Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,jistě už všechny jste se svými miláčky. já si na chvilku odskočila.
na téma únava mohu dodat jen tolik,že mě stále trápí. spala bych pořád.
jinak mi ale nic není. nevolnosti povolily a já bych také pořád něco jedla. jsem ted ujetá na ovoci.
hlavně meloun a broskve.
Dandulak Vítej mezi námi. Když budeš chtít, napiš sem nebo mě do SZ údaje do seznámku. Co všechno v něm je, najdeš o pár stránek zpátky ![]()
Holkyyy, kurňa já furt energii nemám
Tak buď se na mě zapomělo nebo nějaká dobrá duše si vzala i za mě
\kdybyste někde potkaly ztracenou energii, tak jí pošlete za mnou do Prahy. Už jí toužebně očekávám ![]()
velchi Budu držet palečky, ať to s mamkou dopadne dobře!
Tak mám konečně přivezli nákup z Tesca, tak se teď láduju slaninou s rohlíkem
Můžu vřele doporučit, kdo je z Prahy. Je to fakt pohoda, zvlášť když nemáte auto nebo nemáte čas na nákupy… ![]()
Tak pěknej večír a hezký sny!
Noono já jsem včera na to Tesco koukala v naději, že třeba to poskytuje každé Tesco a to bylo fakt naivní… zas jen Pražáci
- mě by se taky líbilo nemuset nikam jezdit a vláčet se s minerálkama…
jolma
Ale já jsem našla něco pro celou republiku..Ale nezkoušela jsem to..Počkej, zkusím ten shop najít…
Ahojky holky, už nějakej ten týden vás tady pročítám a řekla jsem si, že už je čas abych se taky představila. Máme termín 7.12.2006 a jelikož jsme po IVF, tak doufám, že se už měnit nebude. Nějak jsem pořád nevěděla, jestli už je nějaké to kritické období za mnou, takže proto se hlásím až teď. V 9 tt jsem byla s krvácením v Motole, takže obavy byly bohužel na místě, ale teď to snad vypadá všechno dobře. Navíc mi jako mávnutím proutku vyskočilo během tří dnů pupiště, takže už začínám konečně vypadat jako těhule a ne jako tlusťoch
Jsem na rizikáči, takže až na pár vyjímek budu celý den na příjmu. Zatím všechny zdravím a přeju krásný teplounký večer… Petarka
Noono si hodná, akorát že Frýdek - Pístek mezi těmi městy nefiguruje, ledaže bych si tu službu tady sama zavedla
.
Petarka zdravím… to nám to hezky přibývá… dneska dva kousky, to povídám, že v prosinci nebude místo
. Ale s tím termínem bych si tak jistá nebyla - lena je taky po IVF a šibují jí to při každém UZ tam a zpátky ![]()
Petarka Taky tě zdravím a vítej mezi námi ![]()
jolmo To už jsem taky zjistila
Mno jo..Ale aspoň jsem se snažila
![]()
Já se jdu naložit do vany a třeba přijde ta avizovaná energie ![]()
Jo, to už spíš odumřeš úplně…
Mně naštvala mladá - jsem se chtěla kouknout na ty Účastníky a ona je sbalila a zmizela ke švagrům, kde hodlá přespat - bych ty děti občas pře… ![]()
Dandulak a Petarka vítám vás.
UTZ dopadl dobře ba přímo skvěle. Mimísek byl krásně vidět a dle dr. je v pořádku a riziko dauna je minimální, až na to, že kvůli prosvícení šíje musel použít vnitřní UTZ a to nebylo moc příjemný, prý mám obráceně zahnutou dělohu a jinak se to zjistit nedalo. Břicho mě pobolívá ještě teď. Zítra jdu na genekologii, tak když to nepřejde, tak mu to raději řeknu.
Já chci taky trochu energie
, prosím jen trošičku.
Manžel už dvě hodiny uspává Matěje a zatím vypadá víc hotový manža než syn. Asi tam budu muset jít, než mi ho zničí uplně. Mějte se hezky a dobrou noc.
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Hrálové Hradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ??? NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — ? let — Praha? — čeká ? mimčo — TP 7.12. — kontrola ?
APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola ?
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola DNES!!! SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 21.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 22.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — ? let — ? — čeká ? mimčo — TP 31.12. — kontrola ?
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Krásně slunečné dobré ránko!
Soukupka Gratuju k vyšetření! A kdy máš další kontrolu?
jolma No samozřejmě, že jsem včera po vaně vytuhla
Třeba ta energie příjde dneska ![]()
Dnes má kontrolu Brokyna , tak budem držet palce!
Dobré ráno těhulky ![]()
Tak jsem vás vzorně dočetla
a musím se přidat k Nooně s prosbou o tu energii. Prosím prosím…pošlete i kousek do Brna! Potřebuju vyžehlit prádlo a aspoň občas neusnout už v osum večer ![]()
Vítám nováčky a přeju jim krásné těhulkovství ![]()
Přeji krásné horké ráno!
hned se mi do práce chodí lépe,když jdu jen v kra´tasech a krátkém rukávu!
noono,vůbec nic si nedělej,že nemáš energii,to já také ne!
jsem pořád k.o.!
také pevně doufám,že to brzy přejde!