Poradna duly
Jana Čurdová
jolmo Jůůů, ty máš hězký břísko
![]()
Tak holky šup, šup další, ať tu nejsme jak exhibicionistky ![]()
Pra:,–(ko To já mám nadváhu taky. Ale o to nám přece nejde, ne? Hlavně je to domeček pro miminko ![]()
Nadváhu neřeším… teda měla bych, protože ta kila pak jdou po porodu špatně dolů, ale můj chlap říká, že první jdou dolů prsa a pak to stojí za houby
. Za to teď, teď si to pochvaluje
- předevčírem prohlásil, že by nejraději poslal má ňadra do NEI reportu /nechápu, jak na to přišel
/ a že nechápe, proč ženské chodí na plastiky /když stačí být těhotná nebo se cpát hormonama
/.
Jolmo , dobře, slibuju, že za 14 dní ho vyfotím…
Ti chlapi mají ale nápady… Poslat prsa do NEI reportu…
Já je mám teda poměrně slušná i bez těhu, teď samozřejmě trochu větší, ale ne až tak markantně… Uvidíme, jak budou vypadat, až z nich bude cisternička s mlíčkem… ![]()
Já si taky normálně nestěžuju, ale kojila jsem posledně 26 měsíců a ke konci už jsem měla spíš kozí vemeno
- ono se to pak spravilo, ale teď mám ta prsa jako přifoukaná - i vleže, což se mu asi líbí nejvíc ![]()
Jo, tak to chápu… Já jsem moc dlouho nekojila - mlíko bylo, ale v nemocnici Kája dostala lahev než jsem přišla, takže pak byla líná ode mě pít… Vždy na začátku, na největší hlad a pak lahev… Je ale jasné, že v takovýchto případech není kojení to nejdůležitější, takže se holt nedalo nic dělat. No, tím pádem prsa zůstala beze změny. Takže teď si to vyzkouším, jak se z nich udělají vemínka.
Věřím, že teď vypadají i vleže exkluzivně, ale buď kvůli tomu pořád těhu…
![]()
No právě, když si představím, jak mi bylo ještě před měsícem zle
- děkuji nechci… Já jsem zas byla líná pajcat se s čímkoliv jiným - jednodušší bylo vytáhnout cecek
- ale u tebe byla jasně jiná situace ![]()
Jo, teď nám bude pár měsíců skvěle, ale pak to zase přijde trochu jinak…
Taky si říkám, že kojit musí být pohodlnější… V noci vstát a jít dělat mlíko, to není šance se probudit napůl…
Tak, my dnes měli oslavní den, půjdu chvíli relaxovat do vany a pak asi do pelíšku… Zítra jedeme do divadla na Hurvínka, nikdy jsem je naživo neviděla, tak se celkem těším… Hezkou dobrou noc. ![]()
Bré poledne!
Koukám, že se všichni sluníte venku, co?
![]()
Dneska jsem nakoupla v e-Shopu Tesca, tak doufám, že to zítra všechno v pořádku dorazí. Přece jenom bez toho auta by to šlo dost těžko. Já tahat těžší věci nemůžu a manžel ještě nemá ruku úplně fit, aby mohl něco nosit. Jsem na to hrozně zvědavá, ještě jsem přes net potraviny nenakupovala… Elektroniku i oblečení už jo, ale tohle je pro mě poprvé.
Včera jsme rozkoukali ty Účastníky zájezdu, já šla asi po 15 minutách spát, ale manžel říkal, že teda nic moc…Román pro ženy byl prý stokrát lepčí…Tak ani nevím, jestli to dokoukat nebo ne ![]()
Tak se sluňte dál, já jdu vařit něco dobrýho ![]()
Papa
No to snad není možné, mrtvo až doteď ? ![]()
My jsme byli na výletě - ráno se mi nechtělo, ale bylo to fajn - vytáhli jsme i naše a tak jsem zas po dlouhé době strávili společně nějaký čas a ještě přitom spálili kalorie - pravda, jen dočasně, protože jsme to vzápětí dohnali zmrzlinkou, ale celkově to bylo pozitivní. Teď musím vykonat ještě pár drobností a sesumírovat si úkoly na zítřek, což je asi ještě důležitější - a máme tu další týden. Tak si ho užijte ![]()
Ahoj tehulinky,
tak se taky hlasim z domova, mam volnicko a cely den jsme byli u znamych na zahradce grilovat, Olik uz je lepsi, tak byl s nami, rikala jsem si, ze to je porad lepsi aby byl venku na vzduchu, nez zavrenej doma, nema ani teplotku, tak snad uz bude ok. I kasel je hodne lepsi. Jinak byl dneska super den, ze. takove konecne letni pocasko.
Jen jsem mela dneska hrozne osklivy sen, zdalo se mi, ze jsem byla u dr. a on mi rekl, ze s mimcem to je spatne, ze mu natekla do plic voda nebo co. No vzbudila jsem se uplne ubrecena a takova ustarana, ale snad uz to bude ok. Je to hruza takove nocni mury. ¨
Drahousek neni doma, tak ja jdu jukat na DVD, mam klidecek. Tak se mejte tehulinky krasne a ja jdu juknout na nove fotecky. Zatim papa a krasny zbytek vikendu
![]()
Ahoj děvčata, dneska bylo krááásně
, taky jsme byli malém výletě, nic velkého, jen jsme se projeli na kole kolem jezera a snědla jsem tam uzenou makrelu, ještě teď po ní brkám ![]()
Tady je pár fotek, kdybyste se chtěly mrknout, ten tlusťoch v oranžovém triku jsme já ![]()
http://www.fotoalbum.quick.cz/pra
ko/ammersee/
Pra:,–(ko
prý tlusťoch
tak to máš co povídat já jsem na tom „lépe“
ani nevím jestli je to jen tím že furt jím nebo prckem v bříšku ![]()
papa
Velchi
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — ? — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola DNES!!! Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola DNES!!! JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 13.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 6.7.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 21.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 22.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Ahoj, moc vás zdravím. Jdu si přečíst, co je zde nového.....
Já dnes byla ne triple testu, jak ty Noono, už jsi taky byla nebo se chystáš?
Výsledky si mám vytelefonovat v pátek!
Bré ránko!
Tak jsem zpátky z kontroly. Vše je v pořádku, malej spinkal ![]()
Jen jsem trošku zklamaná, protože UTZ trval max.5 minut, z toho jsem ho viděla tak 1 minutu.
Šíjový projasnění mi nedělala, ale to se stejně dozvím ve středu z krevních testů. Ale co, jsem ráda, že mi UTZ vůbec udělala, že? Jinak mi brali 4 zkumavky krve a ve středu budu mít výsledky. A když budou v pořádku výsledky, mám se objednat do Gennetu na velkej UTZ
To se moc těším..A snad už se mnou půjde i manžel, aby se taky na malýho podíval…
Jo jinak pohlaví mi neřekla, prý toho chci po ní moc, ale já mám pocit, že jsem tam toho pindíka viděla
![]()
Váhu mám stále stejnou. Takže by mě zajímalo, kde jsem shodila, protože to břicho musí přece něco vážit ![]()
Velikost mimíška nevím, prý to už takhle velkýho miminka nedělá ![]()
Takže celkově vzato jsem se toho moc nedozvěděla, ale vím to nejdůležitější. Vypadal spokojeně ![]()