, že za chvilku už bychom se měli stěhovat, a to bude příjemnější, to už zase nebudu nic stíhat ![]()
Jinak Nonno, taky mě bolí v krku ![]()
Holky, přeji Vám příjemnou náladu, dobré počasíčko a hodně zdravíčka Vám i mimískům, papa, budu ráda, když někdo písnete, jestli tu nejsem sama ![]()
Jolmo , zprávu jsem poslala, snad ti přijde ![]()
Jo a já v noci nečůrám, asi mám velkokapacitní měchýř, protože piju hodně. Zato pořád smrkám.
A jak tu někdo psal o chuti na ovoce a zeleninu, tak ovoce jím po kilech, nestíhám ho kupovat - jahody, nektarinky, pomeranče, banány, jablka, už jsem měla i třešně. Zato hrášek ani žádnou potenciálně nadýmavou zeleninu nemůžu ani cítit, to se mi hned vrací těhu nevolnost ![]()
Mariko jsme tu, možná teď trochu samy pro sebe ![]()
Mně ty tvoje očička pobavily, ony se fakt pak přestěhuijí tam kam mají… nebudeš mít Marťana, neboj ![]()
No jo, já tím pobavila i sestřičku
myslím, těmi očíčky ![]()
Tak jsme se zasmály
Ovoce papkáme taky, na kila, taky nestíháme dokupovat. Nejvíc můžu melouny, jenomže mám problem s čůráním, a tak ty melouny mi moc nepomáhají ![]()
AHojky Jolmo, dlouho jsme se „neviděly“ Jak se ti daří? Nějaké novinky?
teda ne že bych byla uplne blba:-) ale vy si umite predsavit jak se ocicka hejbou??? ja moc ne. Preci tam jsou ty diry na ne v lebce a tak…
jinak mam jeste jeden problem, strasne se mi zhorsil ekzem, fuj. nemate nekdo zkusenosti?Mno, asi nee… le v pondeli jdu na kozni. snad me neserve, minule mi rikala, at tam jdu driv, nez to budu mit ty fazi ossem to mela. a ted to je snad jeste horsi:-(
Pra:,–(ko ozvu se jak budu něco vědět. S tebou je ale sranda, dyť mail je ta adresa, cos mi poslala
.
Mariko nového celkem nic, jedu si koupit nové brambory a k obědu si udělám pečáky, přežeru a bude mi z kombinace máslo, česnek, podmáslí děsně zle, ale mám na ně hroznou chuť
. Tak pá pá za chvíli…
Noemmi já si to umím představit
- ona totiž ta lebka roste a tím se narovnává obličejová část a ty oči se stěhujou i s dírkama tam, kde mají být definitivně - teď mají prťavci hlavy trochu jak delfíni, jestli si to umíš představit ![]()
tak to jo:-) me prijde ue maji hlavu jak… lebkouni se ten serial jmenoval??? Sme byli s manzelem na ultrazvuku a ja sem mupak rikala jak ma miminko divnou hlavu a manzel se az skoro urazil, ze ma krasnou hlavicku miminko)))
Jolmo, já mám asi těhu demenci, v kombinaci s vykojeným mozkem, kojila jsem ještě před dvěma měsíci…
Ale aspň jsem zatím nezapomněla číst a psát ![]()
Noemmi, já myslím, že ta lebka je ještě měkounká a hlavně bude ještě hodně růst a měnit tvar, takže se to určitě srovná ![]()
Jolma Přeji ti dobrou chuť, já si dělám sekanou s kašičkou, i když taky vím, že mi po ní nebude nejlíp
ale nejde odolat ![]()
HOlky, ještě k těm očíčkům, no, já z toho měla šílenou depresi. Odpoledne jsem to studovala a říkám si, že má nějak hooodně daleko očíčka u sebe a pak se začnu chlácholit tím, že to jsou jen ty otvory v lebce, že se mi to zdá, načež v noci přijuchá přítel z práce, tak mu nadšeně ukazuji fotečku mimíska a on " proč tak daleko ty očíčka od sebe?" NO, tak si dokážete představit,jakou jsem měla v tu chvilku na něj vztek, že raději nemlčel, a že to není pravda. Celou noc jsem nespala. Ráno jsme měli schůzku v bance kvůli hypotéce a …zlej sen, přišla paní, co nás měla na starost a holky, ona měla tak daleko oči od sebe, že jsem se na ní nemohla koukat. Říkala jsem si, ty brďo, no to ne, to je nějaký znamení…ale pak jsem šla znovu k MUDRovi a sestřička mi to vyjasnila a pobavila se u toho. NO, však jsem měla ale nahnáno ![]()
No, je tu snad větší plašan, než jsem já? ![]()
když už tu tak píšete, co máte k obědu, já si koupila šopskej salát ráno a ted si řikám, jestli tu zeleninu pořádně umlyli, a jestli v tom syru nejsou listerie nebo co tam muze bejt… vite jak nemaj tehotny jit syry z nepasterizovanyho mlika… je tenhle nepasterizovanej? A jite hermelin? Mno, clovek si ychutna obed, kdyz u toho takhle premysli, co
jinak mariko fakt si me pobavila, nejvic s tou pani natu hypoteku)))
Noemi S těmi sýry, máš pravdu, já se tedy nějak neomezuji, prostě na co mám chuť si dám, ale je pravda, že třeba hermáč nejím. Tím, že jsem alegrička, tak toho nejím víc, co mi MUDr řekl, abych se vyvarovala, kvůli možné začínající alergii mimíska. Takže oříšky, mořské blbosti.....
Já tě pobavila s tou paní na hypo, ale ty jsi mě potěšila svým věkem, já jsem dosud moc nestudovala věky holek tady, i když jsem ze svého věku měla ze začátku komplex, že budu mít mimi, ale teď jsem pyšná. Jsem ráda, že je tu někdo podobně, jako já, vlastně teď koukám, že i Haidule…
Jste svoji? A kolik je přítelovi/manželovi? A jááá chci fotkuuuuuuuuu ![]()