Poradna duly
Jana Čurdová
ja newim, jeste sem nerodila:-). ale je tam ze tri hodiny po porodu jde domu! nebo jsem to blbe pochopila? ja s myslim, ze jak ji dali epidural, tak to äsi nebylo tak narocny…
Noemmi , to asi ne, i když dřina to je tak jako tak…
Ale je to hezký příběh… ![]()
Teda já tu nejsem jedno odpoledne a tady zase přibyly 3 stránky
![]()
K tomu příběhu musím říct, že úplně nejhezčí by bylo, kdyby takové možnosti měl i kdokoli jiný, kdo se dostane do podobně blbé situace, ne jen kapitán Boeingu korejské letecké společnosti. Ale je hezké, že to jde aspoň tak.
A maminka vypadá opravdu vysmátě, což při epidurálu jde, ale musím uklidnit všechny druhorodičky, že druhý porod je fakt lepší, a i já, dokonce po vyvolávaném porodu a 3 hodinách na oxytocinu jsem byla schopná po dalších 3 hod sama odkráčet. No, uvidíme, zda se to se zvyšujícím číslem porodů nebude horšit
.
Ja si vazne nedovedu predstavit, jak bych sla 3 hodiny po porodu domu, kdyz jsem jeste pomalu tyden po porodu nemohla sedet
a taky jsem vypadala dobre, nemohla jsem se podivat ani do zrcadla, protoze jsem na nejakou udrzbu vlasu, obliceje atd, nemela ani pomysleni. A to jsem mela krasnej a rychlej porod
![]()
Zrovna mi volal Olik a plakal do telefonu, ze chce byt se mnou. Tak me to pekne rozhodilo. Tak jsem volala drahouskovy, at ho teda vyzvedne u rodicu a on ze nema cas - ty jeho podnikatelske aktivity. Tak jsem mu polozila tel. a sla jsem brecet na wc - no nejsem to ja ale idiot?
![]()
Tehulinky, potrebuju pro Oliho sehnat nejakou masku na maskarni, nevite nejaky tip kam se obratit abych za ni nedala 1000,–? Nemuzu nic najit. Predem dekuji
![]()
Ahoj holčiny, tedy, taky konverzace ale jede
, však to je dobře..
Mám dotaz, právě u mě byla má skvělá kamarádka, je ve 24 tt, dozvěděla jsem se tedy věci, co jsem ani v nejmenším netušila. Svěřila se mi s tím, že má strach o inteligenci svého dítěte, jelikož její manža, můj dobrý kamarád byl prý ve zvláštní škole! JSem z toho trochu zaskočená, nic takové jsem nevěděla a ani bych to do něj neřekla. Působí naprosto normálně… Sylvinka je chytrá holka, o něm mi řekla, že je prostě pomalejší, čj není jeho silnou stránkou…prostě ho prý dali do zvláštní školy. Má z toho celkem nervy, bojí, že malý bude po něm, i když já si myslím, že tak to není, že ne? Jde taky o vnější vlivy, co na dítě působí, když vyrůstá, je to tak? NEbo nevíte o tom něco? Ráda bych jí aspoň trošku potěšila, i když jsem jí samozřejmě říkala, že je to hloupost.
Teď se říkám, jestli její manža není třeba jen pomalý, diskektik např, je mu 28 let a dříve s těmito dětmi vůbec neuměli pracovat a tak je šoupli, kam neměli. Holky, co si o tom myslíte, sakra, začínám si říkat, jak chytrý bude to moje miminko ![]()
Asi nejde jen o genetiku..
Mariko ty řešíš samé oříšky… já bych se tím ale taky netrápila, být tvou kamarádkou, i když genetika je sviňa, ale mám několik ale :
1.ta možnost, že si nevěděli rady s dyslektikem je docela reálná, pak by o nic nešlo
2. rodiče mého muže jsou dělníci a oba jejich synové jsou doktoři- genetické předpoklady tu tedy nehrajou až takovou roli
3. každé z mých prvních dvou dětí je úplně jiné - dcera lenivá, ale chytrá, kluk pracovitý, ale inteligence moc nepobral
- tak si vyber ![]()
no, něco tady řešit musíme
Tak teď si na to koukám, já budu mít asi taky vyrostka, když jsem napsala dyslektika s měkkým
Já si říkám to samé, ona je trochu nervák a řeší blbosti, vše musí mít dokonalé, myslím, že když jí řeknu příklad tvých prarodičů a tvého muže, že jí dostatečně uspokojím
Díky.
Jinak co všechny vyvádíte? Je tu někdo na nemocenské a nudí se stejně, jako já? ![]()
Já se musím pochlubit, zaznamenala jsem velikou změnu, přestala jsem pít ovocné džusy a už přestávám lítat na wc po půl hodinkách
Mám radost ![]()
Marika01 Šmarjá, to vůbec netuším
Určitě tam genetika roli hraje, ale není to jen o dědičnosti. Je spousta jiných faktorů. Já bych se tím moc netrápila ![]()
Já na neschopnce jsem, ale nenudím se. To jsem nikdy neuměla… Odmala jsem byla hyperaktivní dítko a vždycky jsem se uměla zabavit.
Právě stahuju Účastníky zájezdu, tak večer budem jukat. Jsem na ten film zvědavá…
No, já už vážně nevím, do čeho píchnout, doma naklizeno
uvařeno.. Říkám, ještě, že mám ty dvě obludky, asi bych jinak lekla. Ale je pravda, že za čas mě čeká práce, budeme se stěhovat, takže pak budu na volný čas vzpomínat..
NO, na ty účastníky zájezdu jsem taky moc zvědavá ![]()
Marika01
To já tady mám bordel a vaříno je od včereška
![]()
Ale když už třeba nevím, co dělat, vezmu našeho psa a začnu ho oblíkat do oblečení, co máme pro malýho
Nebo ho nosim v autosedačce, hrozně se mu tam líbi ![]()
Copak máš za pejska? Já bych tu jednu svou do těch hadříků asi neoblíkla
Ale je pravda, že mi asi taky hrabe, minule jsem se plazila po zemi za psy,byla jsem jako pes a náhodou mě viděl přítel a říká mi, tak tebe nechci vidět po půl roce doma ![]()
Jééééé, to je sranda:)))
Mmt, jdu vyvenčit hafanky.
Marika01
Natrvalo jsme si vzali mamčinýho jorkšíráka..Je totiž strašně hodnej. Ještě jsem neviděla takhle hodnýho jorka
Tak jsme si ho zamilovali a mámě uzmuli
![]()
Venčit půjdem za chvíli. Půjdem budoucímu tatínkovi naproti, abysme se trošku prošli.
Jinak ještě hlásím, že včera to opravdu byly pohyby
Dneska jsem to cítila znovu
Ale příjde mi to stráášně brzy. Mno uvidíme, kolik budeme na kontrole měřit. Snad nebudeme mít malýho obříka ![]()